ev alırken hangi cephe

alp_se

huzur.....
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
2.135
2.279
kızlar bu akşam karar vermek zorundayım bocaladım.ev almaya karar verdik en son en üst kata karar kıldım sizce mantıklı mi bina zemin kat hariç 3 katlı zaten .Birde cephe olarak güney doğu nasıl olur bilgi verirseniZ sevinirim.

kızlar bu akşam karar vermek zorundayım bocaladım.ev almaya karar verdik en son en üst kata karar kıldım sizce mantıklı mi bina zemin kat hariç 3 katlı zaten .Birde cephe olarak güney doğu nasıl olur bilgi verirseniZ sevinirim.

Oncelikle hayırlı olsun kesinlikle orta göbek daire ve güney cephe olmalı

güney batı mi demek istediniz oda çok sıcak olmaz mi hoş icanadolu bolgesindeyim ama

Bütün cephelerde oturmuş biri olarak .Güney cephe olmazsa olmaz.

doğu cephesinde yatak odası olursa yazın güneş doğunca uyunmuyor. diğer odalar için farketmyorda.

benim için güney batı .en üskat seçmekle iyi yapmışsınız üzerinizde ses yapacak hiç kimse yok ne güzel.

çatı yalıtımı olursa sıcak,soğuk derdide olmaz.güle ,güle oturun.

cati yalıtımı var canım güney doğu kötü mu olur acaba .En üst katı sırf gürültü olmasın diye seçtik ve malum komşuları secemiyosun şuan kiradayım ama 4 yıldır sigara külünden bıktık kendimiz içmiyoruz bide.

• Sadece yatak odalarında sabah güneş ışıgı rahatsız ediyor onada kendi eviniz panjur yaptırabılirsiniz.

bence en üst kat değil de onun bir altını tercih edin. ben onbirinci katta oturuyorum evim yazın serin kışın sıcak. üstümde bir kat var. Onlar da tam tersini söylüyor yazın çok sıcak, kışın da soğuk diyorlar. cephe olarak da güney batı cephesini seviyorum. batı cephe öğleden sonra da güneş aldığı için ev hep aydınlık oluyor.

en üst kat mı yazın terler kışın donarsınız sakın..

cati yalıtımı var canım güney doğu kötü mu olur acaba .En üst katı sırf gürültü olmasın diye seçtik ve malum komşuları secemiyosun şuan kiradayım ama 4 yıldır sigara külünden bıktık kendimiz içmiyoruz bide.
gürültüden beter oluyor kışın yakıt paranız cok gelir kesin en üst kat akıl işi değil..
güney ve doğu cephesi fena degil ama güney batı en iyisidir.

Sürekli güney dogu evlerde oturan biriyim tesadüfen, şu an da ayni cephe evim
En üstün bir altı ve güney batıyı tavsiye ederim size
Batı cephede ev ferah aydınlık oluyor, dogu olunca ögleden sonra karanlık çöküyor sanki
Bir de ben ev alırken zemine daha yakın olmayı isterim kişisel görüşüm bu,, mesela en altın bir üstü benim en sevdigim kat ,,
Soguk olmayacak olsaydı yüksek giriş katları bile tercih ederdim
İnşallah memnun kalırsınız evinizden

En güzel cephe arkadaşım..doğu iyidir..en üst gibisi de yok..içine sinsin canım..tecrübeli bir abla tavsiyesi..kısmet olur inşallah iyi günlerde otur.:KK69:

gürültüden beter oluyor kışın yakıt paranız cok gelir kesin en üst kat akıl işi değil..
güney ve doğu cephesi fena degil ama güney batı en iyisidir.
güney batıda akşam güneşi vurur arkadaşım balkonda oturamazsınız ..kesinlikle güney doğu....ve en üst olmaz yazın yanarsınız tüm güneşi içine alıyo bide akarsa yandınız

X