Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşım güzel dileklerin için teşekkürederim.Biz istanbuldan başvurduk ve sıra hemen söylenmiyor ve biz kız bebişimiz için başvurduk bekleme süresi uzuyor ama umarımki fazla beklemeyiz.Ama ALLAH nasip ederse bu hafta sıramızı öğreneceğiz.Ama söylediğin gibi bebişimiz bizleri bir yerde bekliyordur. ALLAH hayırlısıyla çabucak kavuşmamızı nasip etsin hayırlısıyla işallah DUALARIM hepimiz için kaderdaşlarım.

TAZE ANNELERİMİZ

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek(ikiz) Ankara Terk 02.10.2012

Anne Adaylarımız :13:

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Terk-Rıza
Shenay 21.10.2011 Kız (ikiz-kardeş) İstanbul Terk-rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
esma16 13.09.2012 Busa
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız Ankara

sevgili destina.....
yazını gözyaşı le okudum...seni çok tebrik ederim...oğlunla ve kızınla mutlu bir hayat sür...sevgiler

pırılım...pırılımm...pırılımmmm....hoşgelmişsin bal kızın annesi....ne tatlılar dğil mi?seni çok sarıyorum...bal kızını bir kere de bizim içi öpüver...bu arada;ben de kızımı annesinin balı diye seviyorum....
sevg

ancak bukadar güzel anlatılabilirdi harikasın :)

canım,duygularını o kadar güzel anlatmışsınki allah oğlunu da gelecek olan prensesinide sana bağışlasın.ben hep diyorum biyolojik çocuğuna sahip olanlar 9 ay hamilelik yaşıyor ben yaklaşık 8 yıl yaşadım.kuzularımı 8 yıl tüm benliğimde kalbimde hissettim. rabbim herkese bu duyguyu yaşatır inşaallah)

sevgili destina.....
yazını gözyaşı le okudum...seni çok tebrik ederim...oğlunla ve kızınla mutlu bir hayat sür...sevgiler

ancak bukadar güzel anlatılabilirdi harikasın :)

Çok sağolun arkadaşlar,bu kelimeler o yoğun duygular karşısında basit kalıyor,siz de bunu yaşadığınız için çok iyi bilirsiniz.Allah hepimizi meleklerimize kavuştursun.Kavuşanlara da nice uzun mutlu ömür versin.
Lee26 8 yıl müthiş sabır demek...Gerçekten senin ki 9 doğurmaya bedel olmuş.İnşallah hayırlı evlatlarından bunun mükafatını görürüsün,cümlemizle beraber

buraya sürekli yazın kızlar bizim buna çok ihtiyacımız var özellikle benim.bekleme süresi uzadıkça daha çok konuşası geliyor insanın.etrafında aynı hisler içinde olan birilerinin varlığını bilmek bana güç veriyor.

tüm annelere sevgiler

pırılıma yazarken kızım uyandı...herkese sevgilerimi gönderiyorum....yavrularını bekleyenlere sabır diliyorum...sizler için zaman su gibi geçsin...biz kavuşan anneler gibi tatlı yorgunluklarda olun.inşallah.

Evet ya!maalesef zaman bir türlü geçmek bilmiyor.Bu haftadamı habersiz geçireceğiz acaba,beklemek çok zor,sabrımız zorlanıyor bazen,burası biraz olsun arkadaşın da dediği gibi rahatlatıyor,güç veriyor...

Günaydın arkadaşlar yıllarca bekledim rüyalar gördüm hayaller kurdum ama şimdi rüyalarımada hayellerimede kavuşmama birkaç adım kaldı.Bu kadar zaman bekledik birazcık daha bekleyelim sabrın sonu selamettir.

hayırlı olsun canım siz nezman başvudunuz biz şubatta başvurduk sırayı 1,5 ay önce öğrendik

en zoru beklemekmiş derlerdi inanmazdım onaylanalım gerisi gelir diyordum şimdi kızıma aldıkça zaman dahada geçmiyo ikide bir dolabına bakıp duruyom tekrar tekrar düzeltiyom eşyalrını dağıtıyom tekrar yerleştiryom kafayı yedim galiba neyseki işyerindeyim ya evde olsaydım

Kader arkadaşım biz 11ay önce istanbuldan başvurduk bu hafta sıramızı öğreneceğiz ama cuma gününü iple çekiyorum ama hiç zaman geçmiyor.

Kader arkadaşım biz 11ay önce istanbuldan başvurduk bu hafta sıramızı öğreneceğiz ama cuma gününü iple çekiyorum ama hiç zaman geçmiyor.

canım bu kadar neden geç öğreniyorsunuz sırayı ben senden sonra başvurdum ama 2 ay olacak nerdeyse hayırlısı olsun bu cuma bekliyoz haberiniz istersen özelden msn yaz eklerim seni bende istanbuldanım

Biz Nisan ayında başvuru yapmıştık. Temmuz ayında sıramızı bildiren bir yazı göndermişlerdi eve. Arayıp sıramı sormaya çekiniyorum açıkcası. Yılbaşında yazı ile bildirileceği söylenmişti çünkü.

hangi ilden başvurdunuz canım, bu arada hayırlı olsun bence ara öğren sıranı çekinecek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…