- 26 Şubat 2013
- 129
- 92
- 36
- Konu Sahibi zeynep2009
,..... ..... .... Mmmmm nmmmm jjjj njjjjj njjjb b
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum....ne olabilirki ...iğnesiz şırınga canım....Takipteyim şırınga haaa... aman Yarabbi şırıngayı çok hızlı şey edersen ne olacağını biliyormusun
denedim ...yemedi eşim...Kondomu del
denedim ...yemedi eşim...
Eşine kondomdan iltihap felan kaptigini soyleyeceksin. E bi sekilde inandir onu ip camasirina biseyler dok. Sonra dr gittim de kondom yasak de dogum kontrol hapi aldim de . O haplari dok . Icine vitamin hapi yerlestir. Onun gözünün önünde kullan . Nasil fikirmerhaba...biz eşimle komdom ile korunuyoruz...ama ben hamile kalmak istiyorum artık ...eşim şuan için istemiyo....eşime farkettirmeden....kondomdaki spermleri....nasıl vajinadan içeri yerleştirebilirim...arkadaşlar şırangayla falan yapabilirsin diyo ama daha basit bi yol önerebilecek olan var mı...
bu arada kimseden eşin istemiyosa yapma aman şöyle olur böyle olur gibi yorumlar istemiyorum....ben sadece deneyipte başarabilen varsa...onlardan bilgi almak istiyorum...imkansızsa denemem zaten....
Vuhuuu superEşine kondomdan iltihap felan kaptigini soyleyeceksin. E bi sekilde inandir onu ip camasirina biseyler dok. Sonra dr gittim de kondom yasak de dogum kontrol hapi aldim de . O haplari dok . Icine vitamin hapi yerlestir. Onun gözünün önünde kullan . Nasil fikir
ben olsam oyle yapardim şeytanlıklara kafam iyi çalışıyo.Vuhuuu super
Bayağı uğrastırıcı benimki inanmazEşine kondomdan iltihap felan kaptigini soyleyeceksin. E bi sekilde inandir onu ip camasirina biseyler dok. Sonra dr gittim de kondom yasak de dogum kontrol hapi aldim de . O haplari dok . Icine vitamin hapi yerlestir. Onun gözünün önünde kullan . Nasil fikir
6 yıllık evliyim 1 oğlum var 3 yaşında ........eşim istiyo bebek ama daha ilerde.....ben şansım varsa hemen istiyorum bakalım nasipkocandan habersiz hamile kalırsan, kocan ilgisiz sorumsuz olduğunda bu yükü nasıl taşıcaksın
ne kadarlık evlisiniz