EV GEÇİMİ AYLIK GELIR VE GİDERLERİMİZ

bukleee84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
18
0
33
Kızlar yakinda evlenicem ama ev gecimi konusunda bilgim yok. Eşimin 3000 lira maaşı olucak bende calismayi dusunuyorum ev kendimizin ve borcumuz pek olmayacak. Sizce nasil birikim yapabilirim genel bi hesap yaparmisiniz. Birde aylık gelir ve giderlerinizi burda paylaşıp fikir sahibi olmama yardimci olursanız sevinirim :)

Kızlar yakinda evlenicem ama ev gecimi konusunda bilgim yok. Eşimin 3000 lira maaşı olucak bende calismayi dusunuyorum ev kendimizin ve borcumuz pek olmayacak. Sizce nasil birikim yapabilirim genel bi hesap yaparmisiniz. Birde aylık gelir ve giderlerinizi burda paylaşıp fikir sahibi olmama yardimci olursanız sevinirim :)
he bu bdv de ikinci 3 binle geçinilir mi konusuo_O

üstelik açan aynı kişi o cvp lardan tatmin olmadın mı bir daha açıyorsun

Gelir gider tablosu ve evli bayanların nasıl geçim yaptıklarını öğrenmeye çalışıyorum :)

Ooffff benim esim daha fazla aliyor hicte kenara filan koyamiyoruz NEDEN? ..geldigi kadar gidiyor
Taktin 3 bin liraya anladik 3 aliyorda maasa gore harcamalarin oluyor ben 2 binlira ile hayatta gecinemeyiz napacagiz derim elalemse o parayla cocuk buyutur .. Bu seninle alakalı bir durum ya herkesin hayatı,yaşamı farkli ne istiyorsun sen anlamadim
Burda neye harcayip harcamayacagini mi soylesinler..

kiz daha evlenmemissin evini bi kur ondan sonra bakarsin ne geliyor ne gidiyor :KK70: kimi haftada 2 gun disarda yer kimi hic yemez, kimi gezer tozar alisveris yapar kimi hic yapmaz yani bu konular degisir sen hele bi evini kur :KK15:

Konu sahibi nedir sendeki bu para tutkusu az önce nişanda neler taksınlar ne istiyim şimdi bu

merak etme geçinirsin 3 bin tlyle
Ne para tutkusundan bahsediyorsunuz siz? Ben burda sıkıntıya girmeden geçinebilir miyiz diye soruyorum. Parada pulda gözüm olsa sevdiğim insanla değilde beni isteyen zengin taliplerimle evlenirdim :KK66: Bu arada ne nişanı pardon ?

Ne para tutkusundan bahsediyorsunuz siz? Ben burda sıkıntıya girmeden geçinebilir miyiz diye soruyorum. Parada pulda gözüm olsa sevdiğim insanla değilde beni isteyen zengin taliplerimle evlenirdim :KK66: Bu arada ne nişanı pardon ?
o nişan konusunu açan üyeyle ikinizinde nicklerinin sonu 84 oda sensin sandım

neyse o değilsen bile aldığın cvp lara rağmen tatmin olmayıp bir daha konu açman paraya oldukça değer verdiğini gösterir

Düzgün cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Ama sırf can sıkıntısından burda beni maddiyatçı gibi gösterip eleştiren bayanlara diyecek söz bulamıyorum evliliklerinde sorun var galiba :)

Bukle, arkadaşın ile aynı tarihte mi evleniyorsun yoksa? :63:

Neden çekinme gereği duydun da arkadaşım yazıyor ediyor diye anlattığını hiç ama hiç anlamadım.:KK53: Cevaba gelirsek, orada yazmıştım. Buradan da söyleyeyim: GEÇINME KAYGIN VARSA ÇALIŞ:KK51:

themis199üyeyim t: 41991173 .!.:
o nişan konusunu açan üyeyle ikinizinde nicklerinin sonu 84 oda sensin sandım

neyse o değilsen bile aldığın cvp lara rağmen tatmin olmayıp bir daha konu açman paraya oldukça değer verdiğini gösterir
Ben burda yeni uyeyim ve konumun silindiğini düşündüm pek fazla yazan olmadı evet cevaplardan tatmin olmadım çünkü siz ve bazıları fikir vermek yerine eleştiri yapmayı tercih ediyorsunuz bende sizin gibilerinin yorumlarını kaale almaďığım için tekrar konu açtım ok? Şimdi benim konuma yorum yapmazsaniz sevinirim..

Ben burda yeni uyeyim ve konumun silindiğini düşündüm pek fazla yazan olmadı evet cevaplardan tatmin olmadım çünkü siz ve bazıları fikir vermek yerine eleştiri yapmayı tercih ediyorsunuz bende sizin gibilerinin yorumlarını kaale almaďığım için tekrar konu açtım ok? Şimdi benim konuma yorum yapmazsaniz sevinirim..
yapmam tabi ki ne demek ama sen istediğinden değil aynı konuları okuyup sıkıldığımdan

burayı babanın çiftliği bellemişsin de bura herkese açık bir paylaşım platformu

isteyen saygı çerçevesinde yorumunu yapar konu açan eleştirilere açık olmalıdır

şimdi seni görmezden gel yapacağım gereksiz konular görmekten kurtulacağım böylece hem sen hem ben karlı çıkacağız

[OTE="maya05t: 41991091, member: 83119"]kiz daha evlenmemissin evini bi kur ondan sonra bakarsin ne geliyor ne gidiyor :KK70: kimi haftada 2 gun disarda yer kimi hic yemez, kimi gezer tozar alisveris yapar kimi hic yapmaz yani bu konular degisir sen hele bi evini kur :KK15:[/QUOTE] :) sagol
kiz daha evlenmemissin evini bi kur ondan sonra bakarsin ne geliyor ne gidiyor :KK70: kimi haftada 2 gun disarda yer kimi hic yemez, kimi gezer tozar alisveris yapar kimi hic yapmaz yani bu konular degisir sen hele bi evini kur :KK15:
tsk ederim tatlim olumlu yorumun için :)

X