Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaş dizaynı yaptırmıştım acaba gerekli miydi diye sürekli sorgularim kendimi ama şuan memnunumEstetik Operasyon Sonrası Ruh Hali Anketi
Amaç: Bu anket, estetik operasyon geçiren bireylerin psikolojik durumlarını, duygusal tepkilerini ve genel memnuniyet düzeylerini anlamak amacıyla hazırlanmıştır.
Geçmiş olsunBotoks yaptırmıştım geçen sene göz kapağım düştü bir daha da yaptırmadım
Mikroblading mi? Ben de yıllardır düşünüp düşünüp vazgeçiyorum da onun için soruyorumKaş dizaynı yaptırmıştım acaba gerekli miydi diye sürekli sorgularim kendimi ama şuan memnunum
Evet mikroblading yaptiracaksan paradan kaçmamani tavsiye ederim. Sonra çok uğraşırsin düzeltmek içinMikroblading mi? Ben de yıllardır düşünüp düşünüp vazgeçiyorum da onun için soruyorum![]()
Siz yaptıysanız İstanbul’da gözünüz arkada kalmadan tavsiye ettiğiniz biri var mı? Zaten kışı bekliyorum deniz havuz sezonu kapansın diye ama şimdiden bilgi alayımEvet mikroblading yaptiracaksan paradan kaçmamani tavsiye ederim. Sonra çok uğraşırsin düzeltmek için![]()
Kesinlikle olun derim iki sezeryandan sonra 12 sene sonra ancak oldum hem liposuction hem germe tavsiye edeceğim iki ameliyat biri meme bir de karın germe derimParam olsa karın germe ameliyatı olurum önce.Param olsun ameliyatimi olayım sonra sonuçları konuşuruz.![]()
Lipodem için ben de düşünüyorum doktorunuz kim ve hangi sehirdesiniz öğrenebilir miyim dikiş yerleriniz tam olarak ne tarafta çok görünüyor mu karın germe olmuştum ondan memnunum üst bacaklarımın ic kısımları ne yaparsam yapayım çok yağlı gözle görülür fark oldu mu ve iyileşme süreci zor mu çok teşekkür ederim cevaplar içinBen burun ameliyat için yanlış doktor seçtiğimi düşünüyorum, burun ameliyattan memnun değilim, eskiden sol delikten nefes alamıyordum, şimdi sağ delikten alamıyorum ve burnumun ucu kalın, oysaki benim ince burnum vardı. Karın ve kol germe çok memnunum şimdilik, inşallah bir aksilik olmaz zamanla. Lipödem ameliyatı oldum, 80% memnunum, daha iyi olabilirdi bence. Sırada yüz germe ve meme küçültme, bu sene kendimi baştan yaratıyorum. Uzun yıllardır hazırlık yapıyordum, çok zor, yorucu ve acı verici ama ben psikolojik olarak kendimi hazırladım ve pişman değilim, sadece yüz germe için çok dikkatlı doktor seçimi yapmam gerekiyor.
Aynen ikisini de çok isterdim ama maddi gücümüz malesef yetmiyor.İlerde inşallah diyelimKesinlikle olun derim iki sezeryandan sonra 12 sene sonra ancak oldum hem liposuction hem germe tavsiye edeceğim iki ameliyat biri meme bir de karın germe derim![]()
Ben Ahmet Karacaya oldum. Alt kısmı fena değil, biraz farklılık var iki ayakta, ödemden dolayı umuyorum, ödem gidince inşallah eşitlenir, üst kısmından pek memnun değilim, dizlerim kalın kaldı, o yüzden Ekim ayında karın germe yaptırdığım Dr Ulaş Bali’ye düzeltme yaptıracağım. Karın germe çok iyi oldu, daha bir ay olmadı fakat dikişler şimdiden incecik. Bugün scar kreme başladık, inşallah daha ince olacaktır. Lipödem ameliyatımın 5 ayına girdim, bazı yerlerde hala deri uyuşması var fakat bu durum beni çok rahatsız etmiyor, zamanla düzelir umuyorum. Ben çok naz yapmayan biri olduğum için çok hızlı ayaklandım, ameliyatın 3 gününde kendim araba kullanarak kontrole gittim ama dediğim gibi ben kendine acımayan tiplerdenim. Tabiki ağrılarım vardı, zorluyordu beni ama ben dayanmaya kendimi kodluyorum baştan. Gerekirse işe bile gidebilirdim. Karın germede biraz daha zordu o da yanlış korse yüzünden, doğru korse satın alınca hemencecik rahatladım. İlk hafta zordu. Ben sadece burun ameliyatı sonrası aşırı çok zorlandım, çünkü bende fobim var, dar alan, havasız alan vesaire korkularım var ve ameliyat sonrası ödemden dolayı yüzüm çok şişmişti ve ben uyuyamıyordum, çok zordu hatırlamak bile istemiyorumLipodem için ben de düşünüyorum doktorunuz kim ve hangi sehirdesiniz öğrenebilir miyim dikiş yerleriniz tam olarak ne tarafta çok görünüyor mu karın germe olmuştum ondan memnunum üst bacaklarımın ic kısımları ne yaparsam yapayım çok yağlı gözle görülür fark oldu mu ve iyileşme süreci zor mu çok teşekkür ederim cevaplar için![]()