Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tapu baskasinin mi esinizin mi? Detay vermemissiniz, Evde esiniz tek basina oturacaksa,veya esinizin ailesi oturacaksa,ya da kiraya verip kirasini siz de almayacaksaniz evet odemek zorunda degilsiniz.Arkadaşlar herkese merhabalar.Ben nikahlıyım düğünüme az kaldı.Eşim ve ben çalışıyoruz.Eşime alınan evin borcunu ikimiz de çalıştığımız için ortak mı öderiz yoksa hepsini eşim mi ödemek zorunda.Bu borç ben evlenmeden önce yapılmış ben ödemekle yükümlü müyüm. Çünkü kendi ailem inşallah borcu sana ödetmez diyor istemiyorlar benim ödememi.Ne yapmam gerektiğini bilemedim ayrıca eğer ben de ödersem aylık 2500 lira vericem. Siz olsaydınız eşinizin borcunuza ortak olur muydunuz?
Tapu, eşinin babasının üstüneymiş.Evde esiniz tek basina oturacaksa,veya esinizin ailesi oturacaksa,ya da kiraya verip kirasini siz de almayacaksaniz evet odemek zorunda degilsiniz.
Ama hem eve gecip otur hem de ben odemem esim odesin derseniz haksizsiniz. Aileniz herhalde sizi İngiliz kralinin ogluna falan verdigini zannediyor, esinizle hic tanismadilar galiba
Esi odemeye devam ederse yine konu sahibinin hane gelirinden kesilecek bu para. Yani ailesinin dedigi gibi insallah sana odetmez durumu gecerli olmuyor hic bir durumda. Ben olsam evlenmem boyle bir duzende. Bana ne ev kiminse o odesin der cikarim isin icindenTapu, eşinin babasının üstüneymiş.
Konu sahibi, bu zamana kadar eşiniz nasıl ödüyorsa bırakın öyle ödesin. Ev giderine yardımcı olursunuz
Bence de öyle. Ama eğer o evde yaşayacaklar ve kira vermeyeceklerse, bir süre idare edilebilinir. Ailesi zaten baştan haklı. Sonunda hiç bir hak da iddaa edemezEsi odemeye devam ederse yine konu sahibinin hane gelirinden kesilecek bu para. Yani ailesinin dedigi gibi insallah sana odetmez durumu gecerli olmuyor hic bir durumda. Ben olsam evlenmem boyle bir duzende. Bana ne ev kiminse o odesin der cikarim isin icinden
Tapu eşimin babasının üzerine sanırsam.Ortak tapu olursa ailemi ikna edebilir miyim acaba
Evet o zaman cevredeki orneklere bakip kira ederi verilebilir kp beye. Gerisini kim oderse odesin.Bence de öyle. Ama eğer o evde yaşayacaklar ve kira vermeyeceklerse, bir süre idare edilebilinir. Ailesi zaten baştan haklı. Sonunda hiç bir hak da iddaa edemez
Evlendikten sonra senin benim param ortadan kalkıyor bence.Eşiniz borcu kendi ödese de evin ihtiyaçlarını senin karşılaman gerekiyor.Eve giren para da borç da ortak olur.Ayrı gayri olmaz bence.Arkadaşlar herkese merhabalar.Ben nikahlıyım düğünüme az kaldı.Eşim ve ben çalışıyoruz.Eşime alınan evin borcunu ikimiz de çalıştığımız için ortak mı öderiz yoksa hepsini eşim mi ödemek zorunda.Bu borç ben evlenmeden önce yapılmış ben ödemekle yükümlü müyüm. Çünkü kendi ailem inşallah borcu sana ödetmez diyor istemiyorlar benim ödememi.Ne yapmam gerektiğini bilemedim ayrıca eğer ben de ödersem aylık 2500 lira vericem. Siz olsaydınız eşinizin borcunuza ortak olur muydunuz?
Bence de ilk başta eşiniz neden ödüyor ?O ev babanın üstüne olduğu için eşinizin bile ödemesi sıkıntı aslında. İleride sizin olamayacak bir malın borcunu ödeyeceksiniz. Bunu eşinizle konuşun.
Tapu eşimin babasının üzerine sanırsam.Ortak tapu olursa ailemi ikna edebilir miyim acaba
Arkadaşlar herkese merhabalar.Ben nikahlıyım düğünüme az kaldı.Eşim ve ben çalışıyoruz.Eşime alınan evin borcunu ikimiz de çalıştığımız için ortak mı öderiz yoksa hepsini eşim mi ödemek zorunda.Bu borç ben evlenmeden önce yapılmış ben ödemekle yükümlü müyüm. Çünkü kendi ailem inşallah borcu sana ödetmez diyor istemiyorlar benim ödememi.Ne yapmam gerektiğini bilemedim ayrıca eğer ben de ödersem aylık 2500 lira vericem. Siz olsaydınız eşinizin borcunuza ortak olur muydunuz?
Hayatınız ortak oluyor da bütçeler neden olmuyor? Ne kadar komik bir soruArkadaşlar herkese merhabalar.Ben nikahlıyım düğünüme az kaldı.Eşim ve ben çalışıyoruz.Eşime alınan evin borcunu ikimiz de çalıştığımız için ortak mı öderiz yoksa hepsini eşim mi ödemek zorunda.Bu borç ben evlenmeden önce yapılmış ben ödemekle yükümlü müyüm. Çünkü kendi ailem inşallah borcu sana ödetmez diyor istemiyorlar benim ödememi.Ne yapmam gerektiğini bilemedim ayrıca eğer ben de ödersem aylık 2500 lira vericem. Siz olsaydınız eşinizin borcunuza ortak olur muydunuz?
Ev kayınpederin üzerine. Ayrıca boşanma durumunda hiçbir hakkı olmayacakHayatınız ortak oluyor da bütçeler neden olmuyor? Ne kadar komik bir soru