Evi terk ediyordum..

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
Günaydın
Dün akşam anlamsız bir tartışma yaşadık eşimle.
Ben gene yorgunluk hali koltukta uyukluyordum, dürtükledi "ekmek arası hazırlar mısın" dedi. Gözümü açamıyorum ve mahmurlukla "sen hazırlasan kolumu kaldıracak halim yok" dedim trip attı,surat astı. Uyumaya devam ettim.

Tuvalet için kalktım kendine hazırlamış yiyor. "Bak zor değilmiş yani sen de yapabiliyormuşsun" dedim.
"Git başımdan, gözüm görmesin senden bir şey istedik bin laf işittik. Sana artık katlanamıyorum, boşanacağım git bu lafları da babana söyle" dedi.
Şok içerisinde gözümden yaşlar istemsizce akarak dinledim. "Yazıklar olsun" çıktı sadece dudaklarımdan.
Odaya gittim üstüme giyindim, çantamı aldım baktım bu geldi nereye dedi "Babama iletmeye gidiyorum istediklerini" diyince sabah gidersin şimdi gitme vs şeyler söyledi.
"ne fark eder ha şimdi ha sabah madem bana katlanamıyorsun gece de gözün görmez"
"Tamam hayatım geç içeri otur" dedi ama yaptığı çok zoruma gitti. Bütün gece ağlattı ben. Sonra yatağa geldi "haksızsın kabul et, ben de çok üzdün özür dilerim. Senden boşanmak, seni görmemek bu dünyada en son isteyebileceğim şey bile değil, sinirle söyledim" diyip bana sarıldı ama ben bütün gece put gibi yattım.

Şimdi ben bu adama ne yapayım kızlar nasıl bir tavır alayım? Ortada sebep yokken bu kadar tepki vermesi beni çok kırdı.. Tavsiyelerini bekliyorum..

Artık öyle kolay söyleniyor ki bu git demeleri, ama iş ciddiye binip kadın gitmeye çalışıncada panik oluyorlar sanki ne yaparlarsa yapsnlar onlara mecburmuşuz gibi, eşinde o sinirle ve gitmezsin diye sana hava atmış ama sonra pişman olmuş , sende çok kırılmış sın allah yardımcın olsun canım

Boşanma,ayrılma kelimesi çok tehlikeli eşler arasında. Dinen talak sayılabilir. Dikkatli kullanılmalı hem dinen hemde kırıcı olması bakımından..
Şu anda yapacak bişeyiniz yok.Büyük bir sorun değil,oturun konuşun,başka dertleriniz yoksa kısa sürede normalde dönersiniz.

Bence bir anlık sinirden öyle söylemiş evet yanlış, tartışma yaşamışsınız da keza. Yine de sizi çok kıracak bir harekette bulunmamış aksine özür de dilemiş güzel şeyler de söylemiş kendince. Sizi kaybetmek istediğini düşünmüyorum o sözlerinden de belli oluyor. :KK60: Siz de biraz "bak zor değilmiş" tarzı sataşmışsınız en başta sanki biraz orada da susmalıydınız sanki sonuçta hazırlamış sizi zorlamamış:oops:

Günaydın
Dün akşam anlamsız bir tartışma yaşadık eşimle.
Ben gene yorgunluk hali koltukta uyukluyordum, dürtükledi "ekmek arası hazırlar mısın" dedi. Gözümü açamıyorum ve mahmurlukla "sen hazırlasan kolumu kaldıracak halim yok" dedim trip attı,surat astı. Uyumaya devam ettim.

Tuvalet için kalktım kendine hazırlamış yiyor. "Bak zor değilmiş yani sen de yapabiliyormuşsun" dedim.
"Git başımdan, gözüm görmesin senden bir şey istedik bin laf işittik. Sana artık katlanamıyorum, boşanacağım git bu lafları da babana söyle" dedi.
Şok içerisinde gözümden yaşlar istemsizce akarak dinledim. "Yazıklar olsun" çıktı sadece dudaklarımdan.
Odaya gittim üstüme giyindim, çantamı aldım baktım bu geldi nereye dedi "Babama iletmeye gidiyorum istediklerini" diyince sabah gidersin şimdi gitme vs şeyler söyledi.
"ne fark eder ha şimdi ha sabah madem bana katlanamıyorsun gece de gözün görmez"
"Tamam hayatım geç içeri otur" dedi ama yaptığı çok zoruma gitti. Bütün gece ağlattı ben. Sonra yatağa geldi "haksızsın kabul et, ben de çok üzdün özür dilerim. Senden boşanmak, seni görmemek bu dünyada en son isteyebileceğim şey bile değil, sinirle söyledim" diyip bana sarıldı ama ben bütün gece put gibi yattım.

Şimdi ben bu adama ne yapayım kızlar nasıl bir tavır alayım? Ortada sebep yokken bu kadar tepki vermesi beni çok kırdı.. Tavsiyelerini bekliyorum..
Gitmelisin belkide ama boşanmak için değil burnunu sürtmek için

sebebe bak adamın dediğine bak,al tavayı geçir kafasına dengesi gelir yerine..hey allahım yarabbim akıl ver şu erkek milletineee!!!!

Uyuyan insanı dürtükleyerek uyandırıp, bana ekmek arası hazırla demek nedir yav? Çocuk gibi... Eli ayağı mı tutmuyor, çok mu şımarık büyütülmüş? Bu meseleyi boşanmaya getirebilmesi de ayrı beceri. Ben olsam şunu yapardım, bunu yapardım demeyeceğim, zira hiç o kadar sabırlı, anlayışlı, alttan alan bir yapım yok. Şimdiye bütün mutfağı geçirmiştim kafasına. Siz öyle yapmayın tabi. =) Genelde böyle midir eşiniz? Eğer böyleyse, onun bu tavırlarının ne kadar kırıcı olduğunu kendisiyle konuştunuz mu?

Konuyla ilgili genel bir bilgi vermek isterim.evi ilk terk edip giden es (dayak,cana kast vb.haric...onda da polisin gelip evden almasını tercih edin kanıt bakimindan) boşanma davalarında 1-0 yenik başlar. Evi terk etmeyin karşı taraf gitsin.

Kısmında hafif bir tahrik sezdim gerek yoktu bence. Tabi verilen cevaplar çok kırıcı üzücü.abartmis yani.

O cantayi aldın ayakkabı giydin ...çıkacaksin o zaman o evden.en azından eşiği aşacaksin yani.yoldan döndürse daha iyi olurmuş. Dondurecek adam gelirdi zaten peşinden.

Cok kolay söyleniyor artik Git , gitmeye kalksan ozamanda kalman icin cabalarlar... aslinda gitmelisin belki korkutnalisinki birdaha git demek istedigi an 10 kez düsünsün.. cocuk oyuncagimi bu gitt demek... hem cok kirici hemde iliskinin temelini bozuyor bence..

Yuh yani, bir tost yüzünden!! Adam kaç yaşında ki?
Bence hemen ağlamayacaktın; boşboğazlık etmiş. "Niye ben gidiyorum, sen defol git. Hakime de uykusundan uyanıp bana tost yapmadı diye boşamak istiyorum dersin" deseydin.

sinirlede olsa söylenmez öyle şey,

ama canım diğer konularından biliyorum sanırım fazla halsizsin kanına falan baktırdın mı?

Neyse en azından gerı adım atmıs
esınız ısten gelmıstı de yemek mı yoktu buarada?

yahu eşler arasında olur böyle şeyler. Ne var sanki adam eşine nazlanmış. olabilir yani hemen evi terk etmek de nedir?
üstelik kalktığınızda sizin söylediğiniz cümlede masum değil. keşke birşey demeseydiniz. insanlar neler yaşıyor yinede oturuyor evinde yapmayın Allah aşkına..

X