Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Biz geçen sene Şubatta baş vurduk...Evrakları tamamlamak prosetürler falan dosyayı nisanın ilk haftası falan teslim ettik.1 yıl oldu neredeyse.Sıramız konusunda ise başvurduğumuz anda sıramız belli oluyormuş.Dosyayı alıp görüşmeler başladığında sıranız zaten belli dediler.Görüşmeler bulunduğum şehirde bitti.Sonra bizimle ilgilenen uzman raporunu hazırladı.Ve dosyamızı Eylül ayında Ankara genel müdürlüğe incelenip onaylanmak üzere Ankara'ya gitti.Ankara'da görüşmelere ve uzmanın yazdığı raporlara ,görüşme tarih ve yerleri inceliyorlarmış.Ve onlardan onay gelince tekrar dosyamız bir yazı ile bulunduğumuz bölgeye yönlendiriliyormuş.
Biz şu an Ankaradan gelecek haberi bekliyoruz.Uzmanımızı bir aradık hala Ankara dan cevap gelmemiş...
Bu arada Ankara' Sosyal Hizmetler Binası yeni bir yere taşınmış şu 1 ay içinde ,dosya ve evrek düzenlemeleri varmış çok yoğunlarmış o yüzden
bu aralar ,şler yavaşlamış...Cevaplar biraz geç gelebilirmiş...Bilginize kızlar..Biz perşembe ya da cuma tekrar arayıp görüşeceğiz uzmanımızı bir haber var mı bakalım.

hayırlı olsun canım başvurunuz inşallah dediğin gibi biran önce sıranızı öğrenirsiniz bizde şubatta başvurduk

Günaydın kızlar haklısın vakit hiç geçmiyor ev çok sessiz artık evde meleğimin sesini duymak´ördüklerimi giydirmek istiyorum.Çok şey istemiyorummmmmm

Meleklerine kavuşmuş olan anneler bana yardımcı olursanız çok sevinirim . Meleklerinize kaç aylıkken kavuştunuz çünki mağazalara gidip meleğim için bişeyler almak istiyorum ve alıyorumda ama eşim şimdi alma geldiği zaman herşeyini alırız diyor . Ahhhhhhh beni birtek siz anlarsınız o mağazaya giripte almadan duramıyorum çok şekerler.

canım bende senin gibiim sen eşine bakma ne istiyorsan al banada diyo ama sonunda bana para vermek zorunda kalıyo :) gelmesine yakın yoğunlaş derim mevsimine göre kışın gelirse ona göre alma ama alırkan 3-6 aylık almaya baka bide 6-9 aylık çünkü genelde 2-3 aylık geliyorlar

terk bebek 1-2 aylık oluyor genelde.Rızalılar da daha büyük olabiliyor.En iyisi 6-9 aylık almak.Sen gönlünden geçenleri ihtiyaçları al.Benim aldığım herşey kullanıldı.Alışverş yapmak ayrı bir keyif anki terapi.Onlar için yaptığımız her şey çok güzel.İnan şu an elimi yıkamaya zor zamanım oluyor.Boş vakitlerini iyi değerlendir.Sevgiler.

Dünyaya gelme hazırlıklarının tamamlandığını öğrenen bir bebek, Tanrı'ya sormuş: "Tanrım beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?" Tanrı, doğmak üzere olan bebeğe gülümsemiş. "Tüm meleklerin arasından bir melek de senin için seçtim" demiş. "O seni dünyada bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek, gülümseyecek, acıktığında karnını doyuracak, uykun geldiğinde uyutacak. Sen her anında onun sevgisini duyumsayarak büyüyecek ve mutlu olacaksın." Bebek yine sormuş: " Peki insanlar bana birşey söylediklerinde, ben onları nasıl anlayabileceğim" demiş. "Dillerini bilmiyorum ki... Söylediklerini anlayamam ki..." Tanrı, çaresiz bebeği yine cesaretlendirmiş: " Tüm varlığınla güvenebilirsin meleğine," demiş. "Anlamadığın herşeyi o sana anlatacaktır. O seni, yaşamı pahasına bile hep koruyacaktır." O sırada bir sessizlik olmuş... Dışardan "Dünyanın sesleri" gelmeye başlamış. Çocuk, dünyaya ayak basmak üzere olduğunu anlamış ve çabucacık bir soru daha sormuş Tanrı'ya: "Tanrım galiba dünyaya ayak basmak üzereyim" demiş. " Sormayı unuttum, meleğimin adını... Lütfen hemen söyler misin adını?" Bebek "yola" çıkmadan Tanrı onu son kez cesaretlendirmiş: "Meleğinin adının önemi yok yavrum" demiş. "Sen ona nasıl olsa " anne " diyeceksin."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…