ev arkadaşım ve sevgilisi

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.547
kızlar ev arkadaşımın sevgilisi eve geldiğinde tv izlerken tv nin sesini çok açıyor artık kafam kaldırmıyor yorgun vaziyette işten geliyorum odamda kitap okuyayım diyorum ama sayesinde okuduğumu anlamıyorum. Alt komşudan şikayet geldi bu yüzden kadının karşısında yerin dibine geçtim. ev arkadaşımı ve sevgilisini bu konuda ayrı ayrı uyardım ama tamam dediler hala aynı değişen bişwy yok. bıktım artık sizce ne yapmalıyım

Yani anlamadim, ses açikken degil de baska bir zaman mi uyardiniz? Öyle yapmayin, baktiniz ses çok mu geliyor çikin odanizdan, sesini kisin başım agriyor deyin. Oldurana dek devam. Sesi geri acarlarsa da kavga edeceksiniz. Pasif olmayin canim boyle

:) başa çıkamıyorsanız eczanede 3 tl, kulak tıpacı alın.. Ama sinir olmuşsunuzdur Siz şimdi , sesten ziyade tavra :) onlar açsın siz kısın,pes edeceklerdir.

kızlar ev arkadaşımın sevgilisi eve geldiğinde tv izlerken tv nin sesini çok açıyor artık kafam kaldırmıyor yorgun vaziyette işten geliyorum odamda kitap okuyayım diyorum ama sayesinde okuduğumu anlamıyorum. Alt komşudan şikayet geldi bu yüzden kadının karşısında yerin dibine geçtim. ev arkadaşımı ve sevgilisini bu konuda ayrı ayrı uyardım ama tamam dediler hala aynı değişen bişwy yok. bıktım artık sizce ne yapmalıyım
Bence boşan:KK53:

ne yapıcan sesini açtıklarıında git ikisini de azarla

Ayy tövbe Estağfurullah :-)
Sesi niye açtıkları malum tam o işin üstünde kapıya vurun kapatın canım sesi ayıp oluyor deyin.
Ya da komsuymus gibi polisi arayın çok ses var rahatsız oluyoruz diye . Gelsin polisler .
bende öyle düşündün nedense fesatmıyız neyiz bazı sesleri bastırmak içindir herhalde:KK53:

Yani anlamadim, ses açikken degil de baska bir zaman mi uyardiniz? Öyle yapmayin, baktiniz ses çok mu geliyor çikin odanizdan, sesini kisin başım agriyor deyin. Oldurana dek devam. Sesi geri acarlarsa da kavga edeceksiniz. Pasif olmayin canim boyle

Israrla uyarın pes edeceklerdir..

Ses açıkken kumandayı alıp sesi normal seviyeye getireceksiniz daha yükseltmemesi gerektiğini söyleyeceksiniz. Komşu bile duyuyor sen duymuyorsan işitme cihazı alalım sana diyeceksin.
Ses açıkken uyardım tabi defalarca. Kapalıyken değil açıkken. Kibarcada uyardım kabaca da. Televizyonu sokucem atcam en sonunda

:) başa çıkamıyorsanız eczanede 3 tl, kulak tıpacı alın.. Ama sinir olmuşsunuzdur Siz şimdi , sesten ziyade tavra :) onlar açsın siz kısın,pes edeceklerdir.
ev arkadaşım hadi neyse de zaten sevgilisinin yaptığı herşey gözüme batıyor. adam salonda uyuyor ya. evine gitmek zor geliyor. açıyor bi de klimayı, 250 lira elektrik faturası geldi utanmadan yarı yarıya ödeyelim diyorlar elimden bi kaza çıkıcak

Belki başka sesleri örtmek için acıyorlardır
Aklıma bu geldi benim hemen
yok bacım ya anladım demek istediğini ama onlarda utanma arlanma yok öyle bişeye gerek duymazlar normal tv izliyorken açılan bi ses bu

Ayy tövbe Estağfurullah :-)
Sesi niye açtıkları malum tam o işin üstünde kapıya vurun kapatın canım sesi ayıp oluyor deyin.
Ya da komsuymus gibi polisi arayın çok ses var rahatsız oluyoruz diye . Gelsin polisler .
polis iyi fikirmiş aslında yok hayır tv izliyorlar daha doğrusu adam izliyor yani arkadaşımla ben balkonda çay içiyoruz ama yetti artık
Gece gece tam da romantizm doruğunda polis keyfi :KK53:

Bence boşan:KK53:

ne yapıcan sesini açtıklarıında git ikisini de azarla

bende öyle düşündün nedense fesatmıyız neyiz bazı sesleri bastırmak içindir herhalde:KK53:

Yani, normalde sesi açmiyorda sevgilisi gelince mi açacağı tutuyor :KK45:
Gündüz işteyiz zaten haftada bikaç gün geliyor adam ama garipler yani biz balkonda çay içiyoruz adam içeride tv izliyor elli kere uyardım tv yi atıcam en sonunda

tv salonda mı,yatak odasında mı?
ona göre yorum yapalım:KK53:
salonda canım

Tepkinizi koyuun
O evde tek onlar yaşamıyor
Bu ne vurdumduymazlik
aynen

ben olsam polisi arardım :KK53: polis kapıya gelince akılları başlarına gelirdi :KK53:
arıcam bu gidişle

televizyonun tüm kablolarını sök, hızlıca çek ki prizle birlikte gelsin
kökten çözüm,
zaten size tv izlemek için fırsat vermiyorlar sanırım.

:rolleyes::21:Komşuya söyle ben acmıyorum tv yi.böyle biri var teyze gir sen söyle benide dinlemiyorlar.derdim ben olsam..
Hatta git bugün komşuyla anlaş sen evden cık gelip azarlasın onları ver teyzeye gazı..ders calışamıyorum kitap okutamıyorum sizde bıktınız bende diye:KK53::KK53:
Ayyy kız ben cok fenayım yapardım yeminle.hele komşu halden anlayan biriyse cok iyi olur acıkca konuş derim ben.ben niye utanıyım canım onlar utansın:KK6:

Arkadaşına sen evdeyken erkek arkadaşının eve gelmesini istemediğini söyle.Bende kız arkadaşımla aynı evde kalıyorum.Asla böyle bir şeye izin vermem.

X