Bende 5 kg net alındı ama şuan 1 kg eksik görüyorum aynıyım bende dediğin gibi yürüyüş yapmazsak zor gider bu şişlikYa ben diyet yapiyorum aslinda yani yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama hareketsizlikten sanirim bir turlu gitmiyo doktorum hicbisey yapmasan bile 2 kilo verirsin giden deri vs var dedi de kiloda ayni bi degisiklik yok bende 1 ay olmasina ragmen hala odemlere bagliom
Evet eskiye göre iyiki olmuşum ama daha istediğim gibi oturmadı.sadece göbek deliğim olmadi nedensePeki karnınız dümdüz mü? İyi ki olmuşuz diyormusunuz?? Ekimde inşallah benim ameliyatım hayal gibi sarkık olmayan göbek
Ya canim senin daha yeni cok normal ama benimde oleydi o donemlerde de benim 4 hafta bitti artik inio duzlesmesi gerekmezmi bilemiyorumBenimde ayni soyledigin gibi sabahlari odemlerom az aksamlariysa patliycak gibiyim korsenin kenarlari resmen etimi kesiyo o derece bide o kan pihtisinin resmini yollucaktin cnm yollasana
Evet mesel seninde en azindan eksi 5 cikman lazim bide deri fazlaligida gitti onuda eklersek 7 kg filan acaba nezaman gorcez eksileri yani seninde 1.5 ay oldu nerdeyse dimi?ben bu sandoloz sakizinida denedim gecen gun allahim o ne :) katir kutur tas yiyom sanki kilo verditse yinede deVm etcektim ama hic bi degisiklik olmadiBende 5 kg net alındı ama şuan 1 kg eksik görüyorum aynıyım bende dediğin gibi yürüyüş yapmazsak zor gider bu şişlik
Ama şekil alması 6 ay ile 1yıl arasıymış göbek deliği de şekil amlası uzun sürüyormuş senin ne kadar oldu? Bence moralini bozmaEvet eskiye göre iyiki olmuşum ama daha istediğim gibi oturmadı.sadece göbek deliğim olmadi nedense
Sole ki eskiden zayif ama sarkik bi gobegim vardi bide sanki gobegimde gitmeyen yaglar oturmustu ve benim gobek deligim gozukmuyodu sarkikliktan odemlerim inse tam sonucu gorebilsek daha iyi olucak ana yinede bu haliyle bile eskisindeb cok daha guzel tek sikinti su cok yogun catlaklarim var onlar asagi cekildi ve hala belli oluyo hatta gerginlikten dolayi daha da belli oluyiPeki karnınız dümdüz mü? İyi ki olmuşuz diyormusunuz?? Ekimde inşallah benim ameliyatım hayal gibi sarkık olmayan göbek
Benim çatlaklarım da üst tarafta alt karnımda hiç çatlak yok o kadar şanssızım yani neyseki rengi beyaz çok rahatsız olmuyorum yeterki sarkıklık gitsin yürüdüğümde bıngıl bıngıl oynamasınSole ki eskiden zayif ama sarkik bi gobegim vardi bide sanki gobegimde gitmeyen yaglar oturmustu ve benim gobek deligim gozukmuyodu sarkikliktan odemlerim inse tam sonucu gorebilsek daha iyi olucak ana yinede bu haliyle bile eskisindeb cok daha guzel tek sikinti su cok yogun catlaklarim var onlar asagi cekildi ve hala belli oluyo hatta gerginlikten dolayi daha da belli oluyi
Ay gercektenmi tesekkur ederim eskiye gore cok daha iyi evet ama catlaklar uzuyo beni yarik seklinde keske onlarda gitse ne guzel olur :)D deryonella bence karnın şahane olmuş
Gerçekten çok güzel çok beğendim inşallah benim de öyle olur emin olun çektiğiniz sıkıntıya değecek o çatlaklar da üzmesin hep eski halinizi canlandırın gözünüzde ben şuan korsesiz bi etek bi pantolon giyemiyorum mesela zayıfım ama sarkığım o yüzden çatlaklar umurumda değilAy gercektenmi tesekkur ederim eskiye gore cok daha iyi evet ama catlaklar uzuyo beni yarik seklinde keske onlarda gitse ne guzel olur :)
Karın lipo uyluk meme dikleştirme inşallah atlatırım hem heyecan hem korku varHaklisiniz da ins azalir yinede :) sizin bi tek karin germemi olcak yoksa meme filanda dusunuyomusunuz
Canım benim 1.5 ay oldu ama yeni olanlara bakıyorum hepsi çukur benim dümdüzAma şekil alması 6 ay ile 1yıl arasıymış göbek deliği de şekil amlası uzun sürüyormuş senin ne kadar oldu? Bence moralini bozma
Evet canım 1.5ay oldu 6ani ama bendede çok eksilme yok yani ne bileyim olur belki daha bikac ay sürüyormuş doktorumda dedi lipo yapılan yerlerdeki farkı 3 ve 6 ay arası fark edersiniz demistiEvet mesel seninde en azindan eksi 5 cikman lazim bide deri fazlaligida gitti onuda eklersek 7 kg filan acaba nezaman gorcez eksileri yani seninde 1.5 ay oldu nerdeyse dimi?ben bu sandoloz sakizinida denedim gecen gun allahim o ne :) katir kutur tas yiyom sanki kilo verditse yinede deVm etcektim ama hic bi degisiklik olmadi
Ben sadece karin germe oldum ama memeyede ihtiyacim vardi simdi diyorumki keske ikisini birden olsaydim bidaha bu iyilesme donemini yasamazdim yani hepsini biarada olmak cok dogru bi karar tabi agrisi biraz daha fazla olcak ama deger sonuctaKarın lipo uyluk meme dikleştirme inşallah atlatırım hem heyecan hem korku var
Bende öyle düşünüyorum 1kere de bitsin gitsin inşallahBen sadece karin germe oldum ama memeyede ihtiyacim vardi simdi diyorumki keske ikisini birden olsaydim bidaha bu iyilesme donemini yasamazdim yani hepsini biarada olmak cok dogru bi karar tabi agrisi biraz daha fazla olcak ama deger sonucta
Lipo yapıldı canım evet kilom 71 boyum 1.63 ama yürüyüş yapmam gerekli zamn bulabilsem.limonlu su içiyorum.yesil çayada basliyim.ameliyat öncesi 71 idi şuan 70 geliyorum.bakalim zamanla duzelirLip yapılmışmıydı ya da kilonuz boyunuza göre fazlamıydı ? Bunlar etken eğer herşey normalse büyük ihtimal ödem vardır limonlu su yeşilçay için derim birde yürüyüş çok faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?