Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Senin şırıngayla cekiyorya doktorun azalma oluyormu sıvıda. Çok korkulacak bisey degilmiş apse yapmadıktan sonra.
Evet çektikçe azalıyor mesala 2 gün önce vardı yine ama şuan bakıyorum yok takip ediyorum olursa yine gidip çektirdim.ama göbek çevrem mide hizası halen sis oturmadı yani düz değil karnım

Bazen bazı bunyelerde oluyomuş canım ameliyattan kaynaklanan veya doktor hatası degilmiş. Ameliyatin başarısınıda etkilemezmiş. Yani seroma diyorlar ona işte o seroma geçince gayet guzel otururmuş karın. Sanirim doktorumda bu yüzden endişe etmiyo. Kötü kokulu akıntı yoksa o şiş yerde kızarma filan yoksa enfeksiyonlu degilmiş o zaman. Geçecekte bakalim nasil geçecek. Ne zaman gececek

Evet çektikçe azalıyor mesala 2 gün önce vardı yine ama şuan bakıyorum yok takip ediyorum olursa yine gidip çektirdim.ama göbek çevrem mide hizası halen sis oturmadı yani düz değil karnım
Evet cektirdikce yeniden olusabiliyomuş ne kadar sürecek ne zaman geçecek zor durum stres yapiyo insan. Benim karnım midem oturdu dümdüz göbek deligim oturdu sol taraf oturdu güzelde oldu ama sağ taraf vajinayla beraber şiş kabarik ve sinir ediyo beni. Antibiyotik tedavisi şırıngayla çekme ve en son ufak bir operasyon gerekebilirmiş. Bazen yeniden drende takiyorlarmis ama drenden sonra yine olabilirmiş. Bakalim be kadar sürecek. Doktorda endişelenme vücut onu emer takip ederiz diyor. Başkada yapacak bişeyim yok

Aynen canım bende araştırdım bir hata değil ama can sıkıyor sanki karnım böyle kalıcak gibi inmiyor ınss geçerse artık göreceğiz

Evet ama bu süreç insanın canını sıkıyor.benimde vajina çok sis göbek sis istediğim gibi değil. Bir resim atsan özelde görsem belki aynıdır durum

Aynen canım bende araştırdım bir hata değil ama can sıkıyor sanki karnım böyle kalıcak gibi inmiyor ınss geçerse artık göreceğiz
Evet hastayı depresyona sokabilirmiş. Burda bizden başka bu durumu yaşayan oldumu acaba tecrübeli arkadaslardan faydalanırdık.

Evet ama bu süreç insanın canını sıkıyor.benimde vajina çok sis göbek sis istediğim gibi değil. Bir resim atsan özelde görsem belki aynıdır durum
Resimlerinden belli olmuyo ben farketmedim. Belki fazla degildir şişlik sende. Benimki aynada belli oluyo geniş bir alanda. Sağ belden başliyo aşarıya doğru vajinanin üzerine dogru ilerliyo. Vajinanin sol tarafı normal sağ şiş yani. Foto atcam bugun bakarsın. Sende bana atsana net görünen. Resimlerindekilerde belli degil düz duruyo

Tamam canım atarim benimde resimlerden belli olmuyor ama yan çekilince belli

Benim dikis yerimin alti kan toplamisti findik buyuklugunde odemler indikce ordan az bi miktar sivi gelio sariyla acik kan rengi gibi
Nasi yani kan toplamisti derken benim de dikis yerimin tam ortasi ustu kan toplamis gibiydi mor renk oraya krem kulllanmaya basladik yara gibi kabuk atti seninde oylemiydi acaba canim

Nasi yani kan toplamisti derken benim de dikis yerimin tam ortasi ustu kan toplamis gibiydi mor renk oraya krem kulllanmaya basladik yara gibi kabuk atti seninde oylemiydi acaba canim
Benim cok kucuk ama findik tanesi kadar doktorum cok ayakta kalmisin o yuzden dedi.simdide ici bosaliyo hafif hafif akio normale donuyo yani kabuk seklinde degil canim atarim resmini

Arkadaslar yeni girdim forum sislikleriniz ne durumda benim sabahlari daha duz aksamlari karnim patlicak gibi oluyo benlemi alakali acaba yoksa herkesde bu surec bu sekildemi islio

Arkadaslar yeni girdim forum sislikleriniz ne durumda benim sabahlari daha duz aksamlari karnim patlicak gibi oluyo benlemi alakali acaba yoksa herkesde bu surec bu sekildemi islio
Bende öyle canım yemek yediğimiz için sanırım sisiyo karnımız organların küçülmesi lazım yani diyet yapmak lazım.fakat şuan yapamam

Bende öyle canım yemek yediğimiz için sanırım sisiyo karnımız organların küçülmesi lazım yani diyet yapmak lazım.fakat şuan yapamam
Ya ben diyet yapiyorum aslinda yani yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama hareketsizlikten sanirim bir turlu gitmiyo doktorum hicbisey yapmasan bile 2 kilo verirsin giden deri vs var dedi de kiloda ayni bi degisiklik yok bende 1 ay olmasina ragmen hala odemlere bagliom

Benimde ayni soyledigin gibi sabahlari odemlerom az aksamlariysa patliycak gibiyim korsenin kenarlari resmen etimi kesiyo o derece bide o kan pihtisinin resmini yollucaktin cnm yollasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…