Estrofem..rahim kalınlığı

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.118
328
648
5.gun bugun estrofem kullanıyorum rahim kalınlığı 8.3 mm imiş yarından itibaren ilacı gunde 4 taneye cıkaracagım.25 nisan muhtemel transfer tarihim.sormak istediğim rahim kalınlıgı kac olmalı transfer için.sanki o tarihe kadar cok kalınlasacak gibi. Bir de benim doktorum su ana kadar hiç kan testi yapmadı.bakılması sart mı bı sekilde tedavi olan var mı

5.gun bugun estrofem kullanıyorum rahim kalınlığı 8.3 mm imiş yarından itibaren ilacı gunde 4 taneye cıkaracagım.25 nisan muhtemel transfer tarihim.sormak istediğim rahim kalınlıgı kac olmalı transfer için.sanki o tarihe kadar cok kalınlasacak gibi. Bir de benim doktorum su ana kadar hiç kan testi yapmadı.bakılması sart mı bı sekilde tedavi olan var mı
Mrb cnm , ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım yarın nasipse , 10 Nisa’nda kontrole gittim adetin 3.gününden itibaren günde 3 kez estrofem kullanıyordum , 10 Nisan’da doktor rahim kalınlığı 9ml dedi , ertesi gün için (11 Nisan) günde 3kez 200lük progestan , 2kez estrofem olarak reçetemi değiştirdi. Rahim 9-11 ml transfer için uygun diye biliyorum

canım merhaba bende transfer için tedaviye başladım. acaba senin sonucun ne oldu

Kızlar selam bu ilacı kullanıp kalınlaştıran var mı acaba benim incelik sorunum var doktor da bana bundan yazdı

Back
X