- 8 Aralık 2011
- 46.124
- 169.456
- 798
Evet canımefsercim benden mi bahsediyorsun acabaaayarışmaya falan mı katılıyorsun öyle mi görüyorumm
geldiKaptan kim ki![]()
Yokmuşahahaefser beni kastediyor sanırım evet makarna yoook
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımefsercim benden mi bahsediyorsun acabaaayarışmaya falan mı katılıyorsun öyle mi görüyorumm
geldiKaptan kim ki![]()
Yokmuşahahaefser beni kastediyor sanırım evet makarna yoook
![]()
Onu kandırırsak katılcan mıEvet canımikna etme çabaları var kaptanım kandırmak istiyolar
geldi
Yokmuş![]()
Acil şifalar diliyorumTeşekkür ederim canım. Bir aydır geçmeyen uykuda bile nükseden baş ağrılarım vardı olsun dedim başım varda ağrıyor hadi olmasaydı
komşularımın ısrarıyla doktora gittim ( pek sevmem de) tansiyonum yüksek düzensiz bişiler işte, emar filan bakılacakmış , önemli birşey yoktur yorgunluktandır bence
Ama şuan gayet iyiyim
İlçlar iyi geldi
![]()
İyi akşamlaar![]()
Makarna yok muahahaefser beni kastediyor sanırım evet makarna yoook
![]()
Ooowww kaleyi içten fetih edecenOnu kandırırsak katılcan mı![]()
Sana izin verirse sizin yarışmaya katılcamOoowww kaleyi içten fetih edecen![]()
Yokİyi Akşamlar canım
Makarna yok muAzcık olsaydı
![]()
Rüşvet teklifi varSana izin verirse sizin yarışmaya katılcam![]()
Ama bu sefer oy istemek için değil, iki tarafında çıkarına birşey içinRüşvet teklifi var![]()
Biz takıma burdan katılımçı toplıyacağız sizde yarışmaya öyle miAma bu sefer oy istemek için değil, iki tarafında çıkarına birşey için![]()
Kazen'i merakla bekliyoruz bakalımMakarnadan ne yapılır ki hâlâ bulamadım haşla haşla koy
Makarna böreği mi yapsam![]()
Kazen'i merakla bekliyoruz bakalımhaşlayıp mı koyacak yoksa affilli bir sunumlamı çıkacak
Bayılırım böreğine![]()
Benim de aklıma farklı birşey gelmiyorMakarnadan ne yapılır ki hâlâ bulamadım haşla haşla koy
Makarna böreği mi yapsam![]()
Bakalım heycanla bekliyorumBence oldukça iddialı bir tarifle çıkacaktır, bu kategoride kendime güvenmiyorum katılmam heralde, rakipler çok güçlüBörek kutarmaz
![]()
Bunu duymamış olayımBence oldukça iddialı bir tarifle çıkacaktır, bu kategoride kendime güvenmiyorum katılmam heralde, rakipler çok güçlüBörek kutarmaz
![]()
Beni yarışmanıza istemiyorsunuz yaniBiz takıma burdan katılımçı toplıyacağız sizde yarışmaya öyle mitakımın aklı çelib topluca şimanlatırız kısacası
bizi merdane değil topla kovallarlar memleketen sürerler
![]()
Tamam tamam makarnalı su böreği yapayım benBunu duymamış olayım
Makarna yapılacak ne kadar iddialı olabilir![]()
Ben bayılırımTamam tamam makarnalı su böreği yapayım ben![]()
Bende salçalı makarna yapim mademBen bayılırım
Ben de makarnayı haşlayacağım ama kendi yöntemlerimleÜstüne ketçap mayonez idare edin artık
![]()