Premature Bebekler essek sutuyle yegenimin hayati kurtuldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

sibeltemiz44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
3
0
46
Ismim sibel 37 yasindayim.18 aylik bir bebegim var.ilk dogum yaptigim aylarda gogsumde olusan derin yara ve catlaklar sebebiyle kizimi emziremedim.o donem namini cok duydugum keci sutuyle beslemeye calistim.kizimin ayrica kolit problemi vardi.fakat bu sutun hicbir faydasini goremedik.zavallimi humana nin antikolik mamasiyla buyuttum.kiz kardesim Yaklasik 8 ay once dogum yapti.erken gelen yegenim 2kilodan azdi.kuvezde kaldi.kardesimin sutu olmadi.bir akrabamizin siddetle tavsiyesi uzerine bebegimizi essek sutu ile besledik.mucize gibi bebegimizin gelisiminde acaip ilerleme kaydettik.suan hersey normal.siddetle tavsiye ederim.ha bu arada essek sutune cok hile katiyorlar.bizim gibi guvenilir yerden teymin edin.

Essek sutude nedir ilk defa duyuyorum ayrıca yeni doğmuş bebege keçi sütü essk sütü verildiğini de ilk defa duyuyorum en azından ilk 6 aydan once . sma,bebelac,aptamil,hipp,evolvia felan bebek sütleri varken diğer şeylere ne gerek var acabe.?

X