konum belki size sıkabilir ama bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ben daha 17 yaşındayım benim babam emekli ama sonradan kendi isteğiyle uluslararası bi gemide çalışıyo yani 3 ayda bir anca geliyo veya gelmiyo çünkü benim babam biraz işkolik bi insan. annem 71li babam 57li yani aralarında baya yaş farkı var. biz şuan oturduğumuz evi yaklaşık 6 sene önce aldık 5 senedirde bizim bu aşağıda bilgisayarcı bi abi var C kişisi diyelim ona 78li. annemle bunlar gayet iyi arkadaş ki bu benide mutlu ediyodu başlarda bende çok severdim çünkü C kişisini gelir bizde kahve içerdi köpekleri birlikte dolaştırırdık bize bi abi gibi davranır bizi kardeşi gibi sever vsvs ama babam gelince annem falan o pek görüşmezdi çünkü babamın kıskanıcağını düşünürdü ki kıskanmakta haklı bence. bizim eve 8den önce kimse gelmiyo genelde çünkü annem çalışıyo 2 senedir benle kardeşim okula ordan etüte ablamın dans dersleri universitesi falan. biz babam geldiği zaman ablam ben kardeşim genellikle etütü dansı falan aksatıp babamıza zaman ayırıyoruz çünkü geldiği zaman napsın oturuyo anca evde sıkılıyo. ama annem oralı bile olmuyo ilgilenmiyo bile babamla e üzülüyo adamcağız kaç senelik karısı sonuçta yanyana bile yatmıyolar babam salonda yatıyo arada annem kızlar gelin benim yanımda yatın falan diyo bana sürekli şikayetleniyo gitsin artık vsvs diye ama anne neden boşanmıyosunuz diye sorduğum zaman cevap vermiyo. neyse annem böyle babama soğuk olduğu sıralar dikkatimi çekti annem C kişisiyle arkadaş olduktan sonra böyle oldu özellikle şu sıralar annem menapoza falanmı girdi ne bilmiyorum sürekli bi sinirli sürekli sanki bi böyle tekrar 20lerine dönme çabası C bazen bize geldiğinde bişey diyo bozuluyo hemen trip atıyo falan ve o annemi ikna edebilen çok nadir kişilerden ben bilgisayarımı telefonumu o sayede aldırdım dudağımı onun sayesinde deldirdim falan ve viberden falan sürekli konuşuyolar. annemin telefonunu alamam ben normalde ama bi ara bişeye bakıyoduk annemle telefonundan canımdan mesaj geldi böyle viberdan tabi viberda mesaj direk gözüküyo ya gülen suratmı ne yollamış işte annemde hemen bi panik aldı telefonu elimden. babam geçen geldiğindede ona yeni bi telefon aldık anneminkinin aynısı ama renk farkı var babam hemen ertesi günü geri dönücekti gemiye neyse herşeyini hazırladık falan babam dediki hayatım senin kaplarından birini verirmisin gemide kullanıyım. annem bi triplere girdi vermedi kap falan anne dedim saçmalama neden vermedin e onları bana C aldı şimdi hediyeyi hediye vermek olmaz falan dedi . tamam anlıyorum tabiki hediye hediye verilmez ama kocan ya o senin hem onu söyleyebilirdi c ye o da anlayış gösterirdi herhalde bi kap sonuçta hatta c bize geldiğinde annen bi kap için ortalığı inletmiş saçma vsvs tarzı konuştu. ben hiç ama c nin böyle bi anneme yakınlaşmaya çalıştığını falan görmedim. annem sanki biraz yakınlaşmaya çalışıyo hatta ondan hoşalanıyoda olabilir o neden benden hoşlanmıyo diyede kızıyo olabilir ve o yüzden c nin söylediği ufak bişeye bile alınıyo bozuluyo. he iyidir derdini paylaşırsın kahvenide içersin midye biranıda yaparsın falan ama ben bu kadar yakın bi arkadaşlık olacağını düşünmüyorum yoksa bence babama da böyle davranmazdı bana bendeki o duygu bitti gitsin çalışsın ne zaman gidicek tarzı konuşmazdı. siz ne düşünüyosunuz?