Kişi sayısına bağlı olarak.Porsiyonluk tartlar veya cheesecakeler ,ya da tuzlu bi şeyler.(Yemesi kolay olan şeyler olsa daha iyi olur) İçecek ise asitli asitsiz seçenekleri olsa iyi olur.bi de ne zaman olacak öğleden sonra mı akşam mı?Hanımlar evde kahve eşliğinde kız istendi, yüzükler takıldı. Daha sonrasında ne yemek isterdiniz? Ne içmek isterdiniz? Salonda önünüzde sehpalar olduğunu ve sandalyade oturduğunuzu düşünün lütfen.
Biz doğulu olduğumuz için yöresel şeyler vardı yani bildiğin yemek verdik içli köftesisinden kavurmsına çorbsına vs baklava verdik .Hanımlar evde kahve eşliğinde kız istendi, yüzükler takıldı. Daha sonrasında ne yemek isterdiniz? Ne içmek isterdiniz? Salonda önünüzde sehpalar olduğunu ve sandalyade oturduğunuzu düşünün lütfen.
Kendikimde ikramlık pasta poğaça kurabiye ve börek vardı sözümde yani evde olmuştu nişan büyüktü salondaydıHanımlar evde kahve eşliğinde kız istendi, yüzükler takıldı. Daha sonrasında ne yemek isterdiniz? Ne içmek isterdiniz? Salonda önünüzde sehpalar olduğunu ve sandalyade oturduğunuzu düşünün lütfen.
Bizde uzaktan gelinecekse önce yemek verilir.Sonra isteme nişan.Nişanda baklava olur zaten.Onun yanına tek lokmalık şeyler.Meyve suyu limonata.En ilgincini yazayım benim nişanımda ek ayran da dağıtıldı.Yaşlılarımız vardı.Zaten şekerleri varmış içecek seçeneği olsun diye ayranda almıştık.Uzaktan gelenler olacağı için saat 18 gibi dedik. asitsiz içecek meyve suyu geliyor bir tek aklıma.
yukarıda cevabını yazdım ama siz alıntılamayı unutmuşum.Kişi sayısına bağlı olarak.Porsiyonluk tartlar veya cheesecakeler ,ya da tuzlu bi şeyler.(Yemesi kolay olan şeyler olsa daha iyi olur) İçecek ise asitli asitsiz seçenekleri olsa iyi olur.bi de ne zaman olacak öğleden sonra mı akşam mı?
Aynı şekilde size de yukarıda cevap yazdım ama sizi alıntılamayı unutmuşum.Biz doğulu olduğumuz için yöresel şeyler vardı yani bildiğin yemek verdik içli köftesisinden kavurmsına çorbsına vs baklava verdik .
Ancak buralarda yani Ege bölgesinde gün şeklinde ikramlık yapılıyor kek sigara böreği minik çizkekler yaprak sarma mayonezli salata
Evet akşam olacak. Havuç tarator gibi mezeler mesela basit mi gösterir?Öğleden sonra gibi vakitlerde olacaksa tavuk pilav bile olur. Akşam olacaksa gün tabağı olur.
baklavayı az önce yazdılar, nişan pastası kesilip verilirse bir de üstüne baklava ağır olmaz mı? siz ne dersiniz?Benim nişanımda kıymalı pide baklava pasta keşkek vardı bir de salata ama 2018 yılında oldu ayrıca kapı önünde yemek vermiştik erkenden gelen için yoldan gelen için. Şuan genelde gün tabağı oluyor
Büyükşehirde salon fiyatları biraz pahalı geldi bana ve iki tarafında çağıracağı kişi çok az sayıdaydı. toplamda 30 kişiyiz.Kendikimde ikramlık pasta poğaça kurabiye ve börek vardı sözümde yani evde olmuştu nişan büyüktü salondaydı
Ayran alayım haklısınız. Baklava da sanırım şart, şu anda anladım.Bizde uzaktan gelinecekse önce yemek verilir.Sonra isteme nişan.Nişanda baklava olur zaten.Onun yanına tek lokmalık şeyler.Meyve suyu limonata.En ilgincini yazayım benim nişanımda ek ayran da dağıtıldı.Yaşlılarımız vardı.Zaten şekerleri varmış içecek seçeneği olsun diye ayranda almıştık.
Havuç tarator basitleştirmrz ama yemesi kolay olmaz.Şey gib düşünün elinize alıp hop diyr yenilebilecek şeyleryukarıda cevabını yazdım ama siz alıntılamayı unutmuşum.
Aynı şekilde size de yukarıda cevap yazdım ama sizi alıntılamayı unutmuşum.
Evet akşam olacak. Havuç tarator gibi mezeler mesela basit mi gösterir?
Olabilir kuzenim yakın zamanda nişanlandı ama evde olmadı mekan tutmuştu böyle bir masa vardı makarna salatası çiğköfte mercimek köftesi poğaça börek baklava sarma pide keşkek ve tatlı vardı böyle bir masa herkes kendi aldı yedibaklavayı az önce yazdılar, nişan pastası kesilip verilirse bir de üstüne baklava ağır olmaz mı? siz ne dersiniz?
Paylaştığınız görsel için çok teşekkür ederim, fikir oldu.Olabilir kuzenim yakın zamanda nişanlandı ama evde olmadı mekan tutmuştu böyle bir masa vardı makarna salatası çiğköfte mercimek köftesi poğaça börek baklava sarma pide keşkek ve tatlı vardı böyle bir masa herkes kendi aldı yedi
Ayran olması niye ılgınc?Bizde uzaktan gelinecekse önce yemek verilir.Sonra isteme nişan.Nişanda baklava olur zaten.Onun yanına tek lokmalık şeyler.Meyve suyu limonata.En ilgincini yazayım benim nişanımda ek ayran da dağıtıldı.Yaşlılarımız vardı.Zaten şekerleri varmış içecek seçeneği olsun diye ayranda almıştık.
Bize ilginç gelmedi zaten bizde var . ama kendi arkadaşlarıma ilginç gelmişti .İlk defa görmüşler nişanda içecek seçenekleri arasında ayranı.(normal nişan tatlı ve içecek sadece yemek felan yok.) İnsanlara farklı geldiği için öylr yazdım.Ayran olması niye ılgınc?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?