eşten habersiz hamile kalmak için ne yapmak gerekir

Ilahi sen. Cocuga hazir olmayan erkekten hic bir sey olmaz. Cok uzulursun. Yazmayin demissin ama erkekler cocuklari olunca bile baba olmayi ogrenmeye basliyorlar bir de istemezken sen dusun.
Belirtmedende gecemeyecegim cok cocukca

merhaba...biz eşimle komdom ile korunuyoruz...ama ben hamile kalmak istiyorum artık ...eşim şuan için istemiyo....eşime farkettirmeden....kondomdaki spermleri....nasıl vajinadan içeri yerleştirebilirim...arkadaşlar şırangayla falan yapabilirsin diyo ama daha basit bi yol önerebilecek olan var mı...

bu arada kimseden eşin istemiyosa yapma aman şöyle olur böyle olur gibi yorumlar istemiyorum....ben sadece deneyipte başarabilen varsa...onlardan bilgi almak istiyorum...imkansızsa denemem zaten....
Eşine kondomdan iltihap felan kaptigini soyleyeceksin. E bi sekilde inandir onu ip camasirina biseyler dok. Sonra dr gittim de kondom yasak de dogum kontrol hapi aldim de . O haplari dok . Icine vitamin hapi yerlestir. Onun gözünün önünde kullan . Nasil fikir :KK55:

Eşine kondomdan iltihap felan kaptigini soyleyeceksin. E bi sekilde inandir onu ip camasirina biseyler dok. Sonra dr gittim de kondom yasak de dogum kontrol hapi aldim de . O haplari dok . Icine vitamin hapi yerlestir. Onun gözünün önünde kullan . Nasil fikir :KK55:
Vuhuuu super :KK45:

hapa başladım dersin..al bir hap..göster bak artık hapla korunalım de..sonraaaa..hapı kullanma..eğer konrol etmek isterse..her gün bir tane hap çıkar ve çöpe at..sonrada hamileeesin..:KK45: :KK5:

kocandan habersiz hamile kalırsan, kocan ilgisiz sorumsuz olduğunda bu yükü nasıl taşıcaksın
ne kadarlık evlisiniz

Kondomu paketin dışından iğneyle del ve esin fark etmemesi için kondomu eşine sen tak cnm anlamaz o zaman sonunda farkedersede bazen patlak cikabiliomus sans dersin.

Bayağı uğrastırıcı benimki inanmaz

X