• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşsiz görüşelim nasıl denir??

Kalk kız cay koy hafif olanini yazdım diger cevaplarimda yazdiğımi bi oku vaktin varsa:) o ortamda cevap verse herşey biterdi arkadaşımı sevdiğimi bildiği için arada kaldı işte:/

Yani bu durumda eşiniz değil siz bile görmek istemezsiniz o adamın yüzünü. Ne münasebet o şekilde konuşuyor.

Bakın size detay anlatayım o zaman. En son buluşmamızda biz yeni taşınmıştık bu şehire ve arkadaşım dedi ki, eviniz hallolana kadar gelin bizde kalın. (Arkadaşım hostes bu arada kibar mı diye sordugunuz için söylüyorum yani işi gereği ultra kibar bi tip,eşi de astsubay) ve eşi lafa girip yalnız ben x (benim eşimin adını söylüyor) kadar light değilim yemek yapmadıysan biz geldiğimizde tokatlarım dedi. Ortam buzzzzz gibi oldu, eşim bana baktı,o bakıştan utandım beni bu tiplerle bi arada bulunduruyosun bakışıydı o, başka da tek kelime etmedi. Sonra kendi esprisine sadece kendi güldü arkadaşım anladı hemen ortamı yumuşatma çabaları gülerek tabi hep tokatlar bak ben bugün yapmadım tokatladı falan öyle güldüler konuyu değiştirdiler. Ben kendine o gün dedim bi daha bu ortama sokma eşini die:KK43:

Ee arkadaşına soylediysen niye daha hala kocamla geleceğim diye ısrar ediyor. Aranizda da boyle buyuk sacma bir olay gecmis. Acikca diyin kizkiza goruselim, esim katilmayacak. Bahane uydurmayin aptal degilse anlasin.

Hatta ortak baska kadin arkadasiniz yok mu onlari da organize edersin. Onlarda gelsin gun gibi bişey yapin. Sende bu kizla goruseçekin zaman hep bu sekilde gorusursun artik.

Madem eviniz uzak cumartesi veya pazar günü söylesin kocasına bıraksın size aksama da gelsin alsın. Sizin esiniz de o gün evde olmayiverir.

Eğer her görüşmenizde eşini de getirecekse sizin artık bu kişiyle görüşme konusunda ciddi bir karar vermeniz gerekecek.

Bu karakterde ki bir adam kardeşimin kocasi olsa bile görüşmezdim.

Canim soyledigim yanlis anlasildi acik yazayim ozaman , hostesler guzel olur.ben esimi guzel olan bi arkadasimla ayni ortama sokmak istemem.cnku erkektir sonucta.hosteslere bisey soylemedimki.benim kuzenimde hostes..
bu güvensizlik dostunuza karşı mı eşinize karşı mı???
zira ben güzel bir kadınım,en yakın 2 arkadaşım da çok güzel.biz ailece de görüşüyoruz.hatta bizde herkesin arası gayet iyidir.yani eşimle arkadaşım gayet güzel muhabbet ederler.konudan farkı samimiyet evet var ama saygı asla bitmez.bunca yıldır görüşürüz devamlı,ark.eşinin bana kalk kız bi çay koy dediğini görmedim.saygı başka samimiyet başka.

Valla arkadaşım kusura bakma ama onlar nasıl laflar öyle! Hadsiz terbiyesiz. Şakasına bile olsa bana seni tokatlarım diyecek adamın alnını karışlarım. Arkadaş, akraba filan dinlemem. Herkes sınırını bilsin. Eşiniz çon anlayışlı bir beyfendiymiş size de çok büyük saygısı varmış. Hiç oyunlara girmeden direk söyleyin arkadaşınıza. Ya eşi kendisine çeki düzen versin ya da siz dışarıda görüşün. Netlik her zaman iyidir. Diğer türlüsü daha kırıcı çünkü hissederse daha çok üzülür. Şahsen ben daha çok üzülürdüm.

Tum mesajlari okumadim.
Ben bu sikintiya "iliskiden iliski dogurmayi" sevmem diyerek...hic girmiyorum.
Size de tavsiye ederim.
Herkes bu dusuncemi de bilir. Yalniz arkadas ve esli durumlar icin degil...hakikaten iliskiden iliski dogurmayi sevmem. Illa bi sikinti cikar ve jenga bloklari gibi hepsi dagilir. Kolay gelsin...

Eşinizin gerçekten yorgun geldiğini kızkıza takılacağınızın daha uygun olacağını belirtin
İlla eşli görüşülecek diye bir kaide yok anlaması gerekli bir şekilde anlatın

Selam kızlar hemen başliimm, çok sevdiğim çok yakın bi arkadaşım var. Onu kırmak üzmek hiç istemem burası cidden mühim. İkimiz de yeni evli sayılırız ve şimdiye kadar 2 3 kez eşli görüştük fakat aramızda çok ciddi kültür farkı var. Kimseyi küçümsemek istemem ama eşi lafının nereye gittiğini hiç umursamayan argo konuşan maço görünmeye çalışan biri. Benim eşim kadınlarla konuşurken özellikle çok hassasdır.bana eşimin bile hitap etmediği şekilde hitap ediyor kalk kız cay koy gibi mesela, aklınca espri yapıyor. Eşim çok bozuluyor ama benim hatırım için hep idare etti. Biz de bu eve yeni taşındık ve arkadaşım gelmek istediklerini söyledi. Daha önce defalarca biseyler uydurup ektim zaten, şimdi benden haber bekliyor ama benim gerçekten bi gece daha diken üstünde oturacak mecalim yok. Eşim yine idare eder ama artık o da etsin istemiyorum. Biz gündüzleri uygun vakitlerde görüşelim istiyorum eşleri işin içine katmadan bunu nasıl söyleyebilirim ??? Kırmamak kısmı önemli:/
tatlım ev görmeye genelde eşli gidilir.. son bir sefer de olsa artık evini görmeye geleceklerse eşli gelsinler sonrakiler için hep gündüz buluşalım de.. çünkü bunu başka türlü çeviremezsin anlaşılır gibime gelio..

bence eşinizle konuşun diyin böyle böyle gelmek istiyorlar biliyorsun kocası biraz gevşek ağızlı, bir akşam idare edelim diye. yani en fazla ne diyebilir ne yapabilir ki? idare edebilirsiniz bence. hem arkadaşınıza da ayıp olmaz yanlış anlamaz.

bu güvensizlik dostunuza karşı mı eşinize karşı mı???
zira ben güzel bir kadınım,en yakın 2 arkadaşım da çok güzel.biz ailece de görüşüyoruz.hatta bizde herkesin arası gayet iyidir.yani eşimle arkadaşım gayet güzel muhabbet ederler.konudan farkı samimiyet evet var ama saygı asla bitmez.bunca yıldır görüşürüz devamlı,ark.eşinin bana kalk kız bi çay koy dediğini görmedim.saygı başka samimiyet başka.
Guvensizlik hayata karsi.mesela ešimin birsuru cok yakin arkadasi var cocukluk arkadaslari.kardes gibi.ama sadece iki tanesini benimle gorusturur.evimize sokar.benle muatab eder.
Erkek dedigin misafiri isterse dunya guzeli olsun o gozle bakmaz. Misafir ev sahibine emanettir. Esinde de emanete hiyanet edecek bir karakter mevcut demek ki. Boyle biriyle nasil evli kalabiliyorsun anlatsana biraz. Ayrica kari koca cok pis bir zihniyetiniz var tam bulmussunuz birbirinizi.
daha oncede soyledim.bu bi hayat gorusu.ama neler duyuyoruz.esimin hic bir kadina yan gozle bile baktigini gormedim yillardir.ki cokcokcok guzel bi bayanim ( kadinlar kulubunde cirkinim diyen kadin yok gerçi dimi :) ama guzellikle alakali bisey degil bu.belki kendi kendimize bir zirh koymaya calisiyoruz esimle birbirimize.ufak bi ónlem gibi dúsún.śeytana uymak diye bir cumle duymadinizmi hic.nyse dedim ya size kizmiyorum.bu hayat gorusu.yanlis yada dogru.nyse konu sahibinin konusunu saptirmayalim.Rabbim size hayirli dogumlar nasip eylesin saglikla kucaginiza alin insAllah.bende iki bebek kaybi yasadigim icin darisi basima diyorum

'Amann boşver adamları, biz gündüz kızkıza daha güzel laflarız'
Bu şekilde olabilir mesela.. Zaten sizin aklınıza da gelmiştir sanırım..

Selam kızlar hemen başliimm, çok sevdiğim çok yakın bi arkadaşım var. Onu kırmak üzmek hiç istemem burası cidden mühim. İkimiz de yeni evli sayılırız ve şimdiye kadar 2 3 kez eşli görüştük fakat aramızda çok ciddi kültür farkı var. Kimseyi küçümsemek istemem ama eşi lafının nereye gittiğini hiç umursamayan argo konuşan maço görünmeye çalışan biri. Benim eşim kadınlarla konuşurken özellikle çok hassasdır.bana eşimin bile hitap etmediği şekilde hitap ediyor kalk kız cay koy gibi mesela, aklınca espri yapıyor. Eşim çok bozuluyor ama benim hatırım için hep idare etti. Biz de bu eve yeni taşındık ve arkadaşım gelmek istediklerini söyledi. Daha önce defalarca biseyler uydurup ektim zaten, şimdi benden haber bekliyor ama benim gerçekten bi gece daha diken üstünde oturacak mecalim yok. Eşim yine idare eder ama artık o da etsin istemiyorum. Biz gündüzleri uygun vakitlerde görüşelim istiyorum eşleri işin içine katmadan bunu nasıl söyleyebilirim ??? Kırmamak kısmı önemli:/

kız kıza vakit geçirmeyi çok özledim
sana anlatacaklarım var
ama eşlerin yanında anlatamam
bırakalım kocaları senle şöyle bi dedikodu kaynatalım dersen?

kız kıza vakit geçirmeyi çok özledim
sana anlatacaklarım var
ama eşlerin yanında anlatamam
bırakalım kocaları senle şöyle bi dedikodu kaynatalım dersen?
İşte o kafada değil sorun da o.. Ev görmeye eşle gelelim illa eşli de görüşelim artık bekar değiliz kafasında.

Valla bugün haber bekliyordu benden akşama gelmek için, aramadım tabi. Yarın öbür gün o arar , işte biz gelecektik de sen haber vermedin gibi biseyler derse o zaman söylemeyi düşünüyorum.
ya bende en yakın arkadaşımı dusundum soylemeye üzülürdüm ve söyleyemezdim sanırım burdan ahkam kesmek kolay oluyor ama vazgeçiyorum soylemeyın cunku ben soyleyemezdım hani eşinsiz görüşelim artık demezdim de eşinin tavırlarından hoşlanmadığımı bi şekilde anlatırdım. Örneklendirirdim mesela bir arkadaşım varmış arkadaşının eşi çok dangıl dungul konuşuyomuş artık küslermiş vs gibi

Back
X