• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyici Güzellik, Mükemmel Ses, Lana Del Rey..

Ağzını yeriiimmmm..:69:

tumblr_mc3eb9M4821rijmzqo1_500.jpg

Kendi saçı mı derken? :44:
Sarıya boyamış. Kendi rengi kumral galiba.
Çok kötü oluyor sarı. Bembeyaz ama yakışmıyor ona.
Bana da hiç yakışmaz mesela.
Koyu olmalı hep saçları balımın. :31:

Yok onu demek istemedim .
Normalde cok gur duruyor saclari ama o fot.da cansiz,az gibi geldi:/ acaba cit cit kullaniyor olabilir mi diye dusundum.
Ben bu kizdan daha beyaz olabilirim :44: bana da sari ve siyah hic gitmez.
Siyaha boyattigimda peruk takmisim gibi duruyordu
Tenimle cok tezat bir goruntu olustuyor :/ bir de insani sert gosteriyor siyah sac.
Bence bu kiza kizil ,karamel ve kumral tonlari cokkkk yakisiyor.

Son düzenleme:
Yok onu demek istemedim .
Normalde cok gur duruyor saclari ama o fot.da cansiz,az gibi geldi:/ acaba cit cit kullaniyor olabilir mi diye dusundum.
Ben bu kizdan daha beyaz olabilirim :44: bana da sari ve siyah hic gitmez.
Siyaha boyattigimda peruk takmisim gibi duruyordu
Tenimle cok tezat bir goruntu olustuyor :/ bir de insani sert gosteriyor siyah sac.
Bence bu kiza kizil ,karamel ve kumral tonlari cokkkk yakisiyor.

Ben o fotoda gürlük açısından pek sorunlu görmedim ama çok cansız, sönük.
Siyah çok sert duruyor gerçekten. Ben de boyamıştım.
Tezatlığı çok severim ama peruk gibi olması kötü işte. Çok abartı oluyor siyah boya.
Ben bu kahveli kızıllı tona bitmiştim. Bakırlık da var sanırım , pek bilmem boyaları.
Keşke siyah değil de bu olsaydı şimdi de. :69:

i6305497_52b33910415bb6c66a2b96ca3312e905-12.jpg

i6305498_52b33910415bb6c66a2b96ca3312e905-2.jpg

i6305499_52b33910415bb6c66a2b96ca3312e905-15.jpg

Of offf :( Benim kuaforum beceremedi bu rengi.

O renk yakisiyor balima :31: haklisin.

Nasil guzel cikmis degil mi :) Yanaklarini siksasim geldi.:1:

bu kandırmaca tipleri piyasaya kim çıkarıyo anlamıyorum

balon iki gün sonra söner

ses yok tip yok

ördek surat...

berbat:ssz:

herkesin kendi beğenisi

biçok ünlü,markaların yüzü oluyor ya da benzeri işlerde görüyorz ama hepsini beğeniyor muyuz,hayır.

bu bi kıstas değildr bnce.

bn kendi düşüncemi yazdım bna katılır ya da katılmazsınız bnce çok yapay ve de çirkin.:31:

Bazı hallerini ,özellikle gülümseyişini Beren Saat e benzettim...Hatta Brooke Shields bile geldi aklıma..Yüz ovalı gayet güzel..Ama bunun dışında dudakları bana da ördek gibi geldi.. Bir bütün olarak baktığında hoş kadın....

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyse saygi duyuyorum dusuncene :) ama sunu bil ki ,her elini sallayan unlu H& M gibi dev bir markanin yuzu olamaz :) inan cok zor.

Dudaklari konusunda hemfikirim sizinle.

Son düzenleme:
Yapmayin arkadaslar H&M ,Topshop,Asos vesarie pazarda yer edinmis ,dunya devi giyim firmalari.

çok yapay durduğu konusuna katılmıyorum. Günlük hayatında gayet doğal ve cici görünüyor. ayrıca çok farklı bir yüzü var. Burnuna estetik yaptırmadan ya da dudaklarına dolgu yaptırmadan öncede gayet hoş bir kızmış . o zamanda böyle bir tarz ve saç kullanıyor olsaymış şuan ki halinden çokta uç gözükmezmiş yani.
Kliplerinde yada konserlerinde abartılı gelebilir. Sonuçta onlar show dünyasının içindeler. Buda işlerinin bir parçası.

Ayrıca müziği çok sağlam... Severek dinliyoruz :)

Esra Erol'a benzetiyorlarmış :52::52::52: Ne alaka ya :/ Çok tipsiz bir kadın Esra Erol .

tumblr_m6omneVQCT1qkkkolo1_1280.png

:)

lana-del-rey7.jpg

Son düzenleme:
Back
X