Bizimde başvurumuz bitti.Dosyamızın Ankara'da onaylanıp,sıramızı beklemeyekaldı iş.Her haftanın ilk günü Pazartesi bir heyecanla başlıyorum güne bu hafta haber gelir inşallah diye,Cuma günü gözüm saatte kalıyor, saat 5 e kadar ümitle telefon bekliyorum,ama cuma akşamına bir hayal kırıklığı ile koskoca 1 haftayı bitirmiş oluyorum.Cumartesi- Pazar bana koskoca bir asır gibi geliyor... beklemek...... Pazartesi yi iple çekiyorumoysa ben Pazartesileri hiç sevmezdim öncedenmiş o demi?
Benim bir tane oğlum var ilkokul 2. sınıfa gidiyor.Biyolojik oğlum...Oğluşuma karnımda büyüttüp karından annelik yaptım.Kızıma kalpten annelik yapıyorum onu da kalbimde büyütüyorum.
İki duyguyuda yaşadım.O yüzden burada hiç hamile kalmadan evlat edinen bu yola baş koyan,( Ben onlara Allah katında seçilmiş kullar diyorum,Allah'ın meleklerini emanet ettiği gönlü zengin kalpten anneler,seçilmişler...) annelere sesleniyorum.İnanın hamile kalmakla hissettiğiniz duygu ve evladınızı almak için beklediğiniz duygu aynı...Oğlumda da hissettiğim heyecanı ve duygu patlamalarını ben kızımı beklerken de yaşıyorum.Hatta kızımda daha yoğun oluyor;çünkü oğlum karnımda sürekli yanımda idi,her yere onunla gidiyorduk.Elimin altında idi.Ama kızım uzakta bir özlem var içinizde...Bana ikisi arasında ki farkı ( duygu anlamında) söyleyin deseniz inanın ayırt edemiyorum
Ben bu yola baş koymaya Küçükken yani daha tıfıl gençken karar verdim. 20-22 yaşları civarında.Bekarken ailemle yaşadığım şehirde Sosyal Hizmetlere giderdim oranın Müdürü ve psikoloğu ile tanışıyorduk.Üst kata çocukların olduğu yere çıktığımda o kadar etkilendim ki,o an ben evlenince evlatlık alacağım dedim.Ve aradan çooook uzun seneler geçti..
Ben oğlumu doğurdum..Çok sorunlardan sonra Dr. ların tavsiyesi ve 2.yi yasaklamaları sonucu 2.yi istemedim.Allah oğluma ömür versin dedim.Ama ben unutsamda Allah beni seçmiş ki unutturmadı,Rüyamda Sosyal hizmetleri ve kızımı gördüm kucağıma verdiler.Hiç aklımda yokken daha bebeğimle uğraşırken bu gördüğüm rüya'dan çok etkilendim.Ama gene salllamadımve 6 sene oralı olmadım.Sonunda daha sık görmeye başladım.Bir sabah tamam dedim benim yolum bu, eşime söyledim.Ve biz bir anda baş vurduk.2. gebeliğimle ilgili her şey ters giderken her dr. kapıları yüzüme bir bir kaparken,Sosyal hizmet başvurumuz tereyağından kıl çeker gibi oldu.Bir anda oldu bitti.Tabi bu arada ben hamile kaldım.Kaza ile 2.ye ve Rüyamda alacağım bebişimi gördüm beni bırakma der gibi alıyordu.Eşime vazgeçmeyelim varsın 3 çocuğumuz olsun dedim.Çok korktum hadi vermezlerse kızımı; çok ileri tarihlere atarlarsa beni, bu nasıl olsa hamile diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyordum...
Ama kısa sürdü 11 gün sonra 1 aylıkkken düşük yaptım.Ve düşükten bir ay sonra bir baktım sütüm geldi..
Hey Allah'ım sen dedim ne kadar büyüksün sanki alacağım kızıma süt yolladın ben o sütü sağdım ve dondurucuya koyup sakladım.
Artık o benim süt kızım oğlumun süt kardeşi olacak
Bu yola baş koyanlar hamile kalsanızda vazgeçmeyin
Unutmayın Allah kuluna nasip etmediği şeyi hayal ettirmezmiş Hz.Osman
Size duygularımı ve düşüncelerimi anlatacak kelime bulamıyorum,ancak bu kadar ifade edebildim,umarım yardımcı olmuşumdur...
Bu tesadüfler ve yaşadığım mucizelerden dolayı kızımın ismini Duygu ya da Rüya koymak istiyorum ama daha çok kararsızım
Merhaba Arkadaşlar, uzun bir aradan sonra hepinize Merhaba...
Sanırım en son Heidiankara kuzucuğuna kavuştu, sağlıkla sıhhatle büyüsün, ömrü uzun şansı bol olsun İnşallah.. Başka kuzucuğumuz gelmedi değil mi?
Yeni başvuru yapan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum, ne kadar doğru bir karar olduğunu evladınızı kucağınıza aldığınız gün anlayacaksınız.. Bekleyen arkadaşlarımız da en kısa zamanda hatta tez zamanda kavuşsunlar inşallah.. Dualarım hep sizlerle..
Bal kızım büyüyor teyzeleri, hem de inanılmaz bir hızla.. Uykusu geldiğinde kucağıma alıyorum sıkı sıkı sarıyorum o nasıl bi uyumak, o uyuyor ben mutluluktan kendimden geçiyorum.. Daha büyük bir huzur yokmuş dünya da öğrendim.. Gecenin bir vakti gazımız çıkınca dünyanın en büyük işini yapmış oluyoruz.. Tek derdim çalışan anne olmak. İşten yakındığımdan, yorulduğumdan değil, kuzucuğuma doyamıyorum, yetmiyor hafta sonları ve akşamlar.. O kadar çabuk büyüyorlar ki, çalışarak kuzucuğumun büyüdüğünü kaçırmak üzüyor beni.. Tek derdim şükürler olsun ki bu.. İnanın vakit bulup bir satır yazamıyorum bu siteye.. Ama yazmam gerek diye düşünüyorum.. Bir zamanlar bende evladına kavuşan anneler birşeyler yazsa da okusam diye heyecanla beklerdim..
Bekleyen anneneler, beklediğinize bin kere, yüz bin kere değecek.. Rabbim inanın kuzucuklarımızla bizi özenerek kavuşturuyor.. Çocuklarımız tek kelime ile mucizeler.. onlara kavuştuğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız.. Biz,bal kızımızı alıp ilk evimize geldiğimizde kapımızın önünde davul zurna çalıyordu, kim için ne için hala öğrenemedim.. Davulla zurnayla girdik evimize.. Bütün kuzularımız annesine babasına çok güzel sürprizler yapıyorlar.. Bal kızım, benim eşime yıllardır yaptıramadığım şeyleri yaptırıyor, hemde henüz küçükük bir bebekken.. Eşim hafta sonları geç kalkar, kızımız geldikten sonra 8 de uyanıyor.. Herhangi bir konuyu internetten araştır desem aylarca ertelenir o konu unutulur gider, şimdi sürekli ay ay bebek gelişim konuları okunuyor bana bile anlatılıyor.. Kuzumuzun bir şeyi eksikse gerekirse bir kaç defa market alışverişine çıkılıyor, eksik bulunuyor, alınıyor.. İnanırlır gibi değil.. Bebek arabasını sürmek bana hala nasip olmadı babamız kimseye bırakmıyor.. Babalar kendilerinden beklenin çok üstünde bir sevgi gösteriyorlar.. Sakın ola, eşlerinizle ilgili olumsuz şeyler düşünmeyin.. Babaya bir gülücük, herşeye yetiyor :)) Çevreye gelince, hiç kafanıza takmayın, Siz nasıl yaklaşırsanız herkes öyle yaklaşır, binlerce kere kere şükür olumsuz birşey yaşamadık, Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah.. Hep olumlu düşünün..
Canım Nushu anne olduğun günü o kadar iyi hatırlıyorum ki bende heyecandan yerimde duramamıştım o gün.. Dün gibi sanki şimdi bir yılı geçti.. Daha nice seneler olsun, mutlukla sağlıkla ailenle birlikte inşallah.. Hayallerimizi yazardık. Biz bir istedik rabbim evlatlarımızı bize kavuşturarak bin verdi..
Lily, sen nasılsın canım.. İnşallah herşey yolundadır sağlığın, derslerin.. Kalbi yaşından büyük Lily..Herşey istediğin gibi olur inşallah..
Bekleyen arkadaşlarım, dualarım sizlerle en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.. Siz hazırlıklarınızı yapmaya devam edin, kuzucuklar gelince inanın fısat olmuyor..
Sevgiye kalın..
Bizimde başvurumuz bitti.Dosyamızın Ankara'da onaylanıp,sıramızı beklemeyekaldı iş.Her haftanın ilk günü Pazartesi bir heyecanla başlıyorum güne bu hafta haber gelir inşallah diye,Cuma günü gözüm saatte kalıyor, saat 5 e kadar ümitle telefon bekliyorum,ama cuma akşamına bir hayal kırıklığı ile koskoca 1 haftayı bitirmiş oluyorum.Cumartesi- Pazar bana koskoca bir asır gibi geliyor... beklemek...... Pazartesi yi iple çekiyorumoysa ben Pazartesileri hiç sevmezdim öncedenmiş o demi?
Benim bir tane oğlum var ilkokul 2. sınıfa gidiyor.Biyolojik oğlum...Oğluşuma karnımda büyüttüp karından annelik yaptım.Kızıma kalpten annelik yapıyorum onu da kalbimde büyütüyorum.
İki duyguyuda yaşadım.O yüzden burada hiç hamile kalmadan evlat edinen bu yola baş koyan,( Ben onlara Allah katında seçilmiş kullar diyorum,Allah'ın meleklerini emanet ettiği gönlü zengin kalpten anneler,seçilmişler...) annelere sesleniyorum.İnanın hamile kalmakla hissettiğiniz duygu ve evladınızı almak için beklediğiniz duygu aynı...Oğlumda da hissettiğim heyecanı ve duygu patlamalarını ben kızımı beklerken de yaşıyorum.Hatta kızımda daha yoğun oluyor;çünkü oğlum karnımda sürekli yanımda idi,her yere onunla gidiyorduk.Elimin altında idi.Ama kızım uzakta bir özlem var içinizde...Bana ikisi arasında ki farkı ( duygu anlamında) söyleyin deseniz inanın ayırt edemiyorum
Ben bu yola baş koymaya Küçükken yani daha tıfıl gençken karar verdim. 20-22 yaşları civarında.Bekarken ailemle yaşadığım şehirde Sosyal Hizmetlere giderdim oranın Müdürü ve psikoloğu ile tanışıyorduk.Üst kata çocukların olduğu yere çıktığımda o kadar etkilendim ki,o an ben evlenince evlatlık alacağım dedim.Ve aradan çooook uzun seneler geçti..
Ben oğlumu doğurdum..Çok sorunlardan sonra Dr. ların tavsiyesi ve 2.yi yasaklamaları sonucu 2.yi istemedim.Allah oğluma ömür versin dedim.Ama ben unutsamda Allah beni seçmiş ki unutturmadı,Rüyamda Sosyal hizmetleri ve kızımı gördüm kucağıma verdiler.Hiç aklımda yokken daha bebeğimle uğraşırken bu gördüğüm rüya'dan çok etkilendim.Ama gene salllamadımve 6 sene oralı olmadım.Sonunda daha sık görmeye başladım.Bir sabah tamam dedim benim yolum bu, eşime söyledim.Ve biz bir anda baş vurduk.2. gebeliğimle ilgili her şey ters giderken her dr. kapıları yüzüme bir bir kaparken,Sosyal hizmet başvurumuz tereyağından kıl çeker gibi oldu.Bir anda oldu bitti.Tabi bu arada ben hamile kaldım.Kaza ile 2.ye ve Rüyamda alacağım bebişimi gördüm beni bırakma der gibi alıyordu.Eşime vazgeçmeyelim varsın 3 çocuğumuz olsun dedim.Çok korktum hadi vermezlerse kızımı; çok ileri tarihlere atarlarsa beni, bu nasıl olsa hamile diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyordum...
Ama kısa sürdü 11 gün sonra 1 aylıkkken düşük yaptım.Ve düşükten bir ay sonra bir baktım sütüm geldi..
Hey Allah'ım sen dedim ne kadar büyüksün sanki alacağım kızıma süt yolladın ben o sütü sağdım ve dondurucuya koyup sakladım.
Size duygularımı ve düşüncelerimi anlatacak kelime bulamıyorum,ancak bu kadar ifade edebildim,umarım yardımcı olmuşumdur...
Bu tesadüfler ve yaşadığım mucizelerden dolayı kızımın ismini Duygu ya da Rüya koymak istiyorum ama daha çok kararsızım
sevgili destina.....
yazını gözyaşı le okudum...seni çok tebrik ederim...oğlunla ve kızınla mutlu bir hayat sür...sevgiler
pırılım...pırılımm...pırılımmmm....hoşgelmişsin bal kızın annesi....ne tatlılar dğil mi?seni çok sarıyorum...bal kızını bir kere de bizim içi öpüver...bu arada;ben de kızımı annesinin balı diye seviyorum....
sevg
ancak bukadar güzel anlatılabilirdi harikasın :)
canım,duygularını o kadar güzel anlatmışsınki allah oğlunu da gelecek olan prensesinide sana bağışlasın.ben hep diyorum biyolojik çocuğuna sahip olanlar 9 ay hamilelik yaşıyor ben yaklaşık 8 yıl yaşadım.kuzularımı 8 yıl tüm benliğimde kalbimde hissettim. rabbim herkese bu duyguyu yaşatır inşaallah)
Günaydın arkadaşlar yıllarca bekledim rüyalar gördüm hayaller kurdum ama şimdi rüyalarımada hayellerimede kavuşmama birkaç adım kaldı.Bu kadar zaman bekledik birazcık daha bekleyelim sabrın sonu selamettir.
Kader arkadaşım biz 11ay önce istanbuldan başvurduk bu hafta sıramızı öğreneceğiz ama cuma gününü iple çekiyorum ama hiç zaman geçmiyor.
Biz Nisan ayında başvuru yapmıştık. Temmuz ayında sıramızı bildiren bir yazı göndermişlerdi eve. Arayıp sıramı sormaya çekiniyorum açıkcası. Yılbaşında yazı ile bildirileceği söylenmişti çünkü.
Çok memnun olurum arkadaşım bizi bizden başkası anlamıyor çünki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?