Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ev bakmadan buna takılman biraz tuhaf geldi, bulsan beğensen tapusu kat irtifakı olsa anlarım da… İnşaatten mi alacaksın? İkinci el mi? Oturuma hazır sıfır mı?Biraz birikimim var, ama kat irtifaklı ne , kat mulkiyetli ne tam anlamiyorum. Emklakciyla da konuşmadım. Yavaş yavaş ev bakmaya calisicam, anlayan varmı . Tam tapu olması için hangisi geçerli. Kat irtifakli ne onu anlayamadım.
Sahibinden gibi sitelerden ev ilanları var ya ikinci el, öyle ilanlara bakıyorum. İnsaattan değil. 5 yıllık gibi mesela .ilanlarda yazıyor işte kat irtifaklı yada kat mulkiyetli diye onu anlamıyorum.Daha ev bakmadan buna takılman biraz tuhaf geldi, bulsan beğensen tapusu kat irtifakı olsa anlarım da… İnşaatten mi alacaksın? İkinci el mi? Oturuma hazır sıfır mı?
O zaman kat mülkiyeti olması lazımSahibinden gibi sitelerden ev ilanları var ya ikinci el, öyle ilanlara bakıyorum. İnsaattan değil. 5 yıllık gibi mesela .ilanlarda yazıyor işte kat irtifaklı yada kat mulkiyetli diye onu anlamıyorum.
1. Kat İrtifaklı Tapu Nedir?Biraz birikimim var, ama kat irtifaklı ne , kat mulkiyetli ne tam anlamiyorum. Emklakciyla da konuşmadım. Yavaş yavaş ev bakmaya calisicam, anlayan varmı . Tam tapu olması için hangisi geçerli. Kat irtifakli ne onu anlayamadım.
Kat mulkiyetli tapu en iyi tapu çeşididir. Bütün plana projeye uygun yapılmış kat mülkiyetine geçmiş tapu. Diğerleri ya kaçak bölümler yada eksik bölümleri vardır plana uygun olmayanlar. Hem onlar şantiye elektrik suyu kullanır gözüktüğü için faturalar daha fazla gelir.tapuyu görmek iste ev bakmaya gidince çünkü bir çoğu müşteri çekmek için yalan söylüyor geçen yıl az ev bakmadım.Biraz birikimim var, ama kat irtifaklı ne , kat mulkiyetli ne tam anlamiyorum. Emklakciyla da konuşmadım. Yavaş yavaş ev bakmaya calisicam, anlayan varmı . Tam tapu olması için hangisi geçerli. Kat irtifakli ne onu anlayamadım.
Isi tamamen bitmis, herseyi sorunsuz halledilmis ev kat mulkiyeti tapulu olur.Biraz birikimim var, ama kat irtifaklı ne , kat mulkiyetli ne tam anlamiyorum. Emklakciyla da konuşmadım. Yavaş yavaş ev bakmaya calisicam, anlayan varmı . Tam tapu olması için hangisi geçerli. Kat irtifakli ne onu anlayamadım.