Ev darmadağın,toparlamaya halim yok :(

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
Ay annemler gitti ev bana kaldı. Bulaşıklar 3 gündür duruyor. Kiyafetler desen yatak odasında yatağın üzerinde atılı kalmış.

Annemler bir kaç güne dönüyor.Ev uçuyor resmen. Biri kapıyı çalıp eve girse "bu evin hali ne böyle?" der ya:KK43:

Ayyy belkide abartıyorum öyle hemen halledilemicek iş yok bel
ki ama o kadar halsizim ki hiç uğraşmaya gücüm yok :KK43:

Bizim buralarda havalar soğuk ama ben uyuyamıyorum geceleri.
Öyle 2-3 saat uyuyorum sonra uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum.

Bir de ben gece nevbeti hastanede çalışıyorum.Orda akşam çalışıyorsun sonra gece 12den sonra uyuyabilirsin. Fakat ben orda o kadar rahatsız hissediyorum ki kendimi,gece nevbetinde hiç uyumuyorum.Ancak sabah eve gelince bir kaç saat uyuyorum,sonra eee uyanıyorum gün olmuş nerdeyse akşam. Yemek yiyim kendime biraz zaman ayiriyim derken gece oluyor.

Sinirlerim bozuk ya.Zaten doğru düzgün yemek yemiyorum,genelde aldıklarım şeyler israf oluyor birde üstüne uyumayınca kafa iyice bozuluyor :KK43: Artık doğru düzgün düşünemiyorum bile.

Ay benim evimde aldı başını gidiyor,dile gelse ana avrat küfür eder bana:eek:

Annenler gelmeden kadın tut,ortalığı bi toplasin. Çok şaapma sende amann 3 günlük dünyaya temizlik yapmaya mi geldik:KK12:

Şimdi sizin sıkıntı evin dağınıklığı mı,uyku problemi mi,yeme problemi mi,düşünme problemi mi ?:KK45:
Adres ver gelelim.2 dk ya bal dök yala yaparız. (Yurtdışında olduğunu anladım ya ondan böyle diyorum çaktırmayın :KK45:)

Ailen gelmeden bir gün önce ya temizlikçi çağır yada en yakın arkadaşını :KK70:

O dağınık evde ben olsam ben de uyuyamazdim. Açıkçası temizlik yapmayı hiç mi hiç sevmiyorum. Fakat dağınık/kirli bir evde oturmayiz daha çok sevmedigimden mecbur yapıyorum. Ama temizledikce huzur duyuyorum... bir başlayın gerisi gelir.
Bir de 3 günlük bulasik demişsiniz bulasik makinesi yok mu ki hemen cikan bulasigi yerlestiriverseniz.

Şimdi sizin sıkıntı evin dağınıklığı mı,uyku problemi mi,yeme problemi mi,düşünme problemi mi ?:KK45:
Adres ver gelelim.2 dk ya bal dök yala yaparız. (Yurtdışında olduğunu anladım ya ondan böyle diyorum çaktırmayın :KK45:)
Tam "ben aslaaaaa gelmem" diyordum ki notu gördüm:KK53:

Tebi canım hallederiz biz hiç canını sıkma beybisii:KK53:

Nerde oturuyorsun, ewellallah 1 saatte mis gibi yaparim. :KK70:

Temizlik hastasi degilim ama daginikligi.sevmem aslinda.sanmam.o.kadar kotu olsun 3-4saate duzene girer bi yerdeb baslaman lazim madem uyuyamiyosun hem yorulur uyursun iste

Ay benim evimde aldı başını gidiyor,dile gelse ana avrat küfür eder bana:eek:

Annenler gelmeden kadın tut,ortalığı bi toplasin. Çok şaapma sende amann 3 günlük dünyaya temizlik yapmaya mi geldik:KK12:
Tam "ben aslaaaaa gelmem" diyordum ki notu gördüm:KK53:

Tebi canım hallederiz biz hiç canını sıkma beybisii:KK53:

Hahaha çok yaşayın kızlar, çok güldüm yaaa.

Tabii ya bir kadın tuttardım da, şimdi 1 günlük temizlik için kimseyle uğraşmak istemiyorum. Aslında insan her döktüğünü hemen toplarsa, temizlik yapmak hiç zor olmaz. Fakat böyle durumlarda herşey üst üste gelince insanın gözünde büyüyor.

Tabii canım hemen toparlanın gelin, var ya gelirseniz 3 dakikaya biter VALLAH yemin ederim :KK70: 10 tane kiyafet attım yatağın üzerine, biriniz alırsınız koyarsınız yerine. 10 tane fazla bulaşıklı olmayan bulaşıklarım var biriniz 3 dakika da onlarıda yıkarsanız iyi olur hemen olur biter :KK70: Öyle darmadağın değil yani, yerleri filan silmenize gerek yok o dediklerimi yaparsanız yeterli. Yani korkmayın hemen hepiniz kalkın gelin, 3 kişi 3 dakikada, 5 kişi 1 dakikada bitirir bizim evin işini :KK70: :KK70: :KK70:

Tembellik yaptikca yapasin gelir. Işe mutfağı toplamakla baslamalisin. Benim canim bulaşık yıkamak istemediğinde tabletten film açıyorum izleye izleye toparliyorum. Ne yaptığımi anlamiyorum bile. Tavsiye ederim. :KK39:

X