Anket Evde Don /atlet Dolaşan Erkekler Sizce Sorun mu ?

Ev Hali

• Evet

OY: 22 56,4%
  • Hayır

OY: 10 25,6%
  • Fark etmez

OY: 7 17,9%
  • Diğer

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .

1Sen

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
21.772
35.584
Cevapları merak ediyorum.. Şuana kadar böyle bir durumla karşılaşmadım ( çok şükür : ) ) ama cevapları gerçekten merak ediyorum.
Özellikle beyaz renk :)

Son düzenleme:
hahah kesinlikle evetttt nefret ederim :KK70: karşı sitede bi amca var bazen balkona oyle çıkıyor :KK70:

Düşünmedemeden hayır yazdım ama düşündüm :KK70: cıxxxsss çok itici atlet şort neysede don olmaz ı-ıh :KK43:

Kocam haricindekiler sorun :KK53:
Eşimin de öyle bir şeyi yok, halbuki isterdim :KK70: Taciz ediyorum da ben adamı her gördüğümde, daha rahat olurdu benim açımdan :KK70: :KK70:
Ha balkona falan çıksa (kıskançlıkla ilgisi yok) kızarım çünkü ben onu sevdiğim için onun her hali bana güzel, başkalarına itici gelir. İnsanları rahatsız etmeye gerek yok.

yani benim eşim şu an şortlu:KK76:üstündede sıfır kol bi atletmi ne diyim artık:confused:

ki bende öyleyim şu sıcakta:cool:

Atlet neyse de dona kesinlikle hayır! Yav zaten bi dötlerini kapamak zorundalar, onu da usulünce yapsınlar, çıldırtmasınlar insanı yav.

Görende milleti şatoda yaşıyor zannetcek, ne var yani bu kadar abes adam sokağa çıkmıyor ya ?? kendi evi nasıl isterse öyle dolaşır ya...

Anlamadim ki ben sorunu. Benim esim atlet giymez, şortla gece geldiginde durur. Balkona falan filan asla oyle cikmaz. Ama gunduz pijamasini giymeden duramaz..
Benim icin sorun olmazdi herhalde çünkü kendi evi, sonucta ben de evin icinde don ve atletle geziyorum :KK70::KK70:

X