estetik olucam ama sorunlar bitmiyo

Nisan.umut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.253
371
uzun süredir göğüs estetiği için para biriktiriyorum şu an yarıyı geçtim ..babamda benim parayı biriktirdiğimi öğrendi artık neyse anneme sormuş niye harıl harıl biriktiriyo falan diye annemde estetik olucak falan demiş ama neresi olduğunu söylememiş oda burun sanmış burnumu çok beğenmem çünkü küçükken söylerdim hep..neyse babam parayı ben veririm sıkmasın artık kendini demiş banada dedi işte ne yaptırcan falan dedi bende boşver filan dedim ama o hala burun sanıyo büyük ihtimal e şimdi babaya göğüs de denmez ki ne biliyim anlar mı anlasada babam lazere bile karşı bi insan kanser yapıyo falan diye bunu hiç istemeyeceğinden eminim ama parayı vermesi de beni çok rahatlatıcak e napıcam ben şimdi kızlar ondan gizli olmak istiyorum aslında ya bi fikir verin..

ya yalandan bişi desen, beyaz yalan. tek göğsüm büyük ya da kücük gibi. kadınsal bişi kendimi iyi hissetmek için yapıyorum desen mesela.

direkt babaya mememi kücültcem ya da silikon yaptırcam denmez tabi.
bunu diyemiyorsan gizli biriktirmeye devam aynen.

uzun süredir göğüs estetiği için para biriktiriyorum şu an yarıyı geçtim ..babamda benim parayı biriktirdiğimi öğrendi artık neyse anneme sormuş niye harıl harıl biriktiriyo falan diye annemde estetik olucak falan demiş ama neresi olduğunu söylememiş oda burun sanmış burnumu çok beğenmem çünkü küçükken söylerdim hep..neyse babam parayı ben veririm sıkmasın artık kendini demiş banada dedi işte ne yaptırcan falan dedi bende boşver filan dedim ama o hala burun sanıyo büyük ihtimal e şimdi babaya göğüs de denmez ki ne biliyim anlar mı anlasada babam lazere bile karşı bi insan kanser yapıyo falan diye bunu hiç istemeyeceğinden eminim ama parayı vermesi de beni çok rahatlatıcak e napıcam ben şimdi kızlar ondan gizli olmak istiyorum aslında ya bi fikir verin..
Nasıl olsa kendin para biriktirip meme estetiği olacaktın, parani yine biriktir, babadan da aldığın parayla ikisini de aradan çıkar :KK66:

yalnız göğüs estetiği çok sancılı oluyomuş diye duydum ona göre gizlemeye hazırlayın kendinizi. birde burunu yaptırırsanız ağrınızı kestiremiyorum en iyisi vazgeçtim diyip parayı biriktirmeye devam etmek gibi.

Ameliyatin ardindan burnunuzada bi yarabandi yapistirin tamamdir.
Burnunuzun hangi bolumunu begenmediginizi biliyomu babanjz?
Ameliyattan snra burnunuzun neresinin degistigini gormwk isterse ve bi degisim yokki hani dese, var baba iyj bak yaa dersinz.

yalnız göğüs estetiği çok sancılı oluyomuş diye duydum ona göre gizlemeye hazırlayın kendinizi. birde burunu yaptırırsanız ağrınızı kestiremiyorum en iyisi vazgeçtim diyip parayı biriktirmeye devam etmek gibi.
evet ya nasıl sakliycam cidden ağrım varken of

ya yalandan bişi desen, beyaz yalan. tek göğsüm büyük ya da kücük gibi. kadınsal bişi kendimi iyi hissetmek için yapıyorum desen mesela.

direkt babaya mememi kücültcem ya da silikon yaptırcam denmez tabi.
bunu diyemiyorsan gizli biriktirmeye devam aynen.
hmm mantıklı aslında...

evet ya nasıl sakliycam cidden ağrım varken of
Hangi yöntemle olacaksınız. Kas altı, üstü, kas zarı altı. Benim kas zarı altı oldu oldukça rahat geçti. 2 gün sonra annem gördü anlamadı. Sadece rahatsız olduğumu söyledim dinledim. 4 gün sonra okul başladı yine kimse anlamadi

Hangi yöntemle olacaksınız. Kas altı, üstü, kas zarı altı. Benim kas zarı altı oldu oldukça rahat geçti. 2 gün sonra annem gördü anlamadı. Sadece rahatsız olduğumu söyledim dinledim. 4 gün sonra okul başladı yine kimse anlamadi
bilmiyorum ki henüz görüşmedim doktorla..1-2 ay sonra görüşmeye başliycam ama bildiğim kadarıyla yöntemi biz değil doktor seçiyo umarım çok ağrım olmaz ya..sizede geçmiş olsun memnun musunuz peki

bence daha evlenmemişsin sanırım yaşın da küçük.bence estetik için erken hele bi çocuk doğur o zamn estetik ihtiyacn olabilir :KK54:

Baban sana bu kadar cömertken hiç yalana girme bence. Baban sonuçta utanırsın tamam ama ayıp olmaz bence baba-kız arasındada. Annen soylesin.

Ne var ki bunda? Söyle bence, çekinme.. Sen çekiniyorsan da annen söylesin. Meme senin memen kimse buna bir şey diyemez. Ben bu konuda şanslıydım. Babam da farkındaydı memelerimi takıntı yaptığımın çünkü dümdüzdü ve 20 küsür yaşındaki bir kızın dümdüz göğsü olmayacağını o da biliyordu. Bana ilk destek olan oydu. Ücreti neyse ben vereceğim, sen doktora git konuş dedi bana.. O zamana kadar hep hayaldi benim için.. Sonrasında atanınca 1 yıl biriktirdim paramı ve geçen yaz ameliyatımı oldum. İlk 4 gün hareket dahi edemiyorsun evet ama 1 haftalıkken zor da olsa bayram ziyaretleri yapmıştım. Meme forumundan hatırlıyorum seni, çok uzun zamandır düşünüyorsun bu ameliyatı, daha da erteleme.. Neden evlendikten, doğumdan sonra olacakmışsın ki hem? Öyle yaparsan çok pişman olursun.

bilmiyorum ki henüz görüşmedim doktorla..1-2 ay sonra görüşmeye başliycam ama bildiğim kadarıyla yöntemi biz değil doktor seçiyo umarım çok ağrım olmaz ya..sizede geçmiş olsun memnun musunuz peki
Tabi Dr belirliyor yöntemi. Sizin fiziginize bağlı seçilen yöntem. Ben oldukça memnunum. Ihtiyac duyan yaptırmalı bence. Şimdiden iyi sanslar

X