Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar evde Keratin saç bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

choromo123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
36
3
Urban mor serisinin biotin&keratin saç bakım maskesini aldım.Aranızda kullanan var mı ? Etkisi nasıldı? VE birde kullnma talimatında 1 dk bekletip yıkayın demiş .Bu sure az değil mi ? Genelde bakım maskelerinin 5-10 dk kalması lazım.Ben fazla bekletsem saça zararı olur mu ???

Urban mor serisinin biotin&keratin saç bakım maskesini aldım.Aranızda kullanan var mı ? Etkisi nasıldı? VE birde kullnma talimatında 1 dk bekletip yıkayın demiş .Bu sure az değil mi ? Genelde bakım maskelerinin 5-10 dk kalması lazım.Ben fazla bekletsem saça zararı olur mu ???
Ben pek beğenmedim urban'ın maskesini canım.Selective ya da nelly öneririm.Urbandan çok daha etkililer.Urban saçımı nemlendirmekten başka bir işe yaramamıştı.Çok beklenti içersine girme bu ürün için bence.
119460649_tn50_0.jpg

Selectine maskenin fiyatı biraz daha yüksek.İkisi de çok etkili ama

pr_01_476_max.jpg

Urban dan 1 şampuan ve 1 krem kullanmıştım.Sanırım şampuan mor ve krem kahverengiydi.Maskesini kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama şampuan ve kremden memnun kalmıştım, yani markayla ilgili olumlu bir imaj oluştu kafamda.
Nelly i ilk kez duyuyorum, selectiveden herkes çok memnun, ama ben hiçbirşey anlamadım o maskeden.Arada olumlu şeyler okuyunca gaza gelip bir şans daha veriyorum, sonuç hüsran oluyor yine.

Ben pek beğenmedim urban'ın maskesini canım.Selective ya da nelly öneririm.Urbandan çok daha etkililer.Urban saçımı nemlendirmekten başka bir işe yaramamıştı.Çok beklenti içersine girme bu ürün için bence.
119460649_tn50_0.jpg

Selectine maskenin fiyatı biraz daha yüksek.İkisi de çok etkili ama

pr_01_476_max.jpg
Selective maske bende kullanmıştım,ilk kullandığımda iyi gelmişti ama 2. Defa aldığımda aynı etkiyi görmedim sanki,ama düZenli kullanmak ta önemli tabi

Selective maske bende kullanmıştım,ilk kullandığımda iyi gelmişti ama 2. Defa aldığımda aynı etkiyi görmedim sanki,ama düZenli kullanmak ta önemli tabi
Duzenli kullanimda yanik saclarda bile etkisi cok iyi.Saclarima belki de duzenli kullandigim icin iyi geldi, cok iyi besliyor ve uzatiyor saci.Gratislerde pek goremiyorum artik.O yuzden kullanmaya devam edemedim.Bence tekrar denemelisiniz

Bugün watsonsta iyi indirimler vardı urban sa kremi aldım,deniycem bakalım:KK54:

Canlarım yanan yıpranan saça maske kullanırken faydası olması için ''düzenli kullanmak''tan bahsediyorsunuz, sanırım bunun manasını fark etmediniz. Bu şu manaya gelir; saçını gelecek saç yıkamasına kadar idare eder demektir. Yani yıpranmış saç hep aynı onarım yok demektir.

Oysa ben evde katkısız keratin yükledim, souç mükemmel. Kalıcı etkisi var 2 ay oldu saçımdan çıkmadı....Süper desem yeridir.

Canlarım yanan yıpranan saça maske kullanırken faydası olması için ''düzenli kullanmak''tan bahsediyorsunuz, sanırım bunun manasını fark etmediniz. Bu şu manaya gelir; saçını gelecek saç yıkamasına kadar idare eder demektir. Yani yıpranmış saç hep aynı onarım yok demektir.

Oysa ben evde katkısız keratin yükledim, souç mükemmel. Kalıcı etkisi var 2 ay oldu saçımdan çıkmadı....Süper desem yeridir.
Kusacağım artık sizin hep aynı şeyi yazmanızdan.
Bu kadar reklam yaptıkça üründen soğutuyorsunuz haberiniz olsun. Artık ölsem de almam. Ayrıca yönetime bildirdim.

X