- 11 Mart 2015
- 259
- 47
- 34
Arkadaşlar 11 aylık evliYim.evlenirken eşime annenle ayrı olsun evimiz ama gelip giderz hep dedm anlaştk. evlendikten 4 ay sonra annesi geldi ve 7 aydır bizde gitmedi. ole cok cadımı vilmiorum size anlatayım. Surekli sanki hic gormeöis gibi aman oglum canım oglum. Bana adımı bile solemio ama annemler geldiginde kızım kızım die canını verecek neredeyse. mutfaktan elma alıyo 2tane birini eşime verio gelin sende yermiydin yoksa dio. çok hasta oldugumda bi çorba bile ısıtmıo. hastayken sofrayı kuruyo oglum sana yemek yaptm gel dio. Eşimde allah razı olsn bi o bakıo bana yemek yapıo bana. Bazen abartıyorm diorm kotu dusunme diorum ama elimi kesmiştim elime dikiş atıldı 10gun hareket ettirmek falan yasaktı bide sag elim hiç bi iş tutamıcam. Bi geçmiş olsun bile demedi evine gitti hemen bi hafta sonra geldi amaa sen elinimi kesmiştin falan die numara yaptı halbuki gordu. Yani ben evde iş yemek twmzlik yapıom hazır hepsi nasılsa die gitmio die dusunuorm. eşimde o bilmeden yapar o bilmeden soler o anlamaz bişiden Falan dio. dışarı yeöege çokalm başbaşa desek evde yemek varya nie boşa para verionz dio.. Yani dışarı çksam eve hiç girmek istemiorm o kadar bunaldm.. millet evlenince kilo alır ben çookk zayfladm.. sizlere anlatmak istedim.. hergun aglıorm eşim ne oldu dio soleyemiomda onunda anası.