Ev kirası gibi fatura..

Mata Hari

Evdeki huzur,zenginlik budur..
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
7.011
19.528
Evet arkadaşlar hepimizin merakla beklediği ocak ayı doğalgaz faturalarımız gelmiştir. Tamı tamına 640 lira :KK57: Çıldıracağım resmen. Kısığın biraz üzerinde yaktık en soğuklarda. Alt üst yanmıyor diye bu kadar fazla gelir mi yahu? Çocuklar olmasa kökten kapatacağım kombiyi ama olmuyor işte. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım o_O

Bizede kullanmadığımız halde 280 lira geldi. Yani 2 hafta kullanmadık. Derece en düşük ısınamadık. 640 gelse ne yapardık bilmiyorum. Biz bizimkini bile çok bulduk. Yani sizinkinde bir anormallik var itiraz etseniz o ne ya.

valla bize de bomba gibi geliyor 3 aydır doğalgaz faturaları ama 640 da çokmuş ya:O
bizim de alt üst yanmıyor. allah allah şaşırdım doğrusu:/

Evet arkadaşlar hepimizin merakla beklediği ocak ayı doğalgaz faturalarımız gelmiştir. Tamı tamına 640 lira :KK57: Çıldıracağım resmen. Kısığın biraz üzerinde yaktık en soğuklarda. Alt üst yanmıyor diye bu kadar fazla gelir mi yahu? Çocuklar olmasa kökten kapatacağım kombiyi ama olmuyor işte. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım o_O
valla benim arkadaşlara da (ıkı ayrı ev) 350 civarı fatura gelmiş geçen ay ama onların ki termometreli oldugundan olmus ev sahıbının demesıne göre , bazı odaları kapatmıslar.tüm odalar acık olarak kullanmaları gerktıgını fatura geldıkten sonra öğrenmişler.. Hiç ısınmıyolarmış bide...Geçmiş olsun sizlere de

ben kışın her ay bu fiyat civarinda ödüyorum. Nefret ediyorum. Bi dahaki kışa kalmaz cikacagim insallah.

110 metrekare bir ev dubleks falan değil. Bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim böyle çok ödeyen var mı diye. İtiraz etmeyi düşünüyorum.

640 da cok fazlaymis.biz en soguk gunlerde dörtte,beste yaktik en cok gelen faturamiz 250 küsürlerdeydi. Su andada alt katimiz bos,2 yada 3de yakiyoruz.150gelmis bu ayda..anlamadim,sizin bu fatura nasil boyle yüklü gelmis.allah kolaylik versin ne deyim.

Ya nicin boyle yuksek geliyor ki?
Bizde ayni durumdayiz, cok geliyor bize de.
Ama cozemiyorum, neden boyle?

Yeni bir sisteme mi gecildi, dogalgazda indirim olmamis miydi?

Bu konuda cok sansliyim.tokinin evinde oturuyorum.evimiz mutfagina banyosunakadar hamam gibi.80-130 arasi degisiyor hep..640 tl gelse tasinmayi dusunurdum ben

Üsttekileri baya ısıtıyosunuz.bizimde alt üst hiç yakmıyo .üst kat yerler sıcacık oluyo dedi sinir.Gece klimayla ısınıyorlar gürültüsü cabası.

Bizede 438 tl geldi sasiyorum 150 200 geldi diyenleri yanlis nerde acaaba

Acaba zam geldi de kimsenin haberi yok mu ya o_O Herkes bu ay ki faturalardan şikayetçi...

X