Evlat Olmakda zor :(

Ayse Su

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
10
3
30
Merhaba benim mevzum uzun gerçekten yazıp dertleşmeye yardıma ihtiyacım var benim babam istisnasz her gece kotu videolar izliyor yazisiyor bn 21 yaşndaym ilk kez 11 yasinda sahit oldum izlediklerine annem zaten bu yuzden hergun kavga ediyordu ama ben tam anlamiyordum mevzuyu tabiki babam her gecen gun daha huysuzlasti her hareketi annemi incitmeye yonelik psikolojik olarak abim evlenecek 2 aya annem bosanmak istiyor ama korkuyor maddi geliri olmadigi icin ama cok sukur ben meslegimi elime aldm guzl bir meslegim var bn bosamalarndan yanaym cnku ev cekilmez duruma geldi hergun bir olay kavga var ama bende napacagimi sasrdim gercekten babamdan nefret ediyorun boyle baba olmaz cnku ilgisiz kotu huyu olan lutfen bana akil verin yardm edin

Son düzenleme:
e boşansın o zaman daha mutlu olacağa benziyorsunuz tutan bir şey de yok ki

Babanın yaptığı hiç de hoş bişey değil ben olsam bende kızardım tabi ki kaç sene olmuş hala devam ediyor birde.. Çocuklarına evine karşı ilgisiz bi baba hiç biyerde sevilmez zaten.. Boşanmaları çok doğru olur.. Daha huzurlu olur herkes..

annen boşansın ve siz daha huzurlu yaşayın.

Huzursuzluk annen ve baban arasında

Annene maddi manevi destek ol isterse boşansın

Ama baban da istediğini izler bu seni alakadar etmez tabii ki görmesen haberdar olmasan iyiymiş ama bu aşamadan sonra yapacağın bir şey yok

Sen bunu düşünme bana ne de geç zira sende de takıntı ve erkeklerden nefret duyguları oluşturmasın

Babanın bu durumuna şahit olman çok itici. Erkekler izler ama nedense babalar izlemez bizim gözümüzde. İzlese de onun mahremidir, ulu orta olmaması lazım. Çok çirkin geldi bana.
Anneni bu konuda destekle bence daha iyi olacağına inanıyorsan. Her başlangıç zor olabilir ama sonrası rahattır.

Tamam siz mesleğinizi elinize aldınız, annenize bakabilirsiniz ama nereye kadar bakacaksınız?
İki gün sonra ben evlenicem nişanlım annemi istemiyor, para vermemi de istemiyor diyerek annenize sırtınızı dönmeyin.
Evet, bugün destek olmanız çok güzel ama bunu her zaman yapabilecek misiniz bunu çok iyi düşünün derim.

Sonuna kadar annemin yanndayım ben o şuana kadar bütün hayatını bizim için feda etti böyle bir adama hani normalde babalar kizlarinin gozünde kahramandr ya benim gözümde hiç değil ayrica babam hic bosanma konusunu acmadi surekli inkar rsiyor zaten ispat etsek bile suçsuzmuş gibi davranıyor

Tamam siz mesleğinizi elinize aldınız, annenize bakabilirsiniz ama nereye kadar bakacaksınız?
İki gün sonra ben evlenicem nişanlım annemi istemiyor, para vermemi de istemiyor diyerek annenize sırtınızı dönmeyin.
Evet, bugün destek olmanız çok güzel ama bunu her zaman yapabilecek misiniz bunu çok iyi düşünün derim.

Arkadasimiz dogru soylemis...
Annenizi seviyorsaniz onu sirtlayabilecekseniz yapin bunu.

Ben kendime güveniyorum yani sonucta ben annemj o adamn yannda birakip gitsem benim icin daha kotu aklm surekli annemde olacak :KK43:

X