- 22 Şubat 2015
- 59
- 4
- 38
slm kızlar sonunda bnde gunluk acabıldım cunku bugun rejıme basladım!!!
baslangıc kılosu: 124,8 ( sbh ac karna tartldm cıblak)
boy: 1.56
bıldınız gıbı bebıs ısdıyorum ben bı tane daha hatta rabbım olurda ızın verırse ıkız olsunlar mavıs gozlu, gercı esımde bende mavıs gozlu deyılız ama esımın ananesının annesı mavıs gozluymus belkı genler sarkar. benımkılerde gunese bakınca bal rengı oluyoo hergun dua edıyorum mavıs gozlu ıkızler ıcınn
nese mavıs gozlu bebıslerımın hayelıyle rejıme basladım bugun neler yedıyımı bundan sonra gun gun yazıcam ısde esosun lıstesı kızlar
SABAH:
4 dılım kepek ekmeyı
avuc ıcı kadar ezıne peynırı + bıraz kasar peynırı + bıraz otlu peynır + bıraz ızmır tulumu
domates salatalık
8-9 ınce dılım sucuga kırılmıs 2 yumurta
1 dılım ekmege surulmus gul recelı ( kayınpederım ıspartadan getırdı cok lezız kızlar rosensenın tafsıye ederımm)
1 dılım ekmege surulmus bal (bu petek balınıda mugladan almıstık kızlar organık ve dogal cok faydalı organık oldu ıcın kesınlıklı kılo yapmazzz)
2 sekerlı 3 bardak cay
1 dılımcık salam
ARA
1 paket bıskrem
sekersıs yesıl cayy ( kızlar ysıl cay zayıflatıyo mu cıttenn? )
OGLE
1 kase mercımek corbası
1 tabak tavuk sote
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 tabak pılav
2 dılım yagsız kıymalı lıght borek
3 dılım kepek ekmeyı
1 kase yogurt
bol bolll salataaaa
ARA
2 bardak 2 sekerlı yesıl cay (kızlar ıcemıorum ben sekersız bunu cck kotu tadı ama zayıflatıomus)
2 dılım lıght borek
1 tanecık kuru pasta
bı avuc kuru kayısı
bı avuc cevız
bı avuc badem
5 adet kuru ıncır
2-3 parca malatya kayısı pestılı
bı kase yougurt
AKSAM
1 tabak coban kavurma
1 tabak pılav
2 dılım kepek ekmeyı
yarım tabak mantı
2 adet dolma
bı kase yogurt
veee yıneee bollll bolll salataaa
EVETTT KIZLAR AKSAM YEMEYINI ERKENDEN 5 GIBI YEDIMMM VE BI KEZ DAHA ARA OGUN YAPCAM 8-9 GIBI DIZIMIN BASLADI SAADDE VEEE GUNU KAPATICAM HADI BAKALIM HAYIRLISI BUGUN COK HAREKETLIDIM EVI SUPURDUM TOZ ALDIM HAREKETIMDE TAMAM BAKALIM KAC GUNDE KAC KILO GIDICEK BEKLIYORUM DESDEKLERINIZII
TUM BU ACILAR BEBIS GELDIYINDE BITICEK HA GAYRET ESOS..........
baslangıc kılosu: 124,8 ( sbh ac karna tartldm cıblak)
boy: 1.56
bıldınız gıbı bebıs ısdıyorum ben bı tane daha hatta rabbım olurda ızın verırse ıkız olsunlar mavıs gozlu, gercı esımde bende mavıs gozlu deyılız ama esımın ananesının annesı mavıs gozluymus belkı genler sarkar. benımkılerde gunese bakınca bal rengı oluyoo hergun dua edıyorum mavıs gozlu ıkızler ıcınn
nese mavıs gozlu bebıslerımın hayelıyle rejıme basladım bugun neler yedıyımı bundan sonra gun gun yazıcam ısde esosun lıstesı kızlar
SABAH:
4 dılım kepek ekmeyı
avuc ıcı kadar ezıne peynırı + bıraz kasar peynırı + bıraz otlu peynır + bıraz ızmır tulumu
domates salatalık
8-9 ınce dılım sucuga kırılmıs 2 yumurta
1 dılım ekmege surulmus gul recelı ( kayınpederım ıspartadan getırdı cok lezız kızlar rosensenın tafsıye ederımm)
1 dılım ekmege surulmus bal (bu petek balınıda mugladan almıstık kızlar organık ve dogal cok faydalı organık oldu ıcın kesınlıklı kılo yapmazzz)
2 sekerlı 3 bardak cay
1 dılımcık salam
ARA
1 paket bıskrem
sekersıs yesıl cayy ( kızlar ysıl cay zayıflatıyo mu cıttenn? )
OGLE
1 kase mercımek corbası
1 tabak tavuk sote
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 tabak pılav
2 dılım yagsız kıymalı lıght borek
3 dılım kepek ekmeyı
1 kase yogurt
bol bolll salataaaa
ARA
2 bardak 2 sekerlı yesıl cay (kızlar ıcemıorum ben sekersız bunu cck kotu tadı ama zayıflatıomus)
2 dılım lıght borek
1 tanecık kuru pasta
bı avuc kuru kayısı
bı avuc cevız
bı avuc badem
5 adet kuru ıncır
2-3 parca malatya kayısı pestılı
bı kase yougurt
AKSAM
1 tabak coban kavurma
1 tabak pılav
2 dılım kepek ekmeyı
yarım tabak mantı
2 adet dolma
bı kase yogurt
veee yıneee bollll bolll salataaa
EVETTT KIZLAR AKSAM YEMEYINI ERKENDEN 5 GIBI YEDIMMM VE BI KEZ DAHA ARA OGUN YAPCAM 8-9 GIBI DIZIMIN BASLADI SAADDE VEEE GUNU KAPATICAM HADI BAKALIM HAYIRLISI BUGUN COK HAREKETLIDIM EVI SUPURDUM TOZ ALDIM HAREKETIMDE TAMAM BAKALIM KAC GUNDE KAC KILO GIDICEK BEKLIYORUM DESDEKLERINIZII
TUM BU ACILAR BEBIS GELDIYINDE BITICEK HA GAYRET ESOS..........