selam arkadaşlar. ben burun ameliyatı olacağım ancak herhangi bir doktora karar veremedim. aslında burnum çirkin değil allaha şükür, sadece daha dar ve profilden düzgün ve kavisli durmasını istiyorum. sorunlu bi burun değil ama yandan eğik biraz. onun dışında elmacık kemiklerine dolgu kaş kaldırma ve göz kapağı estetiği olacağım. kombine estetik yani. hasan fındık ve barış çakır arasında kaldım. hasan fındık mesela badem göz estetiği de yapıyormuş çekik gözleri hep beğenmişimdir. beyaz tenli ve ince bi yüzüm olduğu için yakışacağını düşünüyorum. dediğim gibi 2 seçeneğim var barış çakır ve hasan fındık. ben barış beyin daha başarılı olduğunu duymuştum. ancak badem göz estetiği yapmıyo sanırım.
bir de bu kombine estetik bana kaça patlar. biraz indirim yaparlar heralde belki tecrübeli arkadaşlar vardır da bana fikir verirler. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sevgiler...
bir de bu kombine estetik bana kaça patlar. biraz indirim yaparlar heralde belki tecrübeli arkadaşlar vardır da bana fikir verirler. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sevgiler...