- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.601
tenbellik değil yahuuu can sıkıntısı ısteee
çaktım dostummne pişireceksin pekii???
kızlar ben de kaçayım artık
kızım uyurken biraz fındık kırıp,ayıklayıp,kavurayım bari
o uyanıkken kırınca evin heryeri fındık kabuğu oliiii
rabişler akşama herüfler evdeyse maalesef oturup yemek pişireceksinz..yok değilse geçiştirin sizde........
aslında kuru fasülyem var ama beyimiz pek beğenmemiş olmalı ki
öğle yemeğine geldiğinde yemedi
tereyağlı sucuklu yumurta yedi
ben de kuru fasülyeyi ıskartaya çıkardığına göre akşama ne yapsam acep dedim o da köfte patates kızartırsın dedi
köftem var dolapta bi de patates kızartırım
çorba ve salata yaparım bi tek o kadar
haaa bi de çocuklara ıspanak yemeği yapıcam
herüf evde dolayısıyla yemek yapmak sarttttt kuzummm
oohhh sen hallettın yemek olayını sıra bendeeee
evde ne malzemen varsa ona göre yap bişiler......ben şimdi kapattım ocagın altını.....yanına sarımsaklı yoğurt ile salata yaptım mı tamamdı bu iş.....
corbam var salata ve yogurtlu makarna yapıcammm ne zamandır makarna yemıyoruzzz
canım pasta çekti yaa
geçen gün de azra benim topukluları giymiş dolanıyo evde çıkar diyorum '' yaaa meniiiiiimmmmmmm'' diyo
çak dostum benim de yemeğim yok :13:
kuzum pastan da hediyen de çok güzelmiş
hediyeni bol fantazili gecelerde kullanman dileğiyle
seninde ellerine sağlik canım,çok güzel görünüyo,tarifini paylaşşana bidahakine kopya çekerim iyiolur
gülegüle kullan canım ,
benim eşten bişey görmedim
bende dicektim pastanın resmini koy diye o üstteki kalpler şeker hamuru mu? çok beğendim hediyen de güzelll ,anlamlı
Aşkitom az kaldı işler her halde canım kayınvalden nezaman geliyor :26:
ellerine saglik askitom cok yoruldun vallaanam öldüm öldüm geri dirildim resmen şu saat oldu daha yeni 5 dk oturabildim
şu an yaptıklarımı sayamıycam sayfayı doldrmak istemiyorum evi bastan başa köşe buçak ayrıntılı temizledim miss gibi oldu walla bi gram toz ok evdeyemegimi, tatlılarımı,mezelrimi yaptım kaynanamlar 8 de uçaktan incekler 9 da anca burda olurlar bende bi duşa giriyim kendime geliyim süsleniyim accık
benimki de daha gelmedi seninki nirdenerdesiniz kuzular benim heruf evde yok canim sıkılliii
anam öldüm öldüm geri dirildim resmen şu saat oldu daha yeni 5 dk oturabildim
şu an yaptıklarımı sayamıycam sayfayı doldrmak istemiyorum evi bastan başa köşe buçak ayrıntılı temizledim miss gibi oldu walla bi gram toz ok evdeyemegimi, tatlılarımı,mezelrimi yaptım kaynanamlar 8 de uçaktan incekler 9 da anca burda olurlar bende bi duşa giriyim kendime geliyim süsleniyim accık
anam öldüm öldüm geri dirildim resmen şu saat oldu daha yeni 5 dk oturabildim
benimki de daha gelmedi seninki nirde
ben de duşumu aldım giyindim süslendim püslendim makyaj yaptım benim odunu bekliyim işte
eneee parfüm sıkmayı unutmuşum sıkıp geleyim siz okuyana kadar
Yanılış alıntı çıkmış azerim ya senden aldım zanetim başka arkadaş çıktı karşıma
Pastave hediyen çok güzemiş anne sağlıklı ömür diliyorum canım sizede hep güzel hediyelerle ve saglıklı ömür ğeçirmenizi dliyorum canım
benimki arkidisleriyle gezmelerde
ne o estos parfim skmalar falan 3 bebegi mi dusunuyosunuz yoosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?