canim bende ikinci transferimi mayista olmustum ve beni pozitif olduguna inandiranda bu transferimde adetimin gecikmesiydi megerse progestandanmis bir hafta gec adet oldum negatif olmasina ragmen kanda negatifi görmeme ragmen adet olana kadar hep bir umut vardi icimde belki gec tutunmustur diye iki tane test yaptim negatif cikti nihayetindede tam bir hafta gecikmeli hasta oldum sykma canini bak ben bu ay 3.tüp bebek denememi gerceklestirecegim her seferinde tam bitti artik derken yeni bir umut doguyor icime yeniden sil bastan basliyoruz esimle herseye allah herseden önce sabir versin sonrada bize bebislerimizi verecektir mutlaka bunda olmadiysa bidahikinde olur...
Dondurulmuslarin varmi canim???
canım benim allah hepimizin yardımcısı olsun.sabırlar versin allah gayretlerimizi boş çıkarmasın 3.denemeni yapacagını yazmışsın inşallah rabbim gönlündeki muradını versin hic ara vermeden tekrar deniyosunuz ne güzel bu arada sormuşsun benim dondurulmuşlarım yok herşeye sil baştan başlamam gerekiyor ssen nerde hangi şehirdesin arkadaşım nerde yaptırıyosun inşallah bu sefer olacak moralini yüksek tut bu arada ben halen ağdet olmadım yarın tekrar yapayım diyorum ama gerek de yok diyorum biliyorumki hamiş deilim canım