€şinizin Sevdiginiz ve sevmediginiz huylari nelerrdir ???

DjLaNn

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
95
9
Slm kizlar esinizin sevdiginiz ve sevmediginiz huylari nelerdir??
=> Benimki ailesine cok duskundur
=>isden gelince her aksam cay icer ve sekerini bile bana attirir !!
=> 7 aylik evliyiz ve bana hic yardimci olmaz ev islerinde ..
İyi yonu yatak odasinda bi sut dokmus kedi olur sevgilim askim karicim diye etrafimdan ayrilmaz

Slm kizlar esinizin sevdiginiz ve sevmediginiz huylari nelerdir??
=> Benimki ailesine cok duskundur
=>isden gelince her aksam cay icer ve sekerini bile bana attirir !!
=> 7 aylik evliyiz ve bana hic yardimci olmaz ev islerinde ..
İyi yonu yatak odasinda bi sut dokmus kedi olur sevgilim askim karicim diye etrafimdan ayrilmaz
Bayanlara karşı davranışı benimle konuşurken ettiği cümlelere dikkat etmesi bana davranışı kızına düşkünlüğü herşeyini seviyorum aslında sevmediğim yönü çok inatçıdır

Nefret ettigim huyu cabuk sinirlenmesi _ genelde isteklerime hep muhalefet olmasi _ surekli is ve para konusmasi Sevdigim huyu ise benimle kavgalari uzatmamasi _ ewine duskun olup herseyin en kalitelisini almasi _ benimle konusurken adimla degil tatli tatli hitap etmesi. Aslinda her ikisinide cok orneklendirebilirim ama simdilik yeter bunlar:cool:

Sevince yapmam dedigin her seyi yaptiriyo el oglu
""isde o yuzden 2kere2 nin 1olmasi asktanmis ""

Sevmediğim yönleri,Ailesine çok düşkündür,eve gelince hizmet ister çayının şekerini atarım meyvesinin kabuğunu soyar doğrarım,kumanda her zaman ondadır o hangi diziyi izlerse bizde onu izleriz,1 gün yediği yemeği ertesi gün kesinlikle yemez makarna ve pilav dahil,ailesiyle aramda bişey olsa mutlaka onları haklı bulur ben haklı olsamda kışkırtmamak için haklısın demez.Sevdiğim yönleri,bana çocuklarına çok düşkündür,borcuna sadıktır çok çalışkandır,dürüsttür kesinlikle yalan söylemez,markete bile bizsiz gitmez bizimle beraber gezmeyi çok sever iş yerinde olan biten herşeyi akşam anlatır benim günümün nasıl geçtiğini sorar ve dinler ayyy çok seviyorum kocamı :nazar:

Sevgilimi anlatayim..
off kizlar o kadar özlüyorum ki kötü yan bulamadim iş dolayisiyla telefonunun bile olamayacagi bir yere gitti ve 2 gun yok :KK43:
Kötü yanlari
bazen benim konusmak istedigim ve aramizda tartisma mevzusu olan bir konuyu erteler de erteler. Kavga etmemek icin sürekli askim zamani gelince konusalim der..

Iyi yanlari:
cok sever,
cok dusuncelidir,
alttan alir beni,
telefonu yüzüme kapatir ama 10 saniye gecmez arar ben böyle olmak istemiyorum der
hic kirmaz nereye gidelim desem gideriz
Heveslidir seninle piknik yapmadik daha ata binecegiz gibi planlar yapar
Kizdiysam guldurmeye calisir başarır da
:KK43: ay nasil ozledim gelsin artik ya sirf ozlemimden kotu yanlarini bulamadim :)

Ev işlerini beraber yapmamız, güvenilir olması, konusma şekli :KK68: sevdiğim huyları..

Sevmediğim huyu ise çabuk sinirlenen bir yapısı olması

Sevmediğim yönleri,Ailesine çok düşkündür,eve gelince hizmet ister çayının şekerini atarım meyvesinin kabuğunu soyar doğrarım,kumanda her zaman ondadır o hangi diziyi izlerse bizde onu izleriz,1 gün yediği yemeği ertesi gün kesinlikle yemez makarna ve pilav dahil,ailesiyle aramda bişey olsa mutlaka onları haklı bulur ben haklı olsamda kışkırtmamak için haklısın demez.Sevdiğim yönleri,bana çocuklarına çok düşkündür,borcuna sadıktır çok çalışkandır,dürüsttür kesinlikle yalan söylemez,markete bile bizsiz gitmez bizimle beraber gezmeyi çok sever iş yerinde olan biten herşeyi akşam anlatır benim günümün nasıl geçtiğini sorar ve dinler ayyy çok seviyorum kocamı :nazar:

Bayanlara karşı davranışı benimle konuşurken ettiği cümlelere dikkat etmesi bana davranışı kızına düşkünlüğü herşeyini seviyorum aslında sevmediğim yönü çok inatçıdır
Asıl sevdiğim yönünü yazmamışım benimle tartışmadan nefret eder mutlaka ortamdan uzaklaşarak sonlandırır

ev işleri birlikte yapılır, ailesinin biz olduğumuzu hissettirir, güvenimi sarsacak davranışlar sergilemez

ağırkanlıdır, gelirken şunu al derim hatırlatmazsam unutur, damarına basarsam çok çok sinirlenebilir

sevmediğim yönü kıyafetime çok karışır. sevdiğim yönü bana karşı sesini hiç yükseltmedi

Birlikte temizlik yaparız , asla beni yormaz , yemek yapar hemde çok güzeldir elinin lezzeti , hizmet beklemez , birlikte dükkana gider birlite eve geliriz , dışarı çıkmaz asla bensiz , bi iş yaparken bana sorar , telefonunu birlikte kullanırız , beraber kadın programları izler yorumlarız , bir şeyi yapma dediğimde birdaha yapmaz.. Ay kocamı bir öpim ben ya maşallah ne kadar sevdiğim yönü varmış yazınca farkettim:oops:
Sevmediğim huyuda çok evcil ve misafirden nefret ediyor dışarı zor çıkarıyorum eve annesi de gelse istemiyor yani kimse gelmesin istiyor esniyor uykusu gelmiş gibi falan:KK57:

X