ESOŞUN ADIM ADIM FIT OLMA GUNLUGU

MiaNora

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
59
4
38
slm kızlar sonunda bnde gunluk acabıldım cunku bugun rejıme basladım!!!:KK31:
baslangıc kılosu: 124,8 ( sbh ac karna tartldm cıblak)
boy: 1.56

bıldınız gıbı bebıs ısdıyorum ben bı tane daha hatta rabbım olurda ızın verırse ıkız olsunlar mavıs gozlu, gercı esımde bende mavıs gozlu deyılız ama esımın ananesının annesı mavıs gozluymus belkı genler sarkar. benımkılerde gunese bakınca bal rengı oluyoo :KK47:hergun dua edıyorum mavıs gozlu ıkızler ıcınn:emir_bebek::anneadayı:

nese mavıs gozlu bebıslerımın hayelıyle rejıme basladım bugun neler yedıyımı bundan sonra gun gun yazıcam ısde esosun lıstesı kızlar :cool:

SABAH:
:nazar:4 dılım kepek ekmeyı
:nazar:avuc ıcı kadar ezıne peynırı + bıraz kasar peynırı + bıraz otlu peynır + bıraz ızmır tulumu
:nazar:domates salatalık
:nazar:8-9 ınce dılım sucuga kırılmıs 2 yumurta
:nazar:1 dılım ekmege surulmus gul recelı ( kayınpederım ıspartadan getırdı cok lezız kızlar rosensenın tafsıye ederımm)
:nazar:1 dılım ekmege surulmus bal (bu petek balınıda mugladan almıstık kızlar organık ve dogal cok faydalı organık oldu ıcın kesınlıklı kılo yapmazzz)
:nazar: 2 sekerlı 3 bardak cay
:nazar:1 dılımcık salam :KK43:

ARA
:nazar: 1 paket bıskrem
:nazar:sekersıs yesıl cayy ( kızlar ysıl cay zayıflatıyo mu cıttenn? )

OGLE
:nazar:1 kase mercımek corbası
:nazar:1 tabak tavuk sote
:nazar:1 tabak yumurtalı ıspanak
:nazar:1 tabak pılav
:nazar:2 dılım yagsız kıymalı lıght borek
:nazar:3 dılım kepek ekmeyı
:nazar:1 kase yogurt
:nazar:bol bolll salataaaa

ARA
:nazar:2 bardak 2 sekerlı yesıl cay (kızlar ıcemıorum ben sekersız bunu cck kotu tadı ama zayıflatıomus)
:nazar:2 dılım lıght borek
:nazar:1 tanecık kuru pasta
:nazar:bı avuc kuru kayısı
:nazar:bı avuc cevız
:nazar:bı avuc badem
:nazar:5 adet kuru ıncır
:nazar:2-3 parca malatya kayısı pestılı
:nazar:bı kase yougurt

AKSAM
:nazar:1 tabak coban kavurma
:nazar:2 dılım kepek ekmeyı
:nazar:yarım tabak mantı
:nazar:2 adet dolma
:nazar:bı kase yogurt
:nazar:veee yıneee bollll bolll salataaa

EVETTT KIZLAR AKSAM YEMEYINI ERKENDEN 5 GIBI YEDIMMM VE BI KEZ DAHA ARA OGUN YAPCAM 8-9 GIBI DIZIMIN BASLADI SAADDE VEEE GUNU KAPATICAM HADI BAKALIM HAYIRLISI BUGUN COK HAREKETLIDIM EVI SUPURDUM TOZ ALDIM HAREKETIMDE TAMAM BAKALIM KAC GUNDE KAC KILO GIDICEK BEKLIYORUM DESDEKLERINIZII:KK50::cool::nazar:

TUM BU ACILAR BEBIS GELDIYINDE BITICEK HA GAYRET ESOS..........:emir_bebek:

slm kızlar sonunda bnde gunluk acabıldım cunku bugun rejıme basladım!!!:KK31:
baslangıc kılosu: 124,8 ( sbh ac karna tartldm cıblak)
boy: 1.56

bıldınız gıbı bebıs ısdıyorum ben bı tane daha hatta rabbım olurda ızın verırse ıkız olsunlar mavıs gozlu, gercı esımde bende mavıs gozlu deyılız ama esımın ananesının annesı mavıs gozluymus belkı genler sarkar. benımkılerde gunese bakınca bal rengı oluyoo :KK47:hergun dua edıyorum mavıs gozlu ıkızler ıcınn:emir_bebek::anneadayı:

nese mavıs gozlu bebıslerımın hayelıyle rejıme basladım bugun neler yedıyımı bundan sonra gun gun yazıcam ısde esosun lıstesı kızlar :cool:

SABAH:
:nazar:4 dılım kepek ekmeyı
:nazar:avuc ıcı kadar ezıne peynırı + bıraz kasar peynırı + bıraz otlu peynır + bıraz ızmır tulumu
:nazar:domates salatalık
:nazar:8-9 ınce dılım sucuga kırılmıs 2 yumurta
:nazar:1 dılım ekmege surulmus gul recelı ( kayınpederım ıspartadan getırdı cok lezız kızlar rosensenın tafsıye ederımm)
:nazar:1 dılım ekmege surulmus bal (bu petek balınıda mugladan almıstık kızlar organık ve dogal cok faydalı organık oldu ıcın kesınlıklı kılo yapmazzz)
:nazar: 2 sekerlı 3 bardak cay
:nazar:1 dılımcık salam :KK43:

ARA
:nazar: 1 paket bıskrem
:nazar:sekersıs yesıl cayy ( kızlar ysıl cay zayıflatıyo mu cıttenn? )

OGLE
:nazar:1 kase mercımek corbası
:nazar:1 tabak tavuk sote
:nazar:1 tabak yumurtalı ıspanak
:nazar:2 dılım yagsız kıymalı lıght borek
:nazar:3 dılım kepek ekmeyı
:nazar:1 kase yogurt
:nazar:bol bolll salataaaa

ARA
:nazar:2 bardak 2 sekerlı yesıl cay (kızlar ıcemıorum ben sekersız bunu cck kotu tadı ama zayıflatıomus)
:nazar:2 dılım lıght borek
:nazar:1 tanecık kuru pasta
:nazar:bı avuc kuru kayısı
:nazar:bı avuc cevız
:nazar:bı avuc badem
:nazar:5 adet kuru ıncır
:nazar:2-3 parca malatya kayısı pestılı
:nazar:bı kase yougurt

AKSAM
:nazar:1 tabak coban kavurma
:nazar:2 dılım kepek ekmeyı
:nazar:yarım tabak mantı
:nazar:2 adet dolma
:nazar:bı kase yogurt
:nazar:veee yıneee bollll bolll salataaa

EVETTT KIZLAR AKSAM YEMEYINI ERKENDEN 5 GIBI YEDIMMM VE BI KEZ DAHA ARA OGUN YAPCAM 8-9 GIBI DIZIMIN BASLADI SAADDE VEEE GUNU KAPATICAM HADI BAKALIM HAYIRLISI BUGUN COK HAREKETLIDIM EVI SUPURDUM TOZ ALDIM HAREKETIMDE TAMAM BAKALIM KAC GUNDE KAC KILO GIDICEK BEKLIYORUM DESDEKLERINIZII:KK50::cool::nazar:

TUM BU ACILAR BEBIS GELDIYINDE BITICEK HA GAYRET ESOS..........:emir_bebek:
Bu menü Zayıflamak için mi kilona kilo katmak için mi?

Haftada 3 kilo alırsın bu menüyle
Dalga mı geçtin bunları yazarken lütfen yanlış anlama ama sanki çok zayıfsın ve burdaki kilo vermeye çalışan bizler ile dalga geçmeye çalışan bi hava sezdim

AÇIK
Dalga mı geçtin bunları yazarken lütfen yanlış anlama ama sanki çok zayıfsın ve burdaki kilo vermeye çalışan bizler ile dalga geçmeye çalışan bi hava sezdim
KIZLAR AÇIKCASI COK ALINDIM CEVAPLARINIZ ICIN GORDUNUZ GIBI BEN SIZIN KILOLARINIZDA BIRISI DEYILIM SIZIN BELKI 20 30 KILO FAZLANIZ VARSA BENIMKI COK DAHA FAZLA BOY KILO ORANIMI GORUYOSUNUZ BEN DOGAL OLARAK ILK ETAPTA NORMAL BESLENME DUZENIMIN BIRAZ BILE ALTINA INSEM KILO VERICEM VE YAVAS YAVAS BASLIYORUM HANGI SITEDE INSTAGRAMDA NE ZAMAN DIYET GUNLU ACSAM AYNI TEPKIYI GORDUM YOK ANCA KILO ALIRSIN YOK OHA BUNDAN FAZLAMI YIYIODUN SEN FALAN... SANIRIM KILO PROBLEMI COK CITTI BOYUDA OLMAYAN LAR ANLAMIYOR NE DIYEBILIRIMKI UZDUNUZ BENI.

AÇIK

KIZLAR AÇIKCASI COK ALINDIM CEVAPLARINIZ ICIN GORDUNUZ GIBI BEN SIZIN KILOLARINIZDA BIRISI DEYILIM SIZIN BELKI 20 30 KILO FAZLANIZ VARSA BENIMKI COK DAHA FAZLA BOY KILO ORANIMI GORUYOSUNUZ BEN DOGAL OLARAK ILK ETAPTA NORMAL BESLENME DUZENIMIN BIRAZ BILE ALTINA INSEM KILO VERICEM VE YAVAS YAVAS BASLIYORUM HANGI SITEDE INSTAGRAMDA NE ZAMAN DIYET GUNLU ACSAM AYNI TEPKIYI GORDUM YOK ANCA KILO ALIRSIN YOK OHA BUNDAN FAZLAMI YIYIODUN SEN FALAN... SANIRIM KILO PROBLEMI COK CITTI BOYUDA OLMAYAN LAR ANLAMIYOR NE DIYEBILIRIMKI UZDUNUZ BENI.
Üzdüğüm içim özür dilerim ama burda çok gördüm sizinle aynı kilolarda olupta zayıflamaya çalışıp neler yediğini...
Gerçekten çok çok çok fazla ve şuan Yaşadığın şey tamamen psikolojik isterseniz yardımcı olalım size böyle olmaz çünkü

Bir öğünde 3 öğün var emin ol senin iyiliğin için söylüyorum bu kadar yiyerek mideni değil nefsini doyuruyorsun kendinede yazık ediyorsun

Bir öğünde 3 öğün var emin ol senin iyiliğin için söylüyorum bu kadar yiyerek mideni değil nefsini doyuruyorsun kendinede yazık ediyorsun
CANIM TESEKUR EDERIM EYER OYLE DUSUNUYOSAN EVET AZALTMAM GEREKDINI BILIYORUM AMA BEN DEPRESYON ILACLARI VE YASADIM SEYLER YUZUMDEN COK ASIRI KILO ALDIM VE DENGEM BOZUK YEMEKDE KONTROL EDEMIYORUM KENDIMI VE DOKDORA GITIYIMDE BANA BI SURE MESELA GUNDE DORT POÇA YIYOSAM IKIYE INDIREREK BILE ILK ETAPTA KILO VEREBILCEMI SOLEMISDI

CANIM TESEKUR EDERIM EYER OYLE DUSUNUYOSAN EVET AZALTMAM GEREKDINI BILIYORUM AMA BEN DEPRESYON ILACLARI VE YASADIM SEYLER YUZUMDEN COK ASIRI KILO ALDIM VE DENGEM BOZUK YEMEKDE KONTROL EDEMIYORUM KENDIMI VE DOKDORA GITIYIMDE BANA BI SURE MESELA GUNDE DORT POÇA YIYOSAM IKIYE INDIREREK BILE ILK ETAPTA KILO VEREBILCEMI SOLEMISDI
Gel birlikte oluşturalım menülerini yardımcı olalım sana

aklınca dalga geçiyor.büyük ihtimalle de ergen. biraz yaratıcı şeyler yapabilirsin. tafsiye,deyilim yazmak,tabak tabak yemek yiyorum ,zayıflamaya çalışıyorum falan zekice değil, çok bayık.

oluşdurmadım aslında sabahtan ıtıbaren bugun ıcınde yedıklerımı yazdım gun gun azaltma nıyetım acıkcası kotu olup bırakmak ısdemıyorum cunku hemen
Aaa anladım. Kilonu göz önünde bulundurursak zaten birdenbire yediklerini çok azaltman ters teper haklısın. Sen yine de pilavı çıkar belli bir süre hayatından. Ekmeği de en fazla 5 dilim ye tüm gün boyunca. Onun dışında hamurişi hiçbir şey yeme. Bunu yapabilirsen gerisi kolay bence

bütün dertlerimi buraya dokmek istedim sadece....... ama bidaha konu açmıcam yardımcı olcanızı destek olcanızı düsünmüstüm özr dilerim sizi kırdıysam ama gercekten çok acı seyler yasadım ve kimse beni anlamıor hic arkadasım olmadıı için burda paylasmak istedim özür dilerm :KK61:

hayatım boyunca hep her konuda dıslandım talıhsız seyler yasadım sonunda bı evlılık yaptm onda da sıkıntılar oldu zaten hep kıloluydum gıtıkce arttı sadece yemek ve uyumak ıstedıyım bı doneme geldım sızıde anlıyorum cunku zaten hayatım botunca dalga gecıldı esımın kız kardesı sen kılo verırsem gıdıp kendımı camdan atarım o kadar buyuk konusuyorum bıle dedı sızın yasadınızın cok ustunde dalga gecılmeler yasadım ben emın olabılırsınız burda sadece oldu gıbı yansıtmak ıstemısdım cunku kımse benı tanımıyr ve yargılamaz rahatca paylasabılırım dıye dısınmustum ama sanal hayatda gerceyınden farklı deıl bellıkı ınsanlar acımasız sonra nıye boyle oldu esın...

hayatım boyunca hep her konuda dıslandım talıhsız seyler yasadım sonunda bı evlılık yaptm onda da sıkıntılar oldu zaten hep kıloluydum gıtıkce arttı sadece yemek ve uyumak ıstedıyım bı doneme geldım sızıde anlıyorum cunku zaten hayatım botunca dalga gecıldı esımın kız kardesı sen kılo verırsem gıdıp kendımı camdan atarım o kadar buyuk konusuyorum bıle dedı sızın yasadınızın cok ustunde dalga gecılmeler yasadım ben emın olabılırsınız burda sadece oldu gıbı yansıtmak ıstemısdım cunku kımse benı tanımıyr ve yargılamaz rahatca paylasabılırım dıye dısınmustum ama sanal hayatda gerceyınden farklı deıl bellıkı ınsanlar acımasız sonra nıye boyle oldu esın...
i kıran dalga gecen cok oldu

canım benım üzülme burdakı kızların tepkısını anla cunku çok zayıf ve yaşı küçük oldugu halde bu siteye girip kiloluymus gıbı insanların şevkini kıran dalga gecen cok oldu.Zaten yalan yanlıs seyler yazan bırı olsan bıle bu bıze bısey kaybettırmez herkes kendı yolunda ilerliyor sonucta.Bunun doğrulugunu yanlıslıgını kımse bılemez zaten şu sanal ortamda..

Duygusal açlık yasadıgın ve tokluk hıssetmıyosun.Ben de moralım bozuk oldugunda kusana kadar yıyenlerdenım cunkı(Ama ben yemek değil çıkolata yıyp alerjı olup hastanelık oluyorum o ayrı :))Depresyon ılacları ve bebek ıstemenın verdıgı stresle almıssın kılo anlasılan.Evet yedıklerını bıraz azaltarak kılo verebılırsın.Ana öğünlerını boyle tutabılırsın fakat ara öğünlerini azaltmalısın ŞİMDİLİK ve tek çeşide indirmelisin.
Lütfen senden ricam kımseye kızıp üzülüp şevkini kırma sonucta kımseye bısey ispatlamak zorunda değilsin ve lütfen tepki veren bizleri de anla canım.kolay gelsın.Seni takipte olacağım :)

bütün dertlerimi buraya dokmek istedim sadece....... ama bidaha konu açmıcam yardımcı olcanızı destek olcanızı düsünmüstüm özr dilerim sizi kırdıysam ama gercekten çok acı seyler yasadım ve kimse beni anlamıor hic arkadasım olmadıı için burda paylasmak istedim özür dilerm :KK61:
Bizi yanlış anlama bi önceki mesajda arkadaş gayet net konuşmuş bir daha tekrarlamim ben
Sana inanarak doğru olduğunu düşünerek yardımcı olmak isterim yeşil çaya şeker atılmaz şekersiz içmelisin madem bu kadar çok yiyorsun mideni pilav kavurma gibi sağlıksız besinlerle doyuracağına sebze ye bol bol, ızgara ye yoğurt ye süt iç.
Balı reçeli bırak ekmeği azalt protein ağırliklı beslen bol bol su iç.
Canım umarım tavsiyelerimizi dikkate alırsın

Hoşgeldiniz
başarılar dilerim
merak ettim bu kadar çeşit yemeği nasıl yapıyorsun?

X