• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım olsun önemli değil bugün içinde bildirdin ya sorun yok silmem de sadece 1.lik hakkını elde edemedin 1.yi saat 3 gibi belirleyip bildiriyorum canım bilgin olsun...bu arada tebrikler çok güzel kilo vermişsin bravooo:halay::halay::halay::halay:
Teşekkür ederim diyete ilk başlandığında böyle hızlı gidiyor ilk 5 6 hafta bakalım devamı nasıl olacak inşallah aralık sonu 80li rakamları görmeye başlarım

Teşekkür ederim diyete ilk başlandığında böyle hızlı gidiyor ilk 5 6 hafta bakalım devamı nasıl olacak inşallah aralık sonu 80li rakamları görmeye başlarım
inşllah canım braz gayretçe çabucak düşersin korkma şunun şurasında ne kalmişki zaten 80 e az bir gayretle bile düşersin...

slmlar canlar umarım erşey yolundadır yarın saat 15.00e kadar bildirim yapmayı unutmayın lütfen ki 1. yi belirliyorum :KK31::KK31::KK31:

ben yerimde sayıyorum canlar gene 56.8 haftayada gene aynı olur cünkü sınavlarım var dikkat edemicem belki fazlalaşır bilem aman Allah korusun ondan sonraki hafta bir inişe geçerim inş...

Merhabalr inteenet paketim yoktu hic giremedim Foruma sabah tartildim ama 3 gundur bur kabızlık problemim var gecen hafta 56.2ydi

Eklentiler

• 20171215_113300.webp
    20171215_113300.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar haftaya cuma bildirim günü yolda olucam o yüzden perşembe günü bildirim yaparsanız sevinirim sizler içinde mahsuru yoksa

Back
X