Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatoşcum deryacım ve tüm arkadaşlar pozitif çıktı çok şükür Allahıma.
İnşallah bebişlerimizi Allah tamamına erdirir sağlıkla kucağımıza alır sağlıkla büyütürüz.
Hepinizi öpüyorum
fatoşcum deryacım ve tüm arkadaşlar pozitif çıktı çok şükür Allahıma.
İnşallah bebişlerimizi Allah tamamına erdirir sağlıkla kucağımıza alır sağlıkla büyütürüz.
Hepinizi öpüyorum
artritcim inşallah herşey yolunda gider sende pozitif sonucu alırsın...
gittikçe çoğalıyoruz ne güzel :)))
selam kızlar umarım herkes iyidir daha da iyi olmanızı diliyorum ben dondurulmuşlarla tedaviye başladım lütfen bana dua edin herşey gönlünüzce olsun..........
derya canım geçmiş olsun inşallah 36 haftalara kadar gidersiniz canım deryacıgım canım kasılmalar nasıl oluyor agrımı oluyor
Canımmm çok sevindim... kaydirigubbakcemile5 Gözlerim doldu okurken haberini... Allah'ım tamamına erdirsin... Hoşgeldin aramıza... :dance: Darısı diğer arkadaşların başına....
selam kızlar umarım herkes iyidir daha da iyi olmanızı diliyorum ben dondurulmuşlarla tedaviye başladım lütfen bana dua edin herşey gönlünüzce olsun..........
Canım ağrı kasıklarıma giriyor ve bir daha geçmiyor. Şiddeti bazan çok oluyor, bazan daha az oluyor. Girip çıkan bir ağrı değil, sürekli... Ama dayanılmayacak bir ağrı değil...Karnımda sertleşiyormuş, onu ben anlamadım, Tülin Hanım söyledi.. Ağrıyı hissettiğm anda Buscapan içiyorum ama banamısın demiyor, geçmiyor... Serumla birlikte damardan iğnesini yapıyorlar, bir süre sonra rahatlıyorum...
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
biliyodummmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim canım tebrik ederim
kaç çıktı değerin??hihoyyythihoyyythihoyyyt
inşallah canım sağol güzel dileklerin için yine bişey olucak diye çok korkuyorum inşallah bende iyi sonuçlar alırım
artritcim daha önce yaşadıklarını okumuştum canım. hayırlı olsun canım inşallah sende güzel müjdeyi verirsin yakında bizlere..
Canım Allah yardımcın olsun... İnşallah hamile haberi verirsin sen de... Hep dualarımdasınız...
canım tedavin hayırlı olsun inşallah istedigin gibi gitsin inşallah
desacım dr benim çalıştığımı biliyordu. sordu işin ayaktamı yoksa masa başımı diye. masa başı dedim.. sakınca yok dedi.. şuana kadarda çalıştığım için kötü bişey yaşamadım.. ama sana öyle dediyse rapor al canım.....
dr un dilek hanımdı dimi....
benim değerim 12.gün sabah 197ydi.. tek demişti ilk başta dr değere bakarak ama iki taneymiş.. bu bhcg kişiden kişiye değişiyor.. gönlünden kaç tane geçiyosa, hakkında kaç tane hayırlıysa o olsun :)
benim bulantılar 5. haftanın ortalarında başladı 5+3 falandı galiba..
inş sende olmaz ama, şimdiden et, balık çok tüket sonradan yüzlerini görmek istemiyceksin :)))