- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.841
Acayip yaa
Sanki dayak yemişim
Ya da uzun bi otobüs yolculuğu ...
Sanki dayak yemişim
Ya da uzun bi otobüs yolculuğu ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldi bebmmmKimse yok len
Hadi bakalımÇok heyecanlıyım ne bilim sadece heyecan diil stres de var izne çıkıcam yaa telaş içindeyim son üç gün kaldı
Yarın ve öbür gün işe gidicem iki gün
Cumartesi de sabahtan yola çıkıcaz inşallah
![]()
Çok korktummm :))Bööööö
Sağol dostum inanıorumben geldi bebmmm
kalorim 1200lerde kaldı çok şükür
inşallah en kısa sürede hamiş kalırsın topiğimiz sana uğurlu gelir bu topikte zamanında bir çok kişi hamile kaldı emin olabilirsinnnn
sen yine iyisin , ben görümceme ve eşime bir konudan dolayı sinir olmuştum, kardeşimle mesajlaşıyorduk, yanlışlıkla eşime göndermiştim mesajları,Kızlaaar ben bir aptalım. Arkadaşımla watsaptam dertleşiyoduk. Eski eşimin yolladığı mesajları ve benim ona verdiğim cevapları ona yazıyodum. İşte bana şunu dedi bende ona böyle dedim gibisinden. Sonra ben o yazışmaları yanlışlıkla işyerindeki gruba da atmışım. Napcam ben ya
canım naapacaksın olan olmuş yapılacak bişey yok gönlünü ferah tut unutur giderler zaman herşeyin ilacı çokmu felaketti anlattığın konu sansasyon falan olacak kadar mı yani?Kızlaaar ben bir aptalım. Arkadaşımla watsaptam dertleşiyoduk. Eski eşimin yolladığı mesajları ve benim ona verdiğim cevapları ona yazıyodum. İşte bana şunu dedi bende ona böyle dedim gibisinden. Sonra ben o yazışmaları yanlışlıkla işyerindeki gruba da atmışım. Napcam ben ya
öğrensinler aman bişey olmaz takma hiç kafanaa bunun için canını üzmee şimdi yeni ya sıkıntı verir biraz sonra inan hatırlamazlar bile emin olAma iş yerindekilerde öğrendi artık