estetik ameliyatı

morecalm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
319
78
selam arkadaşlar. ben burun ameliyatı olacağım ancak herhangi bir doktora karar veremedim. aslında burnum çirkin değil allaha şükür, sadece daha dar ve profilden düzgün ve kavisli durmasını istiyorum. sorunlu bi burun değil ama yandan eğik biraz. onun dışında elmacık kemiklerine dolgu kaş kaldırma ve göz kapağı estetiği olacağım. kombine estetik yani. hasan fındık ve barış çakır arasında kaldım. hasan fındık mesela badem göz estetiği de yapıyormuş çekik gözleri hep beğenmişimdir. beyaz tenli ve ince bi yüzüm olduğu için yakışacağını düşünüyorum. dediğim gibi 2 seçeneğim var barış çakır ve hasan fındık. ben barış beyin daha başarılı olduğunu duymuştum. ancak badem göz estetiği yapmıyo sanırım.
bir de bu kombine estetik bana kaça patlar. biraz indirim yaparlar heralde belki tecrübeli arkadaşlar vardır da bana fikir verirler. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sevgiler...

Bende Barış Çakır'ın burunda çok iyi olduğunu morluk bile olmadığını duymuştum ve instagram hesabındaki fotoğraflarda gördüm diğerleri hakkında bir bilgim yok malesef

Bende Barış Çakır'ın burunda çok iyi olduğunu morluk bile olmadığını duymuştum ve instagram hesabındaki fotoğraflarda gördüm diğerleri hakkında bir bilgim yok malesef
sağol canım, dediğim gibi fiyat da önemli şöyle 35in üzerine çıkmak istemiyorum fiyat olarak. ama çok uçuk rakamlar istiyorlar.

Millet parasini nereye harcayacagini sasiriyor ç:KK70:
Psikolojisi bozulup yaptıranları bir derece anlıyorum ama ihtiyaç hiç yok diyor konu sahibi.

Para çoktur dokunmaz da, büyük risk valla yüzle oynatmak. Google'da estetik faciaları diye baksa ne ünlüler ne korkunç sonuçlar alıyor. Hanii amerikalı artist falan, para ganii, öyle ucuzuna da kaçmamışlardır.

35 bin mi? :KK57::KK57:
Ya Allah zaten bedavadan guzelcene yaratmis be arkadasim Allah korusun ya istediğin gibi olmazsa geri nasil dönüş yapacaksin?

Bence insanlar parasini istediklere yere harcamada serbesttirler. Birisi estetik olmak istiyorsa, parasi varsa ve bunu bu ugurda harcamak istiyorsa bu bizi ilgilendirmez. Benim yorumum hepsini bir anda yaptirmanin ne kadar dogru oldugudur. Yani ben hic estetik yaptirmadim, yakin arkadasim burnunu yaptirmisti sadece fakat hepsi bir arada daha zor olmaz mi? Bu konuda daha cok bilgisi olanlar vardir ama bilemedim. Yasiniz kac ayrica daha simdiden yanaklara dolgu neden istiyorsunuz?

Psikolojisi bozulup yaptıranları bir derece anlıyorum ama ihtiyaç hiç yok diyor konu sahibi.

Para çoktur dokunmaz da, büyük risk valla yüzle oynatmak. Google'da estetik faciaları diye baksa ne ünlüler ne korkunç sonuçlar alıyor. Hanii amerikalı artist falan, para ganii, öyle ucuzuna da kaçmamışlardır.
Allah sasirtmasin ne diyelim samsonn :KK48:

Burnunu,gözlerini,yanaklarını yaptıracaksın.Bu şekilde tamamen değişmiş olacaksın,aynada başka birini göreceksin.
Ben kaç senedir botoks yaptırmayı düşünüyorum,ifadem değişir diye çekiniyorum.
Bilemedim,çok radikal bir karar,üstelik çok gerekli değil diyorsun.

Kaç yaşınızdasınıuz? Gerekten ihtiyacınız var mı yok mu bence iyice düşünün...
Burun tamam, ben de yaptırmıştım 4 yıl önce, sonuç beklediğim kadar güzel olmamakla beraber eski halinden çok daha iyi çünkü burnum gerçekten kötüydü.
Yani hayalindeki gibi olmuyor, çok kötü değilse yaptırma.
Gözlerine de o kadar müdahele bence yapmacık gösterir ne kadar iyi elden çıkarsa çıksın. Badem göz, kaş kaldırma, göz kapağı estetiği elmacık falan bence fazla geldi bilmiyorum.

X