• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ya benim neredeyse 2 yıl oldu 60 - 61 arası ne yukarı gidiyor ne aşağı iniyor :/
ya canım çıkmasında yerinde durmasıda çok iyi ben dikkat etmedimmi hemen alıyorum. ama vermek beyinde bitiyor illaki dikkat edecen spor yürüyüş falan yapacan yoksa asla gitmiyor istiyorsan gel birlikte devam edelim biz esneğiz kimse kimsenin yöntemine karışmıyor sadece bildirim günleri bildirim yapıyoruz o kadar arada isteyen menülerini yazıyor çok giremiyoruz çünkü o yüzden istersen senide eklerim tablomuza boyunu kilonu hedef kilonu yazarsan..

Boyum biraz uzun olduğu için oradan biraz kurtarıyorum canım boyum 168 kilom genel olarak 60.5 hedefim 54 veya 56 arası sürekli yürüyüş yapıyorum ama zaman zaman yazmaya fırsat bulamıyorum bildirim günleri ne zaman ben her zaman yazabilirmiyim bilemiyorum

Boyum biraz uzun olduğu için oradan biraz kurtarıyorum canım boyum 168 kilom genel olarak 60.5 hedefim 54 veya 56 arası sürekli yürüyüş yapıyorum ama zaman zaman yazmaya fırsat bulamıyorum bildirim günleri ne zaman ben her zaman yazabilirmiyim bilemiyorum
bildirim günlerimiz normalde 10 günde 1 çünkü bizde fırsat bulamıyoz ama bu aralık ayı için her cuma yapmıştım gene olmadı uyamadık o yüzden ocak ayı içinde 10 günde bir yapacaz bilgin olsun bu seferde ben cuma yokum o yüzden perşembe bildiricez birde son kez diğer hafta cuma bildirilcek ondan sonra aralık bitiyor zaten cumanıjn günlerini yeniden düzenlerim bildiririm

Cuma 75.3 görmüştüm bugün sabah 76.6 gördüm :KK12: ara ara böyle ödemler olabiliyor. 6 ayda 23 kilo verdim o kadar yorulmuş ki vücudum kızlar :duduk:

Back
X