Esra Erol'dan Tv8 açıklaması

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
İzdivaç programı sunucusu Esra Erol'un yeni sezon için Acun ılıcalı ile anlaştığı iddia edilmişti.
29557605.jpg

Çıkan haberlerin ardından Erol, Instagram sayfasına "Dünden beri bir sürü şey yazıldı. Açıklama yapmam şart oldu. Tv8 ile anlaşma yaptığım haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Duyurulur" notunu düştü.

Tv kulislerinde ise Erol ile Ilıcalı'nın anlaşmaya çok yakın oldukları ancak hukuki nedenler dolayısıyla resmi bir açıklama yapmadıkları konuşuluyor.

insan zaman içinde kendini geliştirir başka programlar yapar ben bu kadını bildim bile hep aynı formatta program yapıyor belli riske girmek istemiyor ama sıkıcı bir kariyeri var

Gayet başarılı bir sunucu olarak buluyorum kendisini insan hangi meslekte mutlu ise onu yapmalı diye düşünüyorum.

Bu esra erolu hiç sevmiyorum.Parayı buldukça iyice saçmaladı ve çok havalandı.Gereksiz yere.
Kaç kere kendisini ufacık eleştiren insanları yayından kovdu.Lezbiyen birisi orayı aradığında bence gayet terbiyesizce davrandı.Usturuplu bir şekilde cevap verebilirdi.
Gayet kendini beğenmiş,hiç sevmediğim,başarısız kadın.
Ama acun alır onu kanalına.Bayağı izleniyor çünkü.Ben bile o kavgalara bakıyordum.Böyle insanlar görmedim hiç,çoğu kendini rezil etti.Yazık ya.

Başka bir iş yapamaz çünkü başka bir vasfı yok....

kadının hiç vasfı yok ki zaten anca otursun sandalyesinde gelsinler gitsinler paşam ohh:KK42:

başka bişi geliyor mu ki elinden? gelmiyorsa lütfen devam etsin izdivaca. :KK45:

başka bir iş yapamaz diyenler valla komik geldi...sizler ne iş yapıyorsunuz sürekli işmi değiştiriyorsunuz:KK70::KK70::KK70:..başarılıysanız o işte devam edersiniz yani

hala izleyen var mı Bu tür programları yaa çok sıkıcı
acun la iyiki anlaşmamış

Son düzenleme:
21. yüzyilin Pezev*** Esra Erol...
Bu kadar sacma ve igrenc bir programi izlememistim ........:KK62:

X