Evi benimseyemiyorum

Sananesebo

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
8
1
25
Merhabalar şimdi benim sorunum şu nişanlım uzun süre bekar ve tek başına yaşamış biri ve bazı davranışları bana çok zor geliyor evlenmeyi düşünüyorum ama kararsız kalıyorum geçen yumurta aldık tabi poşette bi tanesi kırıldı bana gerizekalı dedi dün ekmek kırıntısı döküldü yere bu ne dikkat et böyle olmaz felan dedi aşırı derecede titiz ve diktatör bi insan benim evi benimsememe izin vermiyor bile ne yapabilirim
 

dstn33

ALLAH VAR GAM YOK.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
5.856
9.669
Merhabalar şimdi benim sorunum şu nişanlım uzun süre bekar ve tek başına yaşamış biri ve bazı davranışları bana çok zor geliyor evlenmeyi düşünüyorum ama kararsız kalıyorum geçen yumurta aldık tabi poşette bi tanesi kırıldı bana gerizekalı dedi dün ekmek kırıntısı döküldü yere bu ne dikkat et böyle olmaz felan dedi aşırı derecede titiz ve diktatör bi insan benim evi benimsememe izin vermiyor bile ne yapabilirim
Evlenince duzelmeyecek
 

ChocolateCookie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
2.406
21.201
Merhabalar şimdi benim sorunum şu nişanlım uzun süre bekar ve tek başına yaşamış biri ve bazı davranışları bana çok zor geliyor evlenmeyi düşünüyorum ama kararsız kalıyorum geçen yumurta aldık tabi poşette bi tanesi kırıldı bana gerizekalı dedi dün ekmek kırıntısı döküldü yere bu ne dikkat et böyle olmaz felan dedi aşırı derecede titiz ve diktatör bi insan benim evi benimsememe izin vermiyor bile ne yapabilirim
Siz evlenincede diken üstünde olacaksiniz .. iyi düsünün evlenince degismez cünkü
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 919 gün geçti.

sonmelodi00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
721
1.462
28
Herkesin oturttuğu bir düzeni oluyor çok iyi anlıyorum. Bende bu konularda çok titizim. Öğrencilikten kalma bir şey sanırım benimki en ufak bir israf yapamıyorum. Bir şeylerin dökülmesine tahammül edemiyorum. Eşimi de uyarıyorum bu konularda sürekli.
Sizde nişanlısınızla konuşun durumu anlatın, sizi üzdüğünü söyleyin. Eğer devam ediyorsa bu davranışlara yapacak bir şey yok. İnsan bir yaştan sonra çok zor değişiyor.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1049 gün geçti.

Dunyayigeziyorum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
75
113
38
Evlenmeyin derim ben. Daha nisanlılık doneminde size gerizekalı diyen bir insanın size sevgi ve saygısının oldugunu ben sahsen dusunmuyorum. Daha nişanlıyken size gerizekalı diyen bir insandan ileride cok daha agır hakaretler duymanız mumkun. ( Tabi aranızda gecen bu konuşma, şaka yollu gülerek söylendiyse o başka ....) Karar sizin. Hersey gönlünüzce olur umarım....
 

Nur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
58
43
28
İyi düşünün,değerlendirin. Gerizekalı demesi hiç hoş değil ve böyle kişiler genelde karşısındakinin yaptığı her şeyi eleştirir- beğenmez ayrılın ayrılmayın diyemem sizin bileceğiniz bşey ama daha nişanlılıktan böyleyse gerçek anlamda düşünmelisiniz
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-12-2022

Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 185 gün kaldı.

Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin dalağı, karaciğer tarafından denetlenen eski kan hücrelerinin kaldırılması ve antikor üretimi gibi fonksyioları üstlenecek. Hamilelik hormonları bağırsak kaslarını gevşettiği ve sindiriminizin daha yavaş ve az verimli olduğu için kabızlık yaşamanız muhtemeldir. Bebeğinizin cildi çok ince olduğu ve damarları deri üzerinde gözüktüğü için bebeğinizin vücudu lanugo adı verilen inci tüyle kaplanır. Bebeğinizin tırnakları iyice oluştu ve bebeğiniz kollarını ve bacaklarını hareket ettiriyor. Bugünlerde ultrasonda bebeğinizi baş parmağını emerken görebilirsiniz. Uyurken yastığınızı yükseltmeniz reflü ve mide ekşimesi sorununuza yardımcı olabilir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 45 gr. - Yaklaşık boyu : 74 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Portuga

İyi bir hayat süreyle ölçülemez.
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.134
6.681
Evlenme daha hakarete şimdiden başlamış sana saygısı yok ileride iyice tepene çıkar
 


Rojjin

La Tahzen...
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
2.179
6.600
Gerizekalı dedi öyle mi?
Bu nişanı atarak aklınızı ispatlayın.
 

umutluyum_2706

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.112
738
32
Merhabalar şimdi benim sorunum şu nişanlım uzun süre bekar ve tek başına yaşamış biri ve bazı davranışları bana çok zor geliyor evlenmeyi düşünüyorum ama kararsız kalıyorum geçen yumurta aldık tabi poşette bi tanesi kırıldı bana gerizekalı dedi dün ekmek kırıntısı döküldü yere bu ne dikkat et böyle olmaz felan dedi aşırı derecede titiz ve diktatör bi insan benim evi benimsememe izin vermiyor bile ne yapabilirim
Ne hakla size gerizekalı deme hakkı var size bilemedim nasi bi yüz vermişsiniz. Bana ole dese hepsini kırar atardım
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 651 gün geçti.