- 13 Eylül 2011
- 2.135
- 2.279
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu akşam karar vermek zorundayım bocaladım.ev almaya karar verdik en son en üst kata karar kıldım sizce mantıklı mi bina zemin kat hariç 3 katlı zaten .Birde cephe olarak güney doğu nasıl olur bilgi verirseniZ sevinirim.
teşekkür ederim bilgiler için
- Sadece yatak odalarında sabah güneş ışıgı rahatsız ediyor onada kendi eviniz panjur yaptırabılirsiniz.
size katılıyorum ara kat daireler kışın sıcak yazın serin oluyor ben hem zeminde hamde en üst dairede kaldıgım için biliyorum iyi olmuyor ne kadar yalıtım olsada olmuyor...Oncelikle hayırlı olsun kesinlikle orta göbek daire ve güney cephe olmalı
en üst kat mı yazın terler kışın donarsınız sakın..kızlar bu akşam karar vermek zorundayım bocaladım.ev almaya karar verdik en son en üst kata karar kıldım sizce mantıklı mi bina zemin kat hariç 3 katlı zaten .Birde cephe olarak güney doğu nasıl olur bilgi verirseniZ sevinirim.
gürültüden beter oluyor kışın yakıt paranız cok gelir kesin en üst kat akıl işi değil..cati yalıtımı var canım güney doğu kötü mu olur acaba .En üst katı sırf gürültü olmasın diye seçtik ve malum komşuları secemiyosun şuan kiradayım ama 4 yıldır sigara külünden bıktık kendimiz içmiyoruz bide.
güney batıda akşam güneşi vurur arkadaşım balkonda oturamazsınız ..kesinlikle güney doğu....ve en üst olmaz yazın yanarsınız tüm güneşi içine alıyo bide akarsa yandınızgürültüden beter oluyor kışın yakıt paranız cok gelir kesin en üst kat akıl işi değil..
güney ve doğu cephesi fena degil ama güney batı en iyisidir.