EVİMDE Kİ YARATIK!

Mai ve siyah

Kahve nefestir ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
84
62
kızlar iyi değilim hiç iy değilim .camın önünde tüle yapışmış orta boy bi kertenkele var ben hiç iyi değilim. eşim bu gün mesaiye kaldı şansıma tekim evde bana yardım edecek biride yok . of off ağlıyorum ben bu yaratıkla napıcamm küçük böcek bile öldüremem ben yüreğim ağzıma gelir bu şey beni çıldırtacakk. yarım saattir izliyorum hiç hareket etmiyor ALLAHIM KEŞKE ÖLÜ OLSA ama içimden bi ses canlı diyor. offf ben napıcam koltuğun tepesindeyim yere bile inemiyorum çok korkuyorum bana yardım edecek fikri olan var mı ?:KK17::cry:

canım korkma kertenkele kesinlikle insanlara yaklaşmaz.belki o da senden korkmuştur hareket etmiyordur. çok korkuyorsan o odadan çıkıp kapısını kapat.eşin gelene kadar girme eşin gelince yakalar.

Ölü değildir o hareket etmiyordur..
Annem bi Bezle tutar dışarı koyardi
Tabi siz yapamazsiniz sanırım :KK43:

kızlar iyi değilim hiç iy değilim .camın önünde tüle yapışmış orta boy bi kertenkele var ben hiç iyi değilim. eşim bu gün mesaiye kaldı şansıma tekim evde bana yardım edecek biride yok . of off ağlıyorum ben bu yaratıkla napıcamm küçük böcek bile öldüremem ben yüreğim ağzıma gelir bu şey beni çıldırtacakk. yarım saattir izliyorum hiç hareket etmiyor ALLAHIM KEŞKE ÖLÜ OLSA ama içimden bi ses canlı diyor. offf ben napıcam koltuğun tepesindeyim yere bile inemiyorum çok korkuyorum bana yardım edecek fikri olan var mı ?:KK17::cry:

Ben de tarantula falan sandim. O odadan cikin, kapi altinda bosluk varsa bir seylerle kapatin. Kocaniz gelince halletsin. Korkunuz var belli, orda durmayin, alti tikali kapidan cikamaz nasilsa

Bir şey yapmaz kertenkele. Ne ısırır ne sokar çok severdim hep yakalardım :KK70: zaten yaklaşsanız kaçar gider yüksek ihtimalle, kapıları kilitleyin oda değiştirmesin sonra zor bulursunuz çok hızlı hareket eder.
kertiş.jpg

Bu arada sizi çekirgemle tanıştırayım:KK70:

BENDE HERLADE ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA Apartmanı ayağa kaldırırdım kelebekten bile korktuğu için sizi anlayabiliyorum
yapcak ne olabilir bilemedim

ay kızlar ben öldüremem ki zaten eminim canlı o şey ama hiç hareket etmiyor. çıkıcam odadan ama tülden başka yere geçicek diye korkuyorum gözden kaçırırsam bu gece evde uyuyamam ben

ay kızlar ben öldüremem ki zaten eminim canlı o şey ama hiç hareket etmiyor. çıkıcam odadan ama tülden başka yere geçicek diye korkuyorum gözden kaçırırsam bu gece evde uyuyamam ben

Bir şey yapmaz kertenkele. Ne ısırır ne sokar çok severdim hep yakalardım :KK70: zaten yaklaşsanız kaçar gider yüksek ihtimalle, kapıları kilitleyin oda değiştirmesin sonra zor bulursunuz çok hızlı hareket eder.Eki Görüntüle 1586947
şuan yanımda olmanızı çok çok çook isterdim:KK43:

Cam açık mı ? Açıksa camdan kaçar gider. Korkmayın size bir şey yapmaz. İnsan sesinden korkup kaçarlar genel olarak.

Ya o kadar korkak olmayin. Siz ondan buyuksunuz bir sey yapamaz. Ben alir elime disari atardim. Siz de bir peceteyle kuyrugundan tutup disari atin.

Sari seffaf gibi bir renkte ise suleymanciktir. Ismi gibi naif bir hayvandir asla da zarar vermez :)

Perdeye hapsedip camdan dışarı atabilirsin. Korkuyorsun ama akşama kadar korkmaktansa, bir dakika korkmak daha mantıklı.

Bir şey yapmaz kertenkele. Ne ısırır ne sokar çok severdim hep yakalardım :KK70: zaten yaklaşsanız kaçar gider yüksek ihtimalle, kapıları kilitleyin oda değiştirmesin sonra zor bulursunuz çok hızlı hareket eder.Eki Görüntüle 1586947
Cekirgen de pek sevimliymis :KK66:
Kertenkele olsa durmaz elde bu durmus valla

X