• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar size iki güzel haberim var :KK66:
1) bugün keseyi gördük ve doktorum "seni artik gebe sayabiliriz dedi" 5 hafta 3 günlük gebeyim yani :KK66: ama kalp atımı icin 2 hafta daha zamana ihtiyacımız var. Ama daha umutlu bekliyoruz en azindan :KK66:
2) doktoruma sordum ben diyet yapiyordum devam edebilir miyim diye, " istersen 30 kilo ver cocuk 3.5 kilo dogacak dedi:) yani diyette sizleyim :KK66: ama kendimi cok yormadan cok yogurt ve kuruyemis tüketerek 1500 civarlarında eşlik edicem size. Amacım kilo alımını minimuma cekmek ya da ilk 6 ay almamaya gayret etmek.
Dualariniz icin cokkk teşekkür ederim. Hepinizin desteği var uzerimde.. Ve dualari...
Rabbim de sizin enn icten kimselere diyemediginiz dualarinizi kabul etsin inşallah:*
Bebegim o kqdar sevindimki anlatqmam hayirli ugurlu olsunnn hersey gonlunce olsun buyuk ihtimal kalp atislarinida duyarsin canim ins. Allahin izniyle dahada korkma hadi o zaman kilo takibini beraber yapmaya devam edelim ve bebiside bizim topikte dogurr ins. Canimmmm

Kızlar size iki güzel haberim var ;)
1) bugün keseyi gördük ve doktorum "seni artik gebe sayabiliriz dedi" 5 hafta 3 günlük gebeyim yani ;) ama kalp atımı icin 2 hafta daha zamana ihtiyacımız var. Ama daha umutlu bekliyoruz en azindan ;)
2) doktoruma sordum ben diyet yapiyordum devam edebilir miyim diye, " istersen 30 kilo ver cocuk 3.5 kilo dogacak dedi:) yani diyette sizleyim ;) ama kendimi cok yormadan cok yogurt ve kuruyemis tüketerek 1500 civarlarında eşlik edicem size. Amacım kilo alımını minimuma cekmek ya da ilk 6 ay almamaya gayret etmek.
Dualariniz icin cokkk teşekkür ederim. Hepinizin desteği var uzerimde.. Ve dualari...
Rabbim de sizin enn icten kimselere diyemediginiz dualarinizi kabul etsin inşallah:*
Canım benim çoook mutlu oldum. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın ♥♥

herkese günaydın, hayırlı cumalar
dün akşam 1 kase yağsız sütlü çorba ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim

sabah kahvaltısı kalori toplamı: 258
öğle yine 1 kase sütlü çorba içicem ( şirkete getirdim )

egzersiz yapamadım ağrı vardı, akabinde regl olmuşum zaten

görüşmek üzere

Bebegim o kqdar sevindimki anlatqmam hayirli ugurlu olsunnn hersey gonlunce olsun buyuk ihtimal kalp atislarinida duyarsin canim ins. Allahin izniyle dahada korkma hadi o zaman kilo takibini beraber yapmaya devam edelim ve bebiside bizim topikte dogurr ins. Canimmmm
İnşallah canim yaaa sağlıkla hayırla dünyaya gelsin inşallah... ;) inşallah kilo da sabit kalır da daha iyi hissederim ;)

Hollywood Starlarının Zayıflama Yöntemi

Ultra Lipo yöntemi şu anda Türkiyede yeni uygulanmaya başlanan bir yöntemdir. İncelme ve zayıflama olarak bilinen bu yöntem tek seansda uygulanır. Bu seansda 10 santimle 16 santim arasında bir incelme yapılabilir. Ultra Lipo yöntemi yağ hücrelerini yok ederek dolaşım sistemi ile atılmaları sağlayan bir yöntemdir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Merhaba arkadaşlar pek bakamadım bu aralar normalde bir kez de olsa girer okurdum bu aralar dişle sıkıntım var ama kalori sayımı devam sporda leslie yapıyorum şimdilik iyi gidiyor bakalım kalori sayımı iyi oldu insan daha disiplinli oluyor herşeyi yemekten çekiniyor inşallah hep böyle devam eder herkese bol eksili az kalori alımlı günler diliyorum :)

Back
X