Estetik Operasyon Sonrası Ruh Hali Anketi

Lütfen soru seçeneğini değil cevapları işaretleyin.

• --- 2. Soru ; Estetik operasyon geçirdikten sonra sosyal hayatınızda bir değişiklik oldu mu?

OY: 0 0,0%
  • --- 4. Soru ; Operasyondan sonra ruh halinizde en sık yaşadığınız duygu hangisidir?

• --- 5. Soru ; Estetik operasyon sonrası psikolojik destek aldınız mı?

• --- 6. Soru ; Bu süreci tekrar yaşama şansınız olsa, aynı kararı verir miydiniz?

• Ankete Katılan
    175

Editor

Edidir Edi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
1.292
2.987
658
İstanbul
Amaç: Bu anket, estetik operasyon geçiren bireylerin psikolojik durumlarını, duygusal tepkilerini ve genel memnuniyet düzeylerini anlamak amacıyla hazırlanmıştır.

Amaç: Bu anket, estetik operasyon geçiren bireylerin psikolojik durumlarını, duygusal tepkilerini ve genel memnuniyet düzeylerini anlamak amacıyla hazırlanmıştır.
Kaş dizaynı yaptırmıştım acaba gerekli miydi diye sürekli sorgularim kendimi ama şuan memnunum

Evet mikroblading yaptiracaksan paradan kaçmamani tavsiye ederim. Sonra çok uğraşırsin düzeltmek için 😆
Siz yaptıysanız İstanbul’da gözünüz arkada kalmadan tavsiye ettiğiniz biri var mı? Zaten kışı bekliyorum deniz havuz sezonu kapansın diye ama şimdiden bilgi alayım 😇

Göğüs büyütme ameliyatı oldum.Çok zorlu bir süreç gerçekten bir daha büyütme imkanım olsa istemem artık

Ben burun ameliyat için yanlış doktor seçtiğimi düşünüyorum, burun ameliyattan memnun değilim, eskiden sol delikten nefes alamıyordum, şimdi sağ delikten alamıyorum ve burnumun ucu kalın, oysaki benim ince burnum vardı. Karın ve kol germe çok memnunum şimdilik, inşallah bir aksilik olmaz zamanla. Lipödem ameliyatı oldum, 80% memnunum, daha iyi olabilirdi bence. Sırada yüz germe ve meme küçültme, bu sene kendimi baştan yaratıyorum. Uzun yıllardır hazırlık yapıyordum, çok zor, yorucu ve acı verici ama ben psikolojik olarak kendimi hazırladım ve pişman değilim, sadece yüz germe için çok dikkatlı doktor seçimi yapmam gerekiyor.

Ben burun ameliyat için yanlış doktor seçtiğimi düşünüyorum, burun ameliyattan memnun değilim, eskiden sol delikten nefes alamıyordum, şimdi sağ delikten alamıyorum ve burnumun ucu kalın, oysaki benim ince burnum vardı. Karın ve kol germe çok memnunum şimdilik, inşallah bir aksilik olmaz zamanla. Lipödem ameliyatı oldum, 80% memnunum, daha iyi olabilirdi bence. Sırada yüz germe ve meme küçültme, bu sene kendimi baştan yaratıyorum. Uzun yıllardır hazırlık yapıyordum, çok zor, yorucu ve acı verici ama ben psikolojik olarak kendimi hazırladım ve pişman değilim, sadece yüz germe için çok dikkatlı doktor seçimi yapmam gerekiyor.
Lipodem için ben de düşünüyorum doktorunuz kim ve hangi sehirdesiniz öğrenebilir miyim dikiş yerleriniz tam olarak ne tarafta çok görünüyor mu karın germe olmuştum ondan memnunum üst bacaklarımın ic kısımları ne yaparsam yapayım çok yağlı gözle görülür fark oldu mu ve iyileşme süreci zor mu çok teşekkür ederim cevaplar için 🙏

Genital estetik yaptırdım hiiiiç pişman değilim çok güzel oldu ,benim bile kendimi izleyesim geliyor 🤭

Lipodem için ben de düşünüyorum doktorunuz kim ve hangi sehirdesiniz öğrenebilir miyim dikiş yerleriniz tam olarak ne tarafta çok görünüyor mu karın germe olmuştum ondan memnunum üst bacaklarımın ic kısımları ne yaparsam yapayım çok yağlı gözle görülür fark oldu mu ve iyileşme süreci zor mu çok teşekkür ederim cevaplar için 🙏
Ben Ahmet Karacaya oldum. Alt kısmı fena değil, biraz farklılık var iki ayakta, ödemden dolayı umuyorum, ödem gidince inşallah eşitlenir, üst kısmından pek memnun değilim, dizlerim kalın kaldı, o yüzden Ekim ayında karın germe yaptırdığım Dr Ulaş Bali’ye düzeltme yaptıracağım. Karın germe çok iyi oldu, daha bir ay olmadı fakat dikişler şimdiden incecik. Bugün scar kreme başladık, inşallah daha ince olacaktır. Lipödem ameliyatımın 5 ayına girdim, bazı yerlerde hala deri uyuşması var fakat bu durum beni çok rahatsız etmiyor, zamanla düzelir umuyorum. Ben çok naz yapmayan biri olduğum için çok hızlı ayaklandım, ameliyatın 3 gününde kendim araba kullanarak kontrole gittim ama dediğim gibi ben kendine acımayan tiplerdenim. Tabiki ağrılarım vardı, zorluyordu beni ama ben dayanmaya kendimi kodluyorum baştan. Gerekirse işe bile gidebilirdim. Karın germede biraz daha zordu o da yanlış korse yüzünden, doğru korse satın alınca hemencecik rahatladım. İlk hafta zordu. Ben sadece burun ameliyatı sonrası aşırı çok zorlandım, çünkü bende fobim var, dar alan, havasız alan vesaire korkularım var ve ameliyat sonrası ödemden dolayı yüzüm çok şişmişti ve ben uyuyamıyordum, çok zordu hatırlamak bile istemiyorum

Benim daha 3 gün oldu ameliyat olalı dizleriniz hala kalın mı, özelden fotoğraf atma şansınız var mı benimki gibi mi merak ediyorum

Back
X