- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.501
Yine geç kaldım cuma günleri Ancak bu saatte müsait olabiliyorum güncel kilom 89.9

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tamam sıkıntı değil perşembe bildirim yaparızArkadaşlar haftaya cuma bildirim günü yolda olucam o yüzden perşembe günü bildirim yaparsanız sevinirim sizler içinde mahsuru yoksa
teşekkürler canlarTamam sıkıntı değil perşembe bildirim yaparız
tebrikler canım kilo verebilmişsinnnYine geç kaldım cuma günleri Ancak bu saatte müsait olabiliyorum güncel kilom 89.9![]()

Teşekkür ederim çok şükür 89.9 da olsa 8 li rakamlara geçtimtebrikler canım kilo verebilmişsinnn![]()
Teşekkürler k bakmayın unutmuşum Zaten pek dikkat edemedim silebilirsiniz sağolunOtagininhatunu @Clamatis canlar nerelerdesiniz halen bildirim yapmadınız haftayada yapmazsanız
silecem bilginiz olsun...
OLSUN CANIM BUNDAN SONRA devam etme niyetin varsa devam edebiliriz silmeyim olur mu?Teşekkürler k bakmayın unutmuşum Zaten pek dikkat edemedim silebilirsiniz sağolun
aa doğruuu dikkat etmemişim oleyyyyyy süpersin beybiiiiTeşekkür ederim çok şükür 89.9 da olsa 8 li rakamlara geçtim

Teşekkürleeeeerrrrrraa doğruuu dikkat etmemişim oleyyyyyy süpersin beybiiii
o zaman sana bir kez daha tebriklerrr![]()
Tamam hadi son bi kez daha demiyimOLSUN CANIM BUNDAN SONRA devam etme niyetin varsa devam edebiliriz silmeyim olur mu?
ok canım dene dene denemekle bişey kaybetmezsin yanlız bu sefer perşembe günü bildirim yapılacak bilgin olsun çünkü cuma günü yokum Perşembe günü kilonu bildirmeyi unutmazsan sevinirim.Tamam hadi son bi kez daha demiyim
İnallahhh 79.9lu rakamlarıda bizmle görürsün canımmm haydi Allah bismillahhh oleyyyyyTeşekkürleeeeerrrrrr

ya canım çıkmasında yerinde durmasıda çok iyi ben dikkat etmedimmi hemen alıyorum. ama vermek beyinde bitiyor illaki dikkat edecen spor yürüyüş falan yapacan yoksa asla gitmiyor istiyorsan gel birlikte devam edelim biz esneğiz kimse kimsenin yöntemine karışmıyor sadece bildirim günleri bildirim yapıyoruz o kadar arada isteyen menülerini yazıyor çok giremiyoruz çünkü o yüzden istersen senide eklerim tablomuza boyunu kilonu hedef kilonu yazarsan..Ya benim neredeyse 2 yıl oldu 60 - 61 arası ne yukarı gidiyor ne aşağı iniyor :/
bildirim günlerimiz normalde 10 günde 1 çünkü bizde fırsat bulamıyoz ama bu aralık ayı için her cuma yapmıştım gene olmadı uyamadık o yüzden ocak ayı içinde 10 günde bir yapacaz bilgin olsun bu seferde ben cuma yokum o yüzden perşembe bildiricez birde son kez diğer hafta cuma bildirilcek ondan sonra aralık bitiyor zaten cumanıjn günlerini yeniden düzenlerim bildiririmBoyum biraz uzun olduğu için oradan biraz kurtarıyorum canım boyum 168 kilom genel olarak 60.5 hedefim 54 veya 56 arası sürekli yürüyüş yapıyorum ama zaman zaman yazmaya fırsat bulamıyorum bildirim günleri ne zaman ben her zaman yazabilirmiyim bilemiyorum

rica ederim ok sizide tablomuza ekliyorum perşembe günü bildirim yapmayı unutmayın gerisi önemli değil hedef kilonuza da şimdilik 56 yazıyorum 56 yı görünce 54e indiririz ok?Tamam canım eğer olurda yazamazsam affola çok teşekkür ederim :))