• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamur İşleri Ev Usulü Lahmacun (Tat biber salcasi ile)

Vay anasina.,neler gorcez daha basarilar dilerim.Ellerinize saglik.Bende denemek istiyorum.Bakalim nasil elime yuzume bulastircam:1:

Sevgiler.

canım lahmacununu yaptım ve afiyetle yedim ayıptır söylemesi :9::9::9: ben kırmızı sivri biberi çok severim ondan da ekledim içine, kimyonuda etli kıymalı yemeklere çok yakışıyor bence onuda kullandım, bol acılı ve ayran yerine şalgam malum adanalıyık :9::9::9: teşekkür ederim hayatım çok güzeldi :34:

becerikli hatunsun :nazar:

ustam diyorum artık sana :)
estagfurullah canim kendimce bi seyler yapmaya calisiyorum iste:17:tesekkur ederim bu arada:16::16:
Çok severim, ellerine sağlık nefis görünüyor lezzetide mutlaka güzeldir:)
cok tesekkur ederim keske tatma imkanimiz da olsa dimi:1:
ben bu akşam size gelcem:56::56::56::56:

ellerine sağlık canım başarılar...:34::34:
beklerim bebekim tabi bula bilirsen :9:ama gelecegini bilsem ayirirdim sana:9::9::9:
Azerinn ayni seyi yapmamis olmamiz oldukca sevindirici :)
Son güne kaldik ama olsun:)

Lahmacun cok güzel görünüyor!!! :)
Deneyecegim mutlaka
Ellerine saglik:)
hehe evet canim ayni seyi yapmamisiz:9::9::9:
tesekkur ederim kuzum:16::16::16:
harika görünüyor ellerine saglik :56: basarilar dilerim
cok tesekkur ederim canim:16::16::16::16:
Leziz gözüküyor balım:54: Evde lahmacunnnn:56: Mutlaka yapacağım:54:
tesekkur ederim safo:16::16::16::16:yaparsan foto isterem:46::46:

kaptım ben bi tane limonuda sık ohh süper gözüküyolar deneyecegim eline saglık:56::56:
afiyet bal seker olsun:9::9:tavsiye ederim canim:34:
azi yanlış anlamadıysam bu ölçülerden 3 adet çıkıyor değil mi?
hayir canim bu olcuyle 4 adet cikicak:34:
Vay anasina.,neler gorcez daha basarilar dilerim.Ellerinize saglik.Bende denemek istiyorum.Bakalim nasil elime yuzume bulastircam:1:

Sevgiler.
tesekkur ederim canim:16:yok ya o kadar zor bi sey degil yaparsin yufkasini da o kadar ince acmana da gerek yok bi dene basarirsin bence:46:

Ellerinize saglıkk :16::16::16::16::56::56::56::56: Bayılırım ben lahmacuna :56: Mutlaka deneyecegim,neffis görünüyorlar :56:
cok tesekkur ederim arzumcum:16::16:denersen paylas lutfen:46:
Ben de cok severim ve cok lezzetli gorunuyolar,listeme aldim deniyecegim saol cnm tarif icin ;):54:
tesekkur ederim canim:16::16:
canım lahmacununu yaptım ve afiyetle yedim ayıptır söylemesi :9::9::9: ben kırmızı sivri biberi çok severim ondan da ekledim içine, kimyonuda etli kıymalı yemeklere çok yakışıyor bence onuda kullandım, bol acılı ve ayran yerine şalgam malum adanalıyık :9::9::9: teşekkür ederim hayatım çok güzeldi :34:

afiyet olsun tatlim:16::16::16::16:e adanaliysan aci yakisir:9::9:

Back
X