- 21 Kasım 2012
- 9.076
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Senin her konun kv ile alakalı. kendi ailene gidp gelmiyor musun? Kv gidip gelmek yerine kendi ailenle daha sık zaman geçir. Eşin anlayışlı birisi değil. Benim eşim de aslan burcu ama ailesiyle iyi olmam için bana baskı kurmuyor. Ben mesafeliyim ve sık gidip gelmiyorum. Çoğu zaman tek başına gidiyor annesine.
Ama sizin baya bir sırununuz var bununla alakalı. Bence onun demesi yerine sizin çoktan boşanmak istiyorum demeniz gerekirdi. Ona çok taviz verilmiş gibi gördüm açıkçası.
Bu konuda alttan almak zorunda değilsin kimseyi sevmek iyi anlaşmak zorunda değilsin. Ortada sana saygı duymayan bir aile var sen neden saygı duyacaksın? Dik dur ve boşanmak istediğini bu şekilde baskı altında yaşamaktan sıkıldığını belirt bence. Ki zaten evliliğinin son noktasına çoktan gelmişsin bana göre. Yani bunu düşünmesi gereken sensin eşin değil.
eşim ya ailemle iyi oluruz ya biter diyor, bu konu onun için hayati hatta hayatındaki tek önemli mesele. ısrar ve inatla bunu söylüyor.ne söylesem ona bahane geliyor artık. kv ile barışmak istemedim evet çünkü benimde gururum var. bana saygısız davranan insana ben niye sürekli alttan alayım. eşime zaten boşanmak istiyorsan söyle diyen benim...artık üzülmek istemiyorum diyen de benim. bunlardan sonra kendisi söyledi karar vereceğini.