uzun zamandır yazmıyorum bizdeki son değişikliklerden haber vermek istedim tüm görüşmelerimiz gecen hafta bitti. şimdi uzmanımız bizim hakkımızda rapor yazıp kurula sunacak kurulda bizi onaylarsa biz sıraya girmiş olucaz arkadaşlar.inşallah hayırlısıyla bebişim gelip konuverir kucağıma. çok heyecanlıyım avuçlarım terliyor ne yapıcağımı bilemiyoru.içimden bises kalk kızım alışveriş yap bebiş geliyooooooo diyo öbür tarafta heycan yapma otur orturduğun yerde diyor.düşüncelerim bile karmakarışık çok mutluyum çok heyecanlıyım çok istiyorum etrafa söyleme işi aklıma gelince o bakışları düşündükçe biraz boğazım düğümleniyor.komşulara ne derim akrabalar arkadaşlar......
etrafın söylediklerini çok önemseyen biri değilim aman ne bileyim endişe ediyorum biraz.konu da ne dersiniz özellikle bebişine kavuşanlar duygulanızı bizimle paylaşın...
bu arada bebişim kız olursa adı hazır ASYA olucak Rabiim izin vevrirse
erkek isimi bulamadım daha
esma16 aynı gün başvuru yapmıştık. bizde hala bir gelişme yok. 2 ay oldu arayan soran yok. yüz üze görüşmede neler soruyorlar biraz anlatırmısın.
referanslarınızı aradılar mı? yada çağırdılar mı? hepimizin güzel duyguları var. allah kalbine göre versin.
zamancım kader arkadaşım benim.hiç zaman kaybettme hemen işlemlerini bitirmeye çalış ama şunu söyleyeyim bu fikir bile evimizin havasını nasıl değiştirdi öyle değilmi?o kasvetli günler biiti kürler ilaçlar testler kan testi..... çok şükür evimizde artık bebiş heyecanı var.ben bebişime bişey almak istedim sadece bişey onun varlığını biraz daha hissetmek için gittim bebişime önlük aldım 5 liraya kırmızı kenarlı önünde çok şirin bi inek olan bi önlük sadece bi önlük... ama benim için o önlük öyle bir umut ki benim için paha biçilmez.
vay bacım ya azospermiden buraya sen başvurdun değilmi kız mı erkekmi bebişin sıran belli oldumu bizim müracat işi eşimin isteği üzerine dün ertelendi son kez kaan hocada tedavi olucak bende üstelemedim tamam dedim inada bindirir yok der diye korktum:18: ama haklısın evimizde bi değişiklik var sanki üzerimizden yük kalkmış gibi ne bilim bişey varmış bizi sıkan ama artık gitmiş gibi eşimle arada netten beşiklere kıyafetlere falan bakıyoruz oda istiyor kızıma şunu alcam bunu yapcam diyor ama işte aması var aklında kaan hocanın dediği son tedavi var aklımda kalmasın ilerde keşkem olmasın bi kaç ay bekle şu tedaviyi olim bitsin sonucu görelim diyor bende tamam dedim ne diyim aslında ben müracat etmeyi ve o sırada tedavi olmayı dedim hiç değilse sıramız ilerlerdi vakit kaybetmezdik aklımda acabalar varken olmaz dedi sustum şimdi bikaç ay beklicem o arada tedavi süreci biticek ve herşey belli olucak bu arada iş konusu netleşir maaş bordrosu konusunu daha çözemedik 2 aydan önce vergileri düzene girmeden olmuyor gibi bişeyler var bakalım zaten mecbur şu maaş bordro işi yüzünden beklicektik artık napim bunca yıl bekledim biraz daha beklerim minik kızımı şifanurumu
evet canım topikler arası transfer oldum ben:) biz kız erkek ayırmadık şuan için işlemler bitti biz sizi arayıp sıranızı söyleriz dediler bakalım bekliyoruz.
biz sizden olmazı duyduğumuz içinmidir bilmem bütün tedavi sürecini bitirdik.Rabiim bu yolda yardımcınız olsun.doktorlar testler .... çok zor bi sürec inşallah olumlu biter tedaviniz.bizde evlat edinme kararını verdikten sonra cok rahatladık sanki tonlarca yükümüz varmışta şimdi en azından nefes alabilecek kadar hafiflemişiz gibi.ama sürec ilerledikçe benim heyecan çok çok artıyor kalbim sıkışıyor kız.
bebişimi bekliyorum anne olacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla.mutfak tezgafında biberon hayali kurdum az önce mesela
Rabbim ne eylerse güzel eyler.
inşallah arkadaşım ALLAH gönlüne göre versin bizde senin bahsettiğin gibi bütün aşamalardan geçtik
şimdi ise evlat edinmeyi düşünüyorum nasipse!!
biliyoruz bu zor bir süreç ama ALLAH gönlümüze göre verir
bu arada siz hangi ilde oturuyosunuz ve sanırım başvurdunuz evlat edinmek için..
İyi akşamlar arkadaşlar:zaman bir türlü geçmek bilmiyor.Tam 11ay oldu bütün işlemlerimizi bitirdik artık sadece sıramızı öğrenmek kaldı.Ama heyacan hergün artıyor hepiniz gibi bende biran önce meleğimin gelmesini istiyorum.Rabbim işallah hayırlısıyla kavuşmamızıda nasip eder.Rabbim ne eylerse güzel eyler
canım biz 1 kere gittik yüz yüze merkezde görüştük uzmanımız 3 kere eve geldi.gayet sıcak gecti bizi sıkacak zora düşürecek hicbir davranışta bulunmadılar daha çok arkadaş gibiydiler.evi gezdi hazırladımız odaya baktı sonra bütün odaları gezdi.günlük muhabbetler ettik .çok rahattı.referanslarımızı bu hafta içinde arayacağım demişti ama hala aramadı bende merakla bekliyorum aradımı arayacakmı diye ama hala bi haber yok.
sizde gelişmeler nee durumda?2 aydır hiç görüşme olmadımı?
sevgili yürekleri kocaman anneler, hepinize günaydın) kuzucuklarımla anneanne, dayı,yenge, kuzenler ziyareti ve tanışma için benim memlekete gittik.çok güzel 4 gün geçirdik.zaman kısa olunca günler bize yetmedi.bizimkiler yeğenlerine bayıldılar.beni bile unuttular ) pabucum dama atıldı anlayacağınız ) oğlum oradan ayrılmak bile istemedi )
bu arada geçmişi okumadan yazıyorum.bir ara zaman bulursam okuyup hepinize ayrı ayrı yazmak isterim.aramıza katılan yeni anne adaylarımız varsa onlara hoşgeldiniz hayatınızın engüzel kararını vermişsiniz demek istiyorum) kuzularını bekleyen annelerimize biraz daha sabır.ve bebişlerine kavuşan annelerimize de ömür boyu mutlu sağlıklı birliktelikler diliyorum.
veridiğiniz karar sizler için en hayırlı karar olduğunu unutmayın.sakın çevre komşu akraba vs.ne der diye tereddüt yaşamayın.hayat sizin hayatınız sizin yuvanıza melek veya melekler gelecek.ve rabbim öyle bir sevgi veriyor ki anlatılır gibi değil.ben çevremden hep takdir gördüm.herkes çocuklarıma benim kadar değer veriyor.zaten yanlış davrananın yanımızda yeri yok.öyle cahil insanlarla işimiz olmaz benim ve eşimin.sizlerinde işi olmasın)
hepiniz sağlıkla kalın.öpüldünüz.çocuklarımda ellerinizden öpüyorlar.
Nushu'yu tebrik ediyorum.Doğum gününü kutluyorum:)Daha nice yıllara herşey gönlünce olsun.
Diğer tüm annelerin de herşey gönüllerince olsun.Tüm güzellikler onları bulsun.
Anne adaylarına da tekrar sesleniyorum,kimseyi dinlemesinler,yüreklerinin sesini dinlesinler.İnan doğurmak kadar,doğurmaktan da güzel bir annelik ve mutluluk.Allahım tez günde size de tattırsın,gönlünüze göre hayırlı evlat nasip etsin.
Anne adaylarının bebek hazırlıkları,bebek geldikten sonraki konular,ya da bebeğinize ilk gidişinizle ilgili konularda merak ettikleri varsa yardımcı olmayı borç bilirim.
Oğlumu sorarsanız maşallah büyüyor.Varlığıyla anne babasını mutluluğa boğuyor.Ona bir şey alırken mağazada hediyemi dediklerinde hayır oğlum için diyorum.Dışarı çıkıp anneme bıraktığımda devamlı onu düşünüyorum.Uykusuzluk,yemek yememeğe,dinlenememeye severek alıştım.Zaten aynı oda da oyun parkında yatıyor.Uyanınca günaydın,benim güzel oğlum uyanmışmı diyorum,bana nasıl gülüyor.Sabahları uyanınca onu yatağımıza alıp konuşup seviyoruz. Anlatılmaz bir duygu.
Sosyal hizmetlerden geçen hafta gelip bebeğimize baktılar.Bebeğimizi alışımızı anlatırken dayanamayıp ağladım.Görevli bey dedi ki sizi şimdiye kadar bu kadar pozitif ve mutlu görmemiştim.Üzeriniz de bir gerginlik vardı.Hayatınızda eksik olan şeyi tamamlamışsınız.Tek eksik bir çocukmuş dedi.Evet ben yavrum sayesinde benim için en büyük eksikliği anne olamamayı aştım,anne oldum.O beni anne yaptı.Beni tamamladı.Ben gerşekten o yokken eksikmişim.........
canıımmm işdeyken okudum foto koydupunu akşam edene kadar çatladım vallaçok tatlısınız ya, çocuklarını ısırasım geldi valla
akrabalarıyla kaynaşmalarıda süper olmuş, valla yıllardır göremediğim akrabalarım var, şimdiden tanışmaları iyi olmuş
sana bahsettiğim arkadaşım tahlil sonuçlarını bekliyor biran önce başvurmasını söyledim, hasta bile olsa bekeleme sürecinde tedavisini olur o arada diye düşündüm, başvuruda olumsuz bi etkisi olur mu ki onuda bilemiyorum..
topik baya kalabılaşmış ne güzel yeni başvuran arkadaşlar hayırlısı olsun diyorum bizde bekkliyoruz hala zaman son günlerde geçmiyo başvuralı 9 ay oldu sıramızıda öğrendik şükür bekliyoruz artık nazlı kızımızı
İyi akşamlar arkadaşlar:zaman bir türlü geçmek bilmiyor.Tam 11ay oldu bütün işlemlerimizi bitirdik artık sadece sıramızı öğrenmek kaldı.Ama heyacan hergün artıyor hepiniz gibi bende biran önce meleğimin gelmesini istiyorum.Rabbim işallah hayırlısıyla kavuşmamızıda nasip eder.Rabbim ne eylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?