''evde bulamadık'' bu kargo firmaları beni sinir hastası etti !!!

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.480
kargom 1 haftadır şubedeydi bir türlü getiremediler bu sabah da ihbar notu bırakmışlar üstelik evdeydim nasıl bulamıyorlar anlamıyorum. Sabahtan beri bir sürü şikayet kaydı bıraktım ama kim bilir kaç haftaya çözülecek ne kargo şubesi yakın ne de kargom hafif üstelik oraya gidene kadar ki taksi-dolmuş-benzin vs parası kargo ücretini kaça katlıyor. Zaten zamanım da yok çok sinirleniyorum o notu onlara yedirmek istiyorum.

Ben almaya gitmeyeceğim o kargoyu getirecekler!!!!!!

her şikayet sitesine yazıyorum ama pek ümidim yok. Başka napabilirim ??

Valla ayni şikayeti uç sene önce yurtiçi kargo ile yasamistim
Evde olduğum halde evde bualamadik notunu asmisti kapiya
aradim evdeyim getirebilir misiniz dedim
Getiremeyiz uç güne kadar almasaniz geri gönderilcek kargonuz dendi.
Uç gün kargonun peşinde kostum,bulunduğum ilçede yoktu çünkü şubesi.
İnşallah halledersiniz

Valla ayni şikayeti uç sene önce yurtiçi kargo ile yasamistim
Evde olduğum halde evde bualamadik notunu asmisti kapiya
aradim evdeyim getirebilir misiniz dedim
Getiremeyiz uç güne kadar almasaniz geri gönderilcek kargonuz dendi.
Uç gün kargonun peşinde kostum,bulunduğum ilçede yoktu çünkü şubesi.
İnşallah halledersiniz

aynen benimki de yurtiçi kargo zaten bu yurtiçi kargo evde bulamıyor kimseyi .... Evde olmasam zaten sorun yapmam ama evdeyim yani

aldığınız ürünü internetten temin ettiyseniz arayın bilgi verin ben evdeyken bu nasıl terbiyesizliktir diye muhtemelen eve çıkarmamak için yaptılar kargom büyük diyorsunuz aynısı yurtiçi kargo yüzünden bu hafta benim başıma geldi kendilerine ulaşamayınca firmayı aradım bir daha böyle bir kargoyla çalışacaksınız silin üyeliğimi diye..anında telefonlarla bana geri dönüş yapıldı ve bir sonraki gün kargom elimdeydi.

bende şunu yaşadım kargocu zile bastı 1 dk bile olmadan kapıyı açtım gitmişti arkasından koştum yetişemedim yurtiçi kargoda hep yaşıyorum bu sorunu

Kargo Şirketleri maalesef böyle ve şikayet etseniz bile bir şey yapmıyorlar, sinirinizi bozduğunuzla kalırsınız :KK43: benim de bayramdan önce verdiğim siparişi bayram dolayısıyla getirmedi Aras kargo. Bayramdan sonra da ben gittim almaya kargomu bana haber vermeden geri yollamışlar. Sinir harbi yaşadım tabii. Siparişimi tekrar gönderttim falan. Ve her ne hikmetse acentalara telefonla ulaşılamıyor :KK12:

kargom 1 haftadır şubedeydi bir türlü getiremediler bu sabah da ihbar notu bırakmışlar üstelik evdeydim nasıl bulamıyorlar anlamıyorum. Sabahtan beri bir sürü şikayet kaydı bıraktım ama kim bilir kaç haftaya çözülecek ne kargo şubesi yakın ne de kargom hafif üstelik oraya gidene kadar ki taksi-dolmuş-benzin vs parası kargo ücretini kaça katlıyor. Zaten zamanım da yok çok sinirleniyorum o notu onlara yedirmek istiyorum.

Genel müdürlüğü ara. Bir iki hafta önce başıma geldi aynısı. Muhtemelen aynı kargo şirketidir çünkü her gönderide sorun yaşıyoruz kendileriyle.

Ben yarım saatte bir çağrı merkezini aradım, internet sitesinden şikayet notu yazdım. En son çağrı merkezini arayıp ağzıma geleni saydım, o kargo bugün benim evime gelecek dedim. O da yetmedi genel müdürlüğü aradım, çağrı merkezinden tut şubeye kadar tek tek isim vererek şikayet ettim ve onlara da o kargonun bugün ulaşmasını aksi takdirde yarın gidip tüketici hakları mahkemesinde dava süreci başlatacağımı söyledim. Yarım saat sonra kapıdaydı kargo.

şubeyi araman lazım. feci şekilde benzetmen lazım.
iş ortamında da oluyor bazen ben benzetmeye çok alışkınım bu konuda.
varış şubesine ulaş ve onlarla konuş.

aldığınız ürünü internetten temin ettiyseniz arayın bilgi verin ben evdeyken bu nasıl terbiyesizliktir diye muhtemelen eve çıkarmamak için yaptılar kargom büyük diyorsunuz aynısı yurtiçi kargo yüzünden bu hafta benim başıma geldi kendilerine ulaşamayınca firmayı aradım bir daha böyle bir kargoyla çalışacaksınız silin üyeliğimi diye..anında telefonlarla bana geri dönüş yapıldı ve bir sonraki gün kargom elimdeydi.

işte kitapyurdundan aldım ve onlar neredeyse tüm firmalarla çalışıyorlar siz seçiyorsunuz, yurtiçi kargo bedavaydı onu seçtim bu kadar terbiyesizlikte çığır açacaklarını beklemiyordum

fakat yine de oraya da şikayet maili attım pek işe yarayacağını sanmıyorum ama

şubeyi araman lazım. feci şekilde benzetmen lazım.
iş ortamında da oluyor bazen ben benzetmeye çok alışkınım bu konuda.
varış şubesine ulaş ve onlarla konuş.

şubeyi dün aradım aynen benzettim yarın kesin geliyor dediler sabah da notu buldum . Şimdi de arıyorum açmıyorlar

Yurtiçi kargo genelde eviniz çok katlı ve asansörsüzse sizi mutlaka evde bulamaz.teslimatı yapacak kişi kata çıkmaz.genel merkeze kadar şikayet etmiştim sonuç alamamıştım.hiç tınlamıyorlar.

Genel müdürlüğü ara. Bir iki hafta önce başıma geldi aynısı. Muhtemelen aynı kargo şirketidir çünkü her gönderide sorun yaşıyoruz kendileriyle.

Ben yarım saatte bir çağrı merkezini aradım, internet sitesinden şikayet notu yazdım. En son çağrı merkezini arayıp ağzıma geleni saydım, o kargo bugün benim evime gelecek dedim. O da yetmedi genel müdürlüğü aradım, çağrı merkezinden tut şubeye kadar tek tek isim vererek şikayet ettim ve onlara da o kargonun bugün ulaşmasını aksi takdirde yarın gidip tüketici hakları mahkemesinde dava süreci başlatacağımı söyledim. Yarım saat sonra kapıdaydı kargo.

Yurtiçi kargoydu muhtemelen sizin de çünkü kendilerinin hizmet anlayışı müşteriyi mağdur etme üzerine kurulu.

Ben de aynılarını yaptım, sadece genel müdürlük kaldı onu da arayayım madem

Bugüne kadar hiçbir kargo firmasıyla sorun yaşamadım, en çok Yurtiçi'yi kullanıyorum. Bugüne kadar ne memleket adresime ne de okuduğum şehrin adresine gelen kargoda hiç sorun yaşamadım. Hatta alırken özellikle Yurtiçi'yi seçiyorum. Bir iki gecikme yaşadım, internet sitelerine yazdığım şikayet formuna telefonla beni arayarak cevap verdiler.
Ama bütün Türkiye kargocularla sorun yaşıyor, bütün firmalarla yaşanıyor ve bilmiyorum bari bu sistemimiz adam gibi işlesin.

Bugüne kadar hiçbir kargo firmasıyla sorun yaşamadım, en çok Yurtiçi'yi kullanıyorum. Bugüne kadar ne memleket adresime ne de okuduğum şehrin adresine gelen kargoda hiç sorun yaşamadım. Hatta alırken özellikle Yurtiçi'yi seçiyorum. Bir iki gecikme yaşadım, internet sitelerine yazdığım şikayet formuna telefonla beni arayarak cevap verdiler.
Ama bütün Türkiye kargocularla sorun yaşıyor, bütün firmalarla yaşanıyor ve bilmiyorum bari bu sistemimiz adam gibi işlesin.

şikayet formuna kaç gün sonra cevap verdiler

şubeyi dün aradım aynen benzettim yarın kesin geliyor dediler sabah da notu buldum . Şimdi de arıyorum açmıyorlar
başka bir numaradan ara. telefonları numaranı gösteriyordur. sanmıyorum kasıtlı açmadıklarını. Sabit bir kişi oturmuyor zaten telefon başında. Yoğunluktan olabilir. Sen benzetmeye devam et. Mecburlar getirmeye.

3 gundur yıurtıcı subeyı arıyorum acmıyorlar
bakalım o kargoyu bana nasıl ulastıracakalr bende merak edıyorum subede beklıyor kargo sanayının ıcınde

aldığınız firmaya söyleyin ürünü almıcağım diyin.Birde genel müdürlüğe mail atabilirsiniz şikayetvar.com da etkili oluyor. Bizim firmada yurtiçi kargoyla gönderiyor herkes sizin gibi şikayetçi bir dk cüzdanımı alim diyorlarmış beklemeden gidiyormuş yada zile basıp kağıt yapıştırıp gidiyorlarmış vs. özellikle büyükşehirlerde yoğunluktan heralde iyice savsaklamış durumdalar ama çalışmadığımız firma kalmadı hepsi aynı x şubesi iyi y şubesi kötü :)

Banada aynısı oldu.. Evde olduğum halde evde yok falanca şubeden alın diye kağıt bırakmışlar.. Okadar sinirlendimki aradım.. Gün içinde getirdiler tekrar..

başka bir numaradan ara. telefonları numaranı gösteriyordur. sanmıyorum kasıtlı açmadıklarını. Sabit bir kişi oturmuyor zaten telefon başında. Yoğunluktan olabilir. Sen benzetmeye devam et. Mecburlar getirmeye.

bölge müdürlüğü bile açmıyor yahu nasıl bir firma bu : D

3 gundur yıurtıcı subeyı arıyorum acmıyorlar
bakalım o kargoyu bana nasıl ulastıracakalr bende merak edıyorum subede beklıyor kargo sanayının ıcınde

aynı durumdayım sanayinin içinde, ulaşımı zor, paketim ağır ve ben EVDEYİM

X