Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Mi? Yeditepe Ünv.Cem Fıçıcıoğlu mu?

PembeHelvam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
2.925
2.751
Arkadaşlar merhaba,

Her iki merkez ile cumartesi görüştük. İLk önce Cem bey ile görüştük ben kendisini çok sempatik olumlu moral veren bir doktor olarak gördüm. Hastaneden çıktığımızda eşimle çok iyi şeyler düşünmeye başladık. Yeditepeyi düşünen arkadaşlar için fiyatıda yazayım. Bize 4.750,00-TL + İlaçlar olarak fiyat verdiler.Kredi kartına taksit imkanları var bilginize.

Neyse,
Ordan çıktık Eurofertil'e gittik.(Daha önce 1 yıl önce de görüşmüştük.). Alev Hanım ile görüştük. Kendisi soğuk itici düşündüren bir doktor gibiydi. Orasıda Ramazan kampanyası yapmış 3.900,00-TL+160,00-TL Muayene Ücret+İlaçlar Gibi fiyat verdi.

Eşim şansımız daha yüksek olur diye ikiz istiyor. iki Embryo transferi istiyor.
*Cem Bey olur dedi. İki tane Transfer yapabiliriz dedi.
*Eurofertil Alev Hanım Yasal olarak tek embryo transferi yapabiliriz dedi.

İkiside bir birine yakın fiyatlar verdi. Ama bizim kafamız çok karıştı. Hangi merkezde başlayacağımızı şaşırdık açıkcası. Bilen ve buralarda tüp bebek deneyen arkadaşlardan düşüncelerini ve önerilerini bekliyorum.

**Eşimde sperm hareketsizliği var.Bundan bebeğimiz olmuyor.

Arkadaşlar merhaba,

Her iki merkez ile cumartesi görüştük. İLk önce Cem bey ile görüştük ben kendisini çok sempatik olumlu moral veren bir doktor olarak gördüm. Hastaneden çıktığımızda eşimle çok iyi şeyler düşünmeye başladık. Yeditepeyi düşünen arkadaşlar için fiyatıda yazayım. Bize 4.750,00-TL + İlaçlar olarak fiyat verdiler.Kredi kartına taksit imkanları var bilginize.

Neyse,
Ordan çıktık Eurofertil'e gittik.(Daha önce 1 yıl önce de görüşmüştük.). Alev Hanım ile görüştük. Kendisi soğuk itici düşündüren bir doktor gibiydi. Orasıda Ramazan kampanyası yapmış 3.900,00-TL+160,00-TL Muayene Ücret+İlaçlar Gibi fiyat verdi.

Eşim şansımız daha yüksek olur diye ikiz istiyor. iki Embryo transferi istiyor.
*Cem Bey olur dedi. İki tane Transfer yapabiliriz dedi.
*Eurofertil Alev Hanım Yasal olarak tek embryo transferi yapabiliriz dedi.

İkiside bir birine yakın fiyatlar verdi. Ama bizim kafamız çok karıştı. Hangi merkezde başlayacağımızı şaşırdık açıkcası. Bilen ve buralarda tüp bebek deneyen arkadaşlardan düşüncelerini ve önerilerini bekliyorum.

**Eşimde sperm hareketsizliği var.Bundan bebeğimiz olmuyor.
Valla canım ben Senelerdir Cem Beyin hastasıyım.Kendiliğimden hamile olduğumda , herhangi bir başka rahatsızlık durumu olduğunda bile ona gidiyorum.Çok memnunuz biz.Son 3 tüp bebek tedavizimide Cem Bey ile yaptık.Merkez değiştirelim diye düşündük tabi o da labaratuar Değişikliği şansı artırırmı diye.Ama araştırma aşamasında euro fertil den tut umut tüp bebeğe kadar bir çok yerle görüştük ama ısınamadım,beklentimi karşılamadı.Bir de bizim durum biraz farklı O Yüzden değiştirmemeye karar verdik.Ben öneririm.Ekibide çok iyi.Hemşireler,asistanı çok ilgileniyor.Her sıkıntı ara geri çevirmiyorlar .En başta çok hijyen bir hastane.Bir merkEzde histereskopi yaptırdık ve enfeksiyon kalmışım.Aylarca uğraştım o kadar sıkıntımın Arasında.Oyüzden hijyende önemli.1 2 ay için de biz de tekrar başlıcaz Cem Beye.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Valla canım ben Senelerdir Cem Beyin hastasıyım.Kendiliğimden hamile olduğumda , herhangi bir başka rahatsızlık durumu olduğunda bile ona gidiyorum.Çok memnunuz biz.Son 3 tüp bebek tedavizimide Cem Bey ile yaptık.Merkez değiştirelim diye düşündük tabi o da labaratuar Değişikliği şansı artırırmı diye.Ama araştırma aşamasında euro fertil den tut umut tüp bebeğe kadar bir çok yerle görüştük ama ısınamadım,beklentimi karşılamadı.Bir de bizim durum biraz farklı O Yüzden değiştirmemeye karar verdik.Ben öneririm.Ekibide çok iyi.Hemşireler,asistanı çok ilgileniyor.Her sıkıntı ara geri çevirmiyorlar .En başta çok hijyen bir hastane.Bir merkEzde histereskopi yaptırdık ve enfeksiyon kalmışım.Aylarca uğraştım o kadar sıkıntımın Arasında.Oyüzden hijyende önemli.1 2 ay için de biz de tekrar başlıcaz Cem Beye.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Bizde Cem beyde tedaviye başlamaya karar verdik. Evet banada kendisi çok sıcak kanlı güler yüzlüydü açıkcası evet tamda aradığım doktor dedim. merkez açısından kararsızdık onuda hallettik. Çider'e üye oldum fiyat konusundada indirim sağladılar. Temmuzun ilk günleri başlıyoruuuuuuuuuuuzzzz... Allahtan hayırlısı.

Birde sizlere bir sorum olacak. 3 temmuzda adet olucam tüp bebek başlicaz. Transfer ortalama kaç gün sonra yapılıyor. Transfer Bayrama denk gelirse merkez çalışıyor demi. bu konuda biraz kafam karıştı açıkcası.

Bizde Cem beyde tedaviye başlamaya karar verdik. Evet banada kendisi çok sıcak kanlı güler yüzlüydü açıkcası evet tamda aradığım doktor dedim. merkez açısından kararsızdık onuda hallettik. Çider'e üye oldum fiyat konusundada indirim sağladılar. Temmuzun ilk günleri başlıyoruuuuuuuuuuuzzzz... Allahtan hayırlısı.

Birde sizlere bir sorum olacak. 3 temmuzda adet olucam tüp bebek başlicaz. Transfer ortalama kaç gün sonra yapılıyor. Transfer Bayrama denk gelirse merkez çalışıyor demi. bu konuda biraz kafam karıştı açıkcası.
Haydi hayırlı olsun.İyi olur Herşey inşallah hepimiz için.Bende başlıcaz ama adetim bayrama denk gelirse bilmiyorum Neyapıcam.Soruna gelince Kişiye göre Değişiyor ama ortalama 12. 14. Günde toplama işlemin oluyor.Sonrasında 5,6 gün içinde transfer .Onlar ayarlıyorlar transferinide .Bayrama denk gelse bile yapıp gidiyorlar diye biliyorum .Hemşirenin ağzından duymuştum bir kaç kez illa denk geliyor ya toplama ya transfer işlemi dediğini.

Haydi hayırlı olsun.İyi olur Herşey inşallah hepimiz için.Bende başlıcaz ama adetim bayrama denk gelirse bilmiyorum Neyapıcam.Soruna gelince Kişiye göre Değişiyor ama ortalama 12. 14. Günde toplama işlemin oluyor.Sonrasında 5,6 gün içinde transfer .Onlar ayarlıyorlar transferinide .Bayrama denk gelse bile yapıp gidiyorlar diye biliyorum .Hemşirenin ağzından duymuştum bir kaç kez illa denk geliyor ya toplama ya transfer işlemi dediğini.

bende gittiğimde hemşireye soracağım. herşeyin hayırlısı hakımızda hayırlısı olsun.

Eurofertili çok komik buldum ben de görüşmeye gittim tüp bebekte ramazan kampanyası mı olur ne kadar itici bir pazarlama politikası siz hemen ödeyin ramazandan sonra başlarız fiyattan etkilenmmemiş olursunuz diyorlar içimden kahkahalar attım bedava deseler gitmem o kadar sevimsiz geldi bana. Ben de çok iyi bir dr arıyorum ve çok iyi lab. İlk denememiz unimut tüp bebekte oldu sonuç alamadık su an mustafa bahçeci ya da aret kamar arasında kaldım. Cem fıcıcıoğluyla da az sonra görüşeceğim. Bu dr lar hakkında fikriniz varsa çok sevinirim

Eurofertili çok komik buldum ben de görüşmeye gittim tüp bebekte ramazan kampanyası mı olur ne kadar itici bir pazarlama politikası siz hemen ödeyin ramazandan sonra başlarız fiyattan etkilenmmemiş olursunuz diyorlar içimden kahkahalar attım bedava deseler gitmem o kadar sevimsiz geldi bana. Ben de çok iyi bir dr arıyorum ve çok iyi lab. İlk denememiz unimut tüp bebekte oldu sonuç alamadık su an mustafa bahçeci ya da aret kamar arasında kaldım. Cem fıcıcıoğluyla da az sonra görüşeceğim. Bu dr lar hakkında fikriniz varsa çok sevinirim

Ben cem fıçıcıoğlunda bu ay tedaviye başladım, Cem hoca gerçekten ççok iyi bir doktor. Hemşireleride kendisi kadar bilgililer ve çok ilgili güler yüzlüler. Lab.Hakkında birşey diyemiyeceğim ama sonuçta Ünv. hastanesi iyi olur bizim için diyorum.

arkadaşlar buraya cem beyi karalamak için yazmıyorum öncelikle bunu belirtmek isterim fakat aklınızın bir köşesinde bulunsun çünkü birebir yaşadığım bir hikayem var ve çok uzun zamandır bunu yazmaya fırsat bulamadım sebebi ise dünyalar güzeli bir bebeğim var ve bana fırsat vermiyor :) 2012 senesinde adetim de sorun yaşamaya başladım günleri sekmiyor fakat çok az adet olmaya başlamıştım. spiral vardı çıkarttım fakat hiç bir değişiklik olmadı 2 ped ile neredeyse 1 adet dönemi bitirebiliyordum :KK43: yaklaşık 4-5 tane doktora gittim hiç bir sorun görünmüyor dediler. en son arkadaşımın tavsiyesi üzerine cem fıçıcıoğluna yeditepeye gitmeye karar verdim. muayene etti beni testler istedi hepsini yaptırdım sonuçlarım çok kötüydü AMH sonucum 0,9 du. 1 ve altında olanlara menapoz teşhisi koyuluyor. şuan net rakamlar aklımda değil yanlış bilgi vermek istemiyorum ve yanlış yönledirmek istemiyorum ama aklımda kalan rakamlar bunlar. Cem bey sonuçları görünce bana bu şekilde hamile kalman mümkün değil sadece tüp bebek ile çocuk sahibi olabilirsin dedi. o an yaşadığım üzüntüyü tarif edebilecek cümle bulamıyorum kendimi eksik hissettim neden ben ? nasıl benim çocuğum olmaz diye uzun süre kendime gelemedim. Sonra maddi imkanım olmadığı için zeynep kamil hastanesinde bir doktora daha gitmeyi düşündüm en azından tüp bebek gerekirse aynı doktor ile aynı hastanede tedavime devam ederim diye düşündüm. Zeynep kamil hastanesinde tayfun beyin özel muayenehanesine gittim tüm test sonuçlarımı götürdüm, adetimin 2. günüydü sanırım yumurtlama durumuma baktı dedi ki normalde devlet 10 tane sağlıklı yumurtan olmaz ise tüp bebek tedavisini ödemez , senin gördüğüm kadarıyla 5-6 tane yumurtan var dedi. 6 ay dene dedi olmazsa eğer yaşın 35 olduğunda( bu arada yaşım 34 dü ) devlet önce 3 tane aşılama hakkı veriyor o da tutmaz ise tüp bebek tedavisine başlarız dedi. tabi bir defa daha yıkıldım. uzun bir süre ne yapayım allah bana çocuk nasip etmeyecekse bir sebebi vardır mutlaka dedim. son bir defa daha bir arkadaşımın tavsiyesi ile akademik hospitalde nejat beye gittim tüm test sonuçlarım ile. 2013 ağustos ayında. test sonuçlarıma bakıp evet bu sonuçlar güzel değil fakat her testte %20 yanılma payı vardır bunu unutmayalım dedi , benden ve eşimden test istedi. bu süreçte de hiç bir doktorun bana daha önce söylemediği yumurtlama takvimimi çıkardı ve buna bağlı olarak eşimle şu günlerde beraber olmam gerektiğini anlattı. belki doktorların bana bunu anlatmama sebebi hiç birine çocuk sahibi olmak istiyorum diye gitmedim neden az hastalanıyorum sorusu ile gittim. belki bu yüzden açıklama yapmadılar bana bilemiyorum ama böyle bir takvim olduğunu çocuk sahibi olmayı düşünmediğim için bilmiyordum. sonuçta önümde 1 adet dönemini beklemek vardı test yaptırmak için bekledim testlerimi yaptırdım ve doktoruma sonuçlarımı götürdüğümde hamileydim. evet ne ilaç tedavisi gördüm ne de başka bir şey kendiliğinden allahın bir mucizesi olarak hamile kaldım şükürler olsun. şimdi düşünüyorum gecelerce ağlayıp kendime ne kadar acı verdim ama bunu doktorların kesin teşhisi ile yaptım. Doğum yaptığım doktoruma da götürdüm eski testlerimi ve yine sordum bu sonuçlara göre ben menapoza girmiş olabilir miyim diye doktorum hayır bu sonuçlar evet çok iyi değil ama senin hamile kalmana engel değiller dedi. hamilelik döneminde cem beye gidip bakın bana hamile kalamazsın demiştiniz işte hamileyim demeyi çok istedim ama yapmadım bunları burada açıklama sebebim ise hiç bir zaman tek bir doktora güvenmeyin en az 3 doktor da aynı şeyi söylüyor ise en güvendiğiniz olanı ile tedavinize devam edin. hepinize bol çocuklu günler dilerim. inşallah hiçbiriniz tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız:emir_bebek:

X