• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Tabi 6 yıl aradan sonra ders çalışmaktan çok soğumuşum. Yapamıycam korkusu da var. Off bugün çok verimli geçmedi.
Koşup size geldim yine
Boşver bizi derslerini çok iyi halledersen bizim gibi daha çok arkadaşın olur ve daha yararlı insan olursun
Ama hiçbiri benim seni anladığım gibi olamaz
En azından ben öyle sanıyorum
Döverim onları bakk :sopa:

Bence de :) fırsat bulursam dayanamam da evde küçük kalabalık ondan işte kem küm
Cok iyi yapiyosun. Yaşadığın sehre biraz ara vermek cok iyi geliyor. Ben bu aralar evden bile cikmak istemiyorum ama... Iyi haber alirsak haftasonu ben de memlekete giderim galiba :) sana iyi eglenceler canim

Sagol canım sorduğun icin. Bugün kanamam cok şükür baya azaldı. Dayanamadim gittim kan testi verdim. Yarin sabah çıkacak sonuc. Persembe de doktora gitcem. Gebelik varsa kese görünecek iste... Beklemekle ve uyumakla geciyo günüm...
Kanamanın azalmasına sevindim. Umutlandırmıym ama muhtemelen bebişin kalp seslerini duyucaksın. Tamamen içime doğdu bildiğimden değil. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Sagol canım sorduğun icin. Bugün kanamam cok şükür baya azaldı. Dayanamadim gittim kan testi verdim. Yarin sabah çıkacak sonuc. Persembe de doktora gitcem. Gebelik varsa kese görünecek iste... Beklemekle ve uyumakla geciyo günüm...
Ne demek inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum bence olacak ama takmamaya çalış

IMG_0604.webp

Su sıfır istesem de içemezdim bahane diil ama sabah 9 akşam 6yı çeyrek geçene kadar bir kere tuvalet ve 30 dakika yemek molası

Back
X