evde tekim korkuyorum :(

ymnmhmtbsr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
156
46
31
Eşim işi gereği yanımda değil çarşambaya kadar yalnızım korkuyorum uyuyamıyorum uykusuzluktan gözlerim yanıyor ama uyumaya da korkuyorum

ışıkları açık bırak.
koridor-mutfak-wc.
sonra bi abdest al.
ama ben böyle zamanlarda abdest alıp namaz kılmaktan da korkardım.
yatağa yat ve içinden say.dua et.bşiey olmadığına kendini inandır.
bişey yok sonuçta.

Kapılari pencereleri kilitleyin iyice.Ve aksam otururken hem salonun hem mutfagin lambasini yakin ki ilgi cekmeyin.Alin cerezinizi elinize film izleyin,internette gezinin.Onedioya bakin orada baya vakit geciyor

Oglum doğana kadar ben de korkardim küçücük bebek bile cesaret veriyor insana
kötü düşünmeyin kk da takılın biraz oyun bölümünde falan güzel vakit geçiyor

Benim eşim de sabah 7 de ise gidiyor ben de o saatte uykum bölünüyor ve kocaman evde yalnız kalmaya korkuyorum.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim ama tv ve ışıklar her daim açık ama yine de korkuyorum olağanüstü bişey görmekten duymaktan yanıma çağıracak kimse de yok :KK43:

mısır patlat
tatlı yap
kömik şeyler seyret
7şer defa felak nas oku bitene kadar korktuğunu bile unutursun

Onceden bende çok korkardim ama insan alısiyor zamanla.Arkadaslarinda dediği gibi dua et, tv aç, ışık aç başka şeyler düşün.

Canım çocuğunda varmış neden korkuyorsun kitle kapını uyu
ben sık sık kalıyorum hiç birşey olmuyor güven bana :)
Ya aşırı paranoyak vesveseli bir insanım başka şeyler de düşünsem oğlumla da ilgilenmem içimden bişey korkmam için dürtüp duruyor beni

Canım çocuğunda varmış neden korkuyorsun kitle kapını uyu
ben sık sık kalıyorum hiç birşey olmuyor güven bana :)
Ya aşırı paranoyak vesveseli bir insanım başka şeyler de düşünsem oğlumla da ilgilenmem içimden bişey korkmam için dürtüp duruyor beni
Kur'andan acip okumadiginiz surece ezbere bildiginiz sureleri adetliyken okuyabilirsiniz..
Korkmayin.. Korkacak hicbir sey yok ;-)
Gerçekten mi ya bu konu çok tartışılıyor okumaya çekiniyorum

X