- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi usuyenprenses
Yıllardır çok bunaldım artık sizinle paylaşmak istiyorum çözümü olmasa da rahatlarım.Annemle babam her gün kavga ediyor her konuşmalarında istisnasız kavga çıkıyor annemle babam teyze çocuğu severek değil ailelerin zoruyla evlenmişler annem çok saf kalpli bir kadın kendi halinde namazında kuranında tek kötü huyu temiz olmaması babam da çok titiz babam her gün alkol alıyor eve geç geliyor bu yaklaşık 12 yıldır böyle daha öncesinde sorun yoktu babam bizim dışarıya çıkmamıza izin vermez akrabalarımıza bile rica minnet zor gideriz her pazar kendisi dışarıya gezmeye gider ama yazın bile bizi pazar günü eve tıkar akrabalarımla evlerimiz yan yana onlar hep birlikte her pazar denize pikniğe gider biz bakarız yaşım 24 belki çocukça gelebilir ama içimde ukte bize nasılsınız diye hiç sormaz hep bağırır konuşsak gülsek bir susun ne konuşuyorsunuz ne gülüyorsunuz diye azarlar misafir geldimi hep bize bağırır rezil eder ama bize paranızı veriyorum aç mı bırakıyorum benden ne istiyosunuz der Allah razı olsun aç bırakmadı ama ben aç kalsaydım da babam beni elimden tutup gezmeye götürseydi babasıyla iyi anlaşan kızlara hep imrenirim hala özenirim işte böyle sürekli huzursuzluk var evde babam düzelmez mi bu saatten sonra hep dua ediyorum ama ayrıca nişanlıyım bilenler vardır evliliği de bir kaçış olarak görüp yanlış karar vermek istemiyorum babamdan ilgi görmediğimden ilgi gösteren nişanlımla hep daha fazla ilgi istediğimden kavga ediyoruz onu da çok bunalttım