Senin şırıngayla cekiyorya doktorun azalma oluyormu sıvıda. Çok korkulacak bisey degilmiş apse yapmadıktan sonra.işte aynı durum şuan bende var o sıvı benim yaranı açtı şuan kapanıyor gibi ama yine açılmaz ınss bakalım zamanla göreceğiz.
Evet çektikçe azalıyor mesala 2 gün önce vardı yine ama şuan bakıyorum yok takip ediyorum olursa yine gidip çektirdim.ama göbek çevrem mide hizası halen sis oturmadı yani düz değil karnımSenin şırıngayla cekiyorya doktorun azalma oluyormu sıvıda. Çok korkulacak bisey degilmiş apse yapmadıktan sonra.
Evet cektirdikce yeniden olusabiliyomuş ne kadar sürecek ne zaman geçecek zor durum stres yapiyo insan. Benim karnım midem oturdu dümdüz göbek deligim oturdu sol taraf oturdu güzelde oldu ama sağ taraf vajinayla beraber şiş kabarik ve sinir ediyo beni. Antibiyotik tedavisi şırıngayla çekme ve en son ufak bir operasyon gerekebilirmiş. Bazen yeniden drende takiyorlarmis ama drenden sonra yine olabilirmiş. Bakalim be kadar sürecek. Doktorda endişelenme vücut onu emer takip ederiz diyor. Başkada yapacak bişeyim yokEvet çektikçe azalıyor mesala 2 gün önce vardı yine ama şuan bakıyorum yok takip ediyorum olursa yine gidip çektirdim.ama göbek çevrem mide hizası halen sis oturmadı yani düz değil karnım
Aynen canım bende araştırdım bir hata değil ama can sıkıyor sanki karnım böyle kalıcak gibi inmiyor ınss geçerse artık göreceğizBazen bazı bunyelerde oluyomuş canım ameliyattan kaynaklanan veya doktor hatası degilmiş. Ameliyatin başarısınıda etkilemezmiş. Yani seroma diyorlar ona işte o seroma geçince gayet guzel otururmuş karın. Sanirim doktorumda bu yüzden endişe etmiyo. Kötü kokulu akıntı yoksa o şiş yerde kızarma filan yoksa enfeksiyonlu degilmiş o zaman. Geçecekte bakalim nasil geçecek. Ne zaman gececek
Evet ama bu süreç insanın canını sıkıyor.benimde vajina çok sis göbek sis istediğim gibi değil. Bir resim atsan özelde görsem belki aynıdır durumEvet cektirdikce yeniden olusabiliyomuş ne kadar sürecek ne zaman geçecek zor durum stres yapiyo insan. Benim karnım midem oturdu dümdüz göbek deligim oturdu sol taraf oturdu güzelde oldu ama sağ taraf vajinayla beraber şiş kabarik ve sinir ediyo beni. Antibiyotik tedavisi şırıngayla çekme ve en son ufak bir operasyon gerekebilirmiş. Bazen yeniden drende takiyorlarmis ama drenden sonra yine olabilirmiş. Bakalim be kadar sürecek. Doktorda endişelenme vücut onu emer takip ederiz diyor. Başkada yapacak bişeyim yok
Evet hastayı depresyona sokabilirmiş. Burda bizden başka bu durumu yaşayan oldumu acaba tecrübeli arkadaslardan faydalanırdık.Aynen canım bende araştırdım bir hata değil ama can sıkıyor sanki karnım böyle kalıcak gibi inmiyor ınss geçerse artık göreceğiz
Tamam atarım resimEvet ama bu süreç insanın canını sıkıyor.benimde vajina çok sis göbek sis istediğim gibi değil. Bir resim atsan özelde görsem belki aynıdır durum
Resimlerinden belli olmuyo ben farketmedim. Belki fazla degildir şişlik sende. Benimki aynada belli oluyo geniş bir alanda. Sağ belden başliyo aşarıya doğru vajinanin üzerine dogru ilerliyo. Vajinanin sol tarafı normal sağ şiş yani. Foto atcam bugun bakarsın. Sende bana atsana net görünen. Resimlerindekilerde belli degil düz duruyoEvet ama bu süreç insanın canını sıkıyor.benimde vajina çok sis göbek sis istediğim gibi değil. Bir resim atsan özelde görsem belki aynıdır durum
Tamam canım atarim benimde resimlerden belli olmuyor ama yan çekilince belliResimlerinden belli olmuyo ben farketmedim. Belki fazla degildir şişlik sende. Benimki aynada belli oluyo geniş bir alanda. Sağ belden başliyo aşarıya doğru vajinanin üzerine dogru ilerliyo. Vajinanin sol tarafı normal sağ şiş yani. Foto atcam bugun bakarsın. Sende bana atsana net görünen. Resimlerindekilerde belli degil düz duruyo
Bilmiyorum ama varsa yazarlar arkadaslarEvet hastayı depresyona sokabilirmiş. Burda bizden başka bu durumu yaşayan oldumu acaba tecrübeli arkadaslardan faydalanırdık.
Akşamları korseyi çıkarıyorum o vakit çeker atarimTamam atarım resim
Nasi yani kan toplamisti derken benim de dikis yerimin tam ortasi ustu kan toplamis gibiydi mor renk oraya krem kulllanmaya basladik yara gibi kabuk atti seninde oylemiydi acaba canimBenim dikis yerimin alti kan toplamisti findik buyuklugunde odemler indikce ordan az bi miktar sivi gelio sariyla acik kan rengi gibi
Bi ara bana bi foto yollayabilirmisin canim ozelden bendede bi sorun var suan benzermi merak ediyorumişte aynı durum şuan bende var o sıvı benim yaranı açtı şuan kapanıyor gibi ama yine açılmaz ınss bakalım zamanla göreceğiz.
Yeni koydum canım bakBi ara bana bi foto yollayabilirmisin canim ozelden bendede bi sorun var suan benzermi merak ediyorum
Benim cok kucuk ama findik tanesi kadar doktorum cok ayakta kalmisin o yuzden dedi.simdide ici bosaliyo hafif hafif akio normale donuyo yani kabuk seklinde degil canim atarim resminiNasi yani kan toplamisti derken benim de dikis yerimin tam ortasi ustu kan toplamis gibiydi mor renk oraya krem kulllanmaya basladik yara gibi kabuk atti seninde oylemiydi acaba canim
Bende öyle canım yemek yediğimiz için sanırım sisiyo karnımız organların küçülmesi lazım yani diyet yapmak lazım.fakat şuan yapamamArkadaslar yeni girdim forum sislikleriniz ne durumda benim sabahlari daha duz aksamlari karnim patlicak gibi oluyo benlemi alakali acaba yoksa herkesde bu surec bu sekildemi islio
Ya ben diyet yapiyorum aslinda yani yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama hareketsizlikten sanirim bir turlu gitmiyo doktorum hicbisey yapmasan bile 2 kilo verirsin giden deri vs var dedi de kiloda ayni bi degisiklik yok bende 1 ay olmasina ragmen hala odemlere bagliomBende öyle canım yemek yediğimiz için sanırım sisiyo karnımız organların küçülmesi lazım yani diyet yapmak lazım.fakat şuan yapamam
Benimde ayni soyledigin gibi sabahlari odemlerom az aksamlariysa patliycak gibiyim korsenin kenarlari resmen etimi kesiyo o derece bide o kan pihtisinin resmini yollucaktin cnm yollasanaArkadaslar yeni girdim forum sislikleriniz ne durumda benim sabahlari daha duz aksamlari karnim patlicak gibi oluyo benlemi alakali acaba yoksa herkesde bu surec bu sekildemi islio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?