et görmeyi midem kaldırmıyor

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
Merhaba bu günlerde çok sevdiğim lahmacunlarla köftelerle sorunum var yiyemiyorum tiksiniyorum artık. O eti yerken kanlı kanlı yediğim aklıma geliyor yemeyi bırakıyorum Geçen gün okul yemekhanesinde kuzu haşlama çıktı çok kötü hissettim minnacık kuzular aklıma geldi . İki haftadır böyle . Midem bulanıyor düşününce. Et de vücudun temel besinlerinden birisi sonuçta Ne yapabilirim ? Nasıl aşarım bu sorunu

Bi sure yeme zorladikca kendini daha cok tiksinceksin tekrar canin isteyene kadar bekle kuzulari dusunme :KK66: hele bi acik ozle et yemeklerini unutursun zaten kuzulari

Bir süre uzak kalın et türü şeylerden,bende vejetaryanim et,balık bilmem korkmayın ben ölmedim,yemesenizde olabilir..aynı hisleri bende yaşıyorum bu yüzden kendimi bildim bileli bebeklikte dahil(annem der)yemiyorum

Bende Vejeteryanlığı araştırıyorum . Dayanamıyorum artık. Ama katı bir Vejeteryan olmam sanırım et yemem sadece. Buna da lacto Vejeteryan deniliyormuş. Yani süt ürünleri ve yumurtanın tüketilebilirmiş

Tiksinmenin altinda yatan bir sebep olmali,yoksa neden birdenbire boyle olasin ?

Evet var yoksa et yemeklerini çok severdim . Okul Yemekhanesinde aldığım köftelerın dışı pişmiş içi kanlıydı bir de kuzu haşlama çıkmıştı küçücük kuzuların biz yiyelim diye bıçak altına yattığını düşününce şey yaptım :/

Ankaradaysaniz Ataturk orman ciftligindeki kokoreccilerin onunden bi gecin nasil yiyorsunuz off off canim cekti...

Biraz uzak kalın etten. Daha sonra karnınız açken şöyle güzel bir yere gidin güzel bir etli yemek yiyin. Eminim alışırsınız. :)

Yaşadığınız hiç ilgisi olnadını düşündün bir sebebi de olabilir bünyen bunu kabul etmiyor oladabilir kuzucukları düşününce vejeteryan olmayacak çok az insan vardır sanırım bir çok şey gibi bunu da düşünmemeyi yeğliyoruz

Bu bi sorun değil ki. Ben de vejeteryanım. Daha doğrusu sadece deniz ürünleri yiyebiliorum. Kırmızı et tavuk yemem 13 yaşımdan beri. Gayette sağlıklıyım. Hisleri duyguları olan bilinç düzeyi yüksek canlıları öldürüp bedenini yemek bana ters.

Bu bi sorun değil ki. Ben de vejeteryanım. Daha doğrusu sadece deniz ürünleri yiyebiliorum. Kırmızı et tavuk yemem 13 yaşımdan beri. Gayette sağlıklıyım. Hisleri duyguları olan bilinç düzeyi yüksek canlıları öldürüp bedenini yemek bana ters.

Benim için bir sorun değil aslında yanlış kelime kullandım sanırım vejetaryenliği düşünüyorum ama ailem zorla ağzıma et tıkmaya çalışır sağlıksız olacaksın diye

ayy bende kötü oldum mimi mincacık kuzular falan deyince tavuk aldım bugun pişiricektim zavllı tavuk pır pır uçuyodu düşününce nasıl yiycem onu :KK43:

Yaşadığınız hiç ilgisi olnadını düşündün bir sebebi de olabilir bünyen bunu kabul etmiyor oladabilir kuzucukları düşününce vejeteryan olmayacak çok az insan vardır sanırım bir çok şey gibi bunu da düşünmemeyi yeğliyoruz

Hep o okul Yemekhanesi yüzünden :63:

ayy bende kötü oldum mimi mincacık kuzular falan deyince tavuk aldım bugun pişiricektim zavllı tavuk pır pır uçuyodu düşününce nasıl yiycem onu :KK43:

Ben bunu kaç gündür yaşıyorum kendi içimde ama ben artık kokusunu tadını da sevmiyorum şu an bile midem karman çorman oldu

X