Evimde ayagini uzatan misafirden nefret ediyorum nasil Basa cikmaliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O koltukta aylarca aynı pozisyonda kalacak değil ya,muhtemelen bugün yarın gider,görmezden gelin olsun bitsin.Adamı sevmiyorsanız eşinizle konuşursunuz bir daha yatılı gelmez.

Evde yatılı arkadaş kabul etmek bana ters erkek arkadaş ne yahu bu rahatlığı nereden alıyor ne cürettle!!

siz ne yapacaksiniz ki esinizle konusun bu durumu yada davet etmeyin evinize baska ne yapacaksiniz

eve yatılıya kalacak kadar samimi arkadaş bence ayağını uzatacak kadar da samimidir, bu yönüyle misafiri haksız bulmadım ben.

ama bununla nasıl başa çıkarım diye sormuşsunuz siz, bence eşinizle konuşmalısınız.
sizin kurallarınıza uygun misafirleri davet etmeli, ya da davet ettiği misafiri uyarmalı, ama bu kurallar sizin misafirleriniz için de geçerli olmalı elbette.

Ben evime gelen misafir rahat etsin isterim.
Ayaklarını nereye uzatıyor sanki, koltuk üstüne değil mi?
Yemek yenen masaya ya da üstünüze uzatmış gibi tepkiniz..
Tuhaf..

Eğer yakınımsa evde amuda kalkarak tv seyredebilir ,sıkıntı yok :KK48:
Çok yakın değilse,ben de rahatsız olurdum,rahat olmak ayrı şey ,cılkını çıkarmak ayrı :kahve:

senin gene iyi esinin arkadası yada kuzeni benim esimn oturusu oyle ayyy annem var kız kardesim var üstünde kumas pantolon bacaklar acık yada bi bacago asada biri yukarda oturur her taraf meydanda anansı babası neyki ne olsun demisler valla cok dogru anasının babasının yanında 35 yasında adam kilotla dolasırsa ne olur yani evlenmeden bilemiyosun valla

Bizde butun misafirler oyle ben gittigimde hayatta yapamam...
Ama napalim canim yapacak birsey yok misafir onlar :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X