Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Etkinlik tavsiyeleri

kediciklerinannesii

masumcuklar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
216
140
31
Oncelikle merhabalar,
Benim anasinifina giden bi oglum var, ogretmenimiz veli katilim etkinligi listesi gonderdi gecen gun,
Okula gidip cocuklara oyun,pasta v,s gibi etkinlikler yaptiriliyormus ama ben daha farkli ,ozel biseyler yaptirmak
istiyorum,siz neler tavsiye edersiniz bayanlar?

Hangi şehirdesiniz? Çocuklarımız aynı okula mı gidiyorlar acaba :KK48: Biz de geçen gün yaptık bir etkinlik. Tohumun rüyası diye bir kitap var. Onu alıp okudum çocuklara sonra hep birlikte gözlem için aldığım saksıya tohum ektik. Giderken yanımda tohum,saksı,toprak,sulama kabı falan götürdüm çok hoşlarına gitti çocukların. Tavsiye ederim :KK66:

Hangi şehirdesiniz? Çocuklarımız aynı okula mı gidiyorlar acaba :KK48: Biz de ederimgün yaptık bir etkinlik. Tohumun rüyası diye bir kitap var. Onu alıp okudum çocuklara sonra hep birlikte gözlem için aldığım saksıya tohum ektik. Giderken yanımda tohum,saksı,toprak,sulama kabı falan götürdüm çok hoşlarına gitti çocukların. Tavsiye ederim :KK66:
Artik her anasinifi yapiyor veli katilimi etkinligini,bizim zamanimizda yoktu:KK66: tohum ekmefikri cok hosuma gitti,tesekkur ederim

X