hayırlı olsun canım siz nezman başvudunuz biz şubatta başvurduk sırayı 1,5 ay önce öğrendik
hangi ilden başvurdunuz canım, bu arada hayırlı olsun bence ara öğren sıranı çekinecek bişey yok
Teşekkür ederim canım İzmir'den başvurmuştuk. Temmuz ayında 50. sorada idik. Bu hafta arayıp öğreneceğim
Biz geçen sene Şubatta baş vurduk...Evrakları tamamlamak prosetürler falan dosyayı nisanın ilk haftası falan teslim ettik.1 yıl oldu neredeyse.Sıramız konusunda ise başvurduğumuz anda sıramız belli oluyormuş.Dosyayı alıp görüşmeler başladığında sıranız zaten belli dediler.Görüşmeler bulunduğum şehirde bitti.Sonra bizimle ilgilenen uzman raporunu hazırladı.Ve dosyamızı Eylül ayında Ankara genel müdürlüğe incelenip onaylanmak üzere Ankara'ya gitti.Ankara'da görüşmelere ve uzmanın yazdığı raporlara ,görüşme tarih ve yerleri inceliyorlarmış.Ve onlardan onay gelince tekrar dosyamız bir yazı ile bulunduğumuz bölgeye yönlendiriliyormuş.
Biz şu an Ankaradan gelecek haberi bekliyoruz.Uzmanımızı bir aradık hala Ankara dan cevap gelmemiş...
Bu arada Ankara' Sosyal Hizmetler Binası yeni bir yere taşınmış şu 1 ay içinde ,dosya ve evrek düzenlemeleri varmış çok yoğunlarmış o yüzden
bu aralar ,şler yavaşlamış...Cevaplar biraz geç gelebilirmiş...Bilginize kızlar..Biz perşembe ya da cuma tekrar arayıp görüşeceğiz uzmanımızı bir haber var mı bakalım.
Ayaz84 özelden mesajını aldım sıramı öğrendiğim zaman sana mail atarım.
hayırlı olsun canım başvurunuz inşallah dediğin gibi biran önce sıranızı öğrenirsiniz bizde şubatta başvurduk
Teşekkür ederim canım,sizde mi geçen sene Şubatta başvurdunuz.
evet canım bizde şubatta başvurduk sıramızıda öğrendik malum burası hassas buraya yazamıyorum
Meleklerine kavuşmuş olan anneler bana yardımcı olursanız çok sevinirim . Meleklerinize kaç aylıkken kavuştunuz çünki mağazalara gidip meleğim için bişeyler almak istiyorum ve alıyorumda ama eşim şimdi alma geldiği zaman herşeyini alırız diyor . Ahhhhhhh beni birtek siz anlarsınız o mağazaya giripte almadan duramıyorum çok şekerler.
canım bende senin gibiim sen eşine bakma ne istiyorsan al banada diyo ama sonunda bana para vermek zorunda kalıyo :) gelmesine yakın yoğunlaş derim mevsimine göre kışın gelirse ona göre alma ama alırkan 3-6 aylık almaya baka bide 6-9 aylık çünkü genelde 2-3 aylık geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?